Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dobrá pohádka, nebo sci-fi? Blábolisti se zase staví nad orgány činné v trestním řízení. Škrabalové všechno ví, asi přistoupili  k Šalamounovi ze zadu a odspoda!

  • ve Francii s demisí Makrona nehnulo ani 120000 demonstrantů a tady v pražském hnoji by stovka pražských kavárníků s natištěnýma cedulkama z jedné tiskárny chtěla svrhnout  prezidenta, premiéra, vládu

    • Praha se pyšní památkami nejméně z doby krále českého a císaře římského Karla IV., před kterými stále postávají stále davy cizích turistů a v němém úžasu hledí na ty skvosty.

      Do pražských už nejméně stopadesát let chodí elita, která je chloubou národa. Do Prahy, se bohužel, nacpala spousta štamgastů z venkovských putyk hlavně z východních oblastí Zemí Koruny České, kteří do Prahy přišli hledat dobře placenů prácu hlavně v politice a v kšeftech. A ti také do Prahy přinesli své zvyklosti z oněch putyk.

      A tito putykáři samozřejmě podporují toho štamgasta z Vysočiny MANa, který ve své domovské vesnici při "viróze" při návratu ze své oblíbené putyky objímal stromy. Když zdechl komunismus, tak MAN různými křivárnami, podrazy a kecy dokázal zblbnout stádo ovcí a p.tomců, které si ho zvolilo jako svůj "symbol". A tak na hradě českých králů hulí, chlastá a padá přes koberec, který mu shrnul pes, pokud zrovna neleze do ruské nebo čínské zadele.  A cítí se být gubernátorem české gubernie východostepního Putlerchanátu.

      Proti Macronovi protestuje a snaží se ho znemožnit banda trolů placených zřejmě z výchdostepního Putlerchanátu.


      • Putin zaplatil 120000 francouzů, nebo Soroš zaplatil 120 pražských přiblblých kavárenských herců?

  • Nic nedokážou hlupáčci, žádné obavy pane Babiši, jste nejlepší premiér všech dob!

  • Myslím si že je čas aby běžel estébák se šiškou tlačenky fňukat na Hrad aby se ujistil, že za vše může Kalousek a solární baroni.

    prostě účelovka, zadání a kampaň

    • Zapomnel jste na SOROSE.

  • dzixy
    A opět Jégl - vědma Pythie. Ví ale pouze o třech možnostech Babišova "případu" A ona je ještě čtvrtá, kterou sluníčkáři a "demokratická opozice" nechce připustit, a to, že to může být ale úplně jinak. Holt, štváči,  nepřejníci a "pseudodemokratická opozice" o tom nechce vůbec slyšet. Ale trávu růst slyší. A to je více, než divné.😎
    • vanhorne

      "A ona je ještě čtvrtá"

      Kdyz je ctvrta je i pata, podle ktere buresovci veri, ze Buresovy vetry voni po " Eau de Cologne #4711" a jeho blaboly jsou  Pismo Svate.

    • KIMCID

      jegl bude stejnej mamlas jako pehe bebo mitrofanov

    • Pavel.Jegl

      A jaká čtvrtá?

      • dzixy
        Pane Jégle, při Vašem vzdělání, není Vaše otázka jaksi naivní?? Každý soudný, nepředpojatý člověk naprosto přesně ví, co je to ta "..čtvrtá.." Jenom vy se ptáte😀😎
  • Ze strany TRANSPARENCY INTERNATIONAL a české frakce INTERNATIONALY (Pirate Parties International), zvané Piráti - jde nepochybně o zradu zájmů mé vlasti. 

    Sami jsou to vyslovení nemakačenkové, nízké intelektuální úrovně, kteří nejsou schopni jakékoli smysluplné práce - umějí akorát mluvit a psát své nenávistné příspěvky! Natož aby byli schopni založit, vést a udržet při životě firmu, jakou je Agrofert - i s tisíci zaměstnanců této firmy, které tato živí, šatí a dává jim důstojné bydlení a místo k životu! 

  • V článku je věta : "Právní služba Evropské komise dospěla k závěru, že Babiš může využívat postavení premiéra k tomu, aby jednal ve prospěch Agrofertu, aby ho preferoval. Netvrdí, že to "dělá", ale že to ze své pozice "dělat může". "  Takže bych ho obvinila, že znásilňuje ženský (nástroj na to má a pozici taky), ale neříkám, že to dělá - ale může.  To jsou teda blbouni, ničeho se neštítí, jen aby ho dostali z vlády - hajzlíci !!!!!!
    • Zdenko vy jste jistě volila Babiše i pana prezidenta Zemana že? Ani vám nemusel dávat koblihu. Stačilo pár očividných lží a nesmyslů na plakátech. Co zázračné hrnce a vysavač za 70 000,- Kč, ? Už máte otvírák na konzervy za 3999,- ten pán s kravatou říkal, že je to moc výhodná koupě.
    • PavelN

      Kdybyste si tu zprávu přečetla tak byste věděla, že na základě toho, že něco může se to nyní právě bude vyšetřovat. Takže nikdo ho zatím z ničeho neobvinil. Zatím je "pouze" podezřelý. Navíc to máte celé popletené, Evropská komise nemá s naší politikou nic společného, těm je v podstatě jedno kdo bude ve vládě, jen chtějí prověřit jeslti si Babiš ty dotace nestrká do svých kapes místo toho aby šly na projekty ke kterým byly určeny. Nebo myslíte, že Kalousek je vládce EU a nařizuje Evropské komisi co má dělat?

      A co se týče toho znáslňování, tak to se nemusíte bát, Vám by stejně to znásilnění nikdo neuvěřil.

    • vanhorne

      "To jsou teda blbouni, ničeho se neštítí"

      Nestiti se niceho ten vas slavny  Veleknez a trestne stihany premier.Ten aby si zachranil chrtan zneuziva i vlastni rodinu.To je panecku pilir spolecnosti.

    • Pavel.Jegl


      Paní zdenapro.

      Mícháte nesouměřitelné věci - znásilnění a střet zájmů. Za střet zájmů