Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Největší polistopadové zlo je Havel. "Pchísahám věrnost Československé socialistické republice. Na svou čest. Komunisté vás straší nezaměstnaností, nic takového nebude". A morálka občanů je v háji. Klaus je zlo č. 2. Ekonomické rozvrácení země. Co ti dva napáchali na našem národě se pravděpodobně nedá už nikdy napravit.
    • Máte pravdu. Pokud se hovoří o zlu, tak je tím myšleno, že jej dělají lidé. V obou případech v nich lidského není. Jednoho měli hodit na kafalerii a druhého to ještě čeká.
    • Oni si nemají co vyčítat jeden jako druhý i jako ten třetí co je na Hradě dnes. Národ i stát v háji, ale machiavellisté na svých postech do skonání . Účel světí prostředky se tomu říká.
  • Tomio Okamura to vystihl poměrně přesně. Jsem přesvědčen, že 80% by uvítalo takové sociální jistoty, jaké byly před r. 89 a to i za cenu nedostatku banánů a mandarinek. Bohužel po 89 tu nebyl nastolen takový kapitalizmus, jaký je např. v Německu nebo Rakousku, ale vzniklo zde cosi schnilého, spíše zločineckého, bez práva, kouska slušnosti a morálky. A to zde přetrvává dodnes.
    • A proto nás Klaus , král zlodějů neustále nabádá, abychom těmto jeho kamarádům včetně Klause a jeho rodiny, nezáviděli majetky a naopak jim to přáli. Závist je ošklivá vlastnost sděluje největší zloděj všech období tohoto státu Klaus. To nám zloději téměř čtvrt století dnes a denně vtloukají do hlav a vymývání mozků rejžákem probíhá non stop. Tak pane Klausi, narcistický králi zlodějů, nejde o závist, ale o bránění se zlodějům a jejich zlodějinám a to ještě v nejobludnějších rozměrech tím nejodpornějším provedením a s podporou zákonů, které jste si sami k tomuto účelu účelově vytvořili. V každé slušné společnosti a státu byste všichni museli již dávno sedět za mřížemi a vaše nakradené majetky by byly zpět ve státním rozpočtu a byli bychom tak v plusu a ne v deficitu 2 biliony korun. Tak je třeba tomuto narcisovi Klausovi poslat složenku na 2 biliony rozkradených korun . Klausi - zaplať.
    • Přesně tak, jediný Okamura nabízí recept, jak z toho marasmu prohnilé politiky ven, ale bohužel osobní zájmy i nově zvolených politiků vítězí nad těmito jasnými obecnými zásadami, bez kterých se moc nezmění. Na Babišovi se mi nelíbí mj. i to, že odmítá progresívní zdanění těch nejvyšších příjmů. Jsou-li svévolně a progresívně odstupňovány příjmy na "nedotknutelných" pozicích, musí být stejně progresívně zdaněny. Jak nezdravé je pro ekonomiku rozevírání nůžek mezi bohatými a chudými, to dokazuje dnešní stav ekonomiky USA a EU. Přetrvávání vede jen ke kolapsu všeho - a k autoritativním režimům potom. I ve Francii nasadili daň 75% na ty nejvyšší příjmy, ale u nás se vesele tuneluje za 15% i ze státního.
  • My to s té začouzené, smogem sužované a černé jak uhel Ostravy vidíme zhruba tak: ještě nikdy se nám nestalo abychom téměř ve všech příspěvcích viděli shodu se svým pohledem na věc. Klaus je spolu s Havlem ikonou českého svérazného tunelářství, které jako ekonomický pojem přejde do budoucích učebnic a skrypt při výuce o dějinách ekonomických podvodů na celých národech. Volební výsledek Babiše je třeba vnímat jako zoufalé volání českého elektorátu, srovnatelné s tragikomickými výsledky Berlusconiho v Itálii. Tam si také voliči po dlouhá léta mysleli, že kdo má neomezené množství peněz, nebude toužit po ještě větším balíku. Jde o tragický omyl, který se dějinami opakuje od pravěku. Dle mého názoru pomalu stoupajíci preference KSČM nejsou ani tak touhou lidi po socialismu ale spíš hlasem protestu a zoufalství z krádeží za bílého dne. Ono nám totiž nestačila Pružinského zločinná amnestie, pravičácké zrůdy okolo něj nám tady ještě nasadiy kukaččí vejce v podobě nového OZ a to teprve budeme uchcávat do textilu až doopravdy pochopíme oč v něm skutečně jde. Chce to jen trocghu času a klinické soudní praxe... Nechte se překvapi! Těším se na negativní hodnocení pravičáckých hlupáků. Šťastný nový rok všem z Ostravy...
  • Konečně se lidé přestávají bát a začnou se ozývat.
    Díky Babišovi, Filipovi a Okamurovi, kteří veřejně a na plnou hubu, řekli co si myslí o zločineckých vládách po r. 89.
    • nojo a kdepak vzal Slovak Babis prvni miliardu Ceskych korun?
      Ktery Slovak umoznil jemu a Fedoru Galovi v teto zemi ''podnikat''?!
  • Jak zhodnotit rozhovor s Klausem? To, co v rozhovoru vypustil ze své prolhané huby, jsou slova zloděje a trotla. Podle něj, se u nás lidé nemají tak špatně, jak mnohdy dělají.Ty hlupáku s titulem bývalého prezidenta, jdi mezi obyčejný lid, vyzkoušej si život v bídě a potom o tom můžeš kecat. On totiž sytý hladovému nevěří, tak to bylo a vždy bude.
    • Klaus naši úroveň srovnává s Etiopíí , Nepálem, Kongem, se Siera Leone a pod. Ovšem to jsme se měli královsky i před tou sametovkou v tomto srovnání. A vůbec mu nedochází, že lidé to všechno, co dnes mají - domy , byty, zařízení mají na hypotéky a splátky a když přijdou o práci, tak to na tom pracáku už nezaplatí, hrozí jim bezdomovectví protože trafiky, jako si dávají jeho ODSáci a jiní ptáci v Poslanecké sněmovně oni nedostávají. Asociální a bezcharakterní narcistický a sebestředný makroekonomický monetarista - blbeček.
    • Klaus ,za svůj podíl na zbídačení této země.už měl dávno sedět naražený na kůlu,po předcházejícím řádném stažení z kůže,za svůj podíl na zbídačení této země.A ne nadále oblbovat národ.
      • Konečně rozumný názor na tohoto Kikinu, použitelného z obou stran!
  • Klausova rodinka nás přes 20 let poučovala že se máme starat každý sám protože
    stát není zaopatřovací ústav. Sama však žila jen ze státního. Klausová léta seděla
    v dozorčích radách. Zeman to ostře odsuzoval ale po uzavření OPOsmluv s ODS jí
    tam ponechal.
    Stejné zlo však představují kariéristé jako Babiš. Ta hromada šizunků která se přidala
    ke ˇKSČ a díky rudé knížce se obohatila. Nyní jejich rodinky díky známostem a protekci
    hrabou v tržním kabátu. Jen kradou ve větším protože nad sebou nemají omezující
    stranický rudý bič.
    • Myslím,že to je přesné dle zákona vlčí smečky.
  • To co Klaus vyplodil ze své choré mysli, ví už dávno každý. Spíše nechápu, jak je možné, že tomuto senilnímu dědovi byl ponechán prostor jako "novoroční projev". Ať se chytí se Zemanem za ruce a zmizí někam, kde nebudou škodit a dělat ostudu.
  • Stát utrpěl větší škody než za druhé světové války a ročně páchá sebevraždy pod ekonomickou tíhou stále víc a víc lidí a víc a víc seniorů. Klausovo pojetí kapitalismu nás stálo více obětí než všechny minulé režimy dohromady.

    tohle snad nepotřebuje žádný komentář ......a hloupé potomky cinkačů klíčema by měli začít strašit Klausem a spol a už přestat strašit studenou válkou a 50-týma rokama
  • KONEČNĚ NĚKDO ŘEKL PRAVDU modrému zlodějskému dobytku a kikině zodpovědné za rozprodání národního bohatství, zlata ,osudů lidí, fabrik, světoznámých značek pod cenou za babaku a z náz udělal Vašek všeználek LŮZU!!!
  • Za to co je tady po listopadu si můžeme sami. Takové zloděje, lháře a korupčníky jako je Klaus jsme měli okamžitě věšet jako škudce státu. Bohužel jsme národ, který si nechá líbit úplně všechno. A tak se nelze divit kam až to došlo. Když se polemizuje nad tím zda před pseudorevolucí bylo lépe či nikoli a politici nás ubezpečují , že se máme líp tak je nutno se zamyslet nad tím zda je třeba o tom politicky kecat než aby to každý cítil sám zda se má líp či hůř. To, že se už dvacet let hrneme do pr.... je snad jasné každému .
    • Je třeba zprovoznit dostatek katovských mučíren a ty osadit co nejkrutějšímy katy.Pak razit heslo,že přes kvalitní práci co nejkrutějších katů k lepším zítřkům mladé a budoucích generací.
      • Klasu klasu a už chodíš na velkou? Zatím tomu nic nenasvědčuje.To jak z tebe vypadne se splachuje - nedává se zásadně na talíř.
    • ... je to smutné ... je to tak ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit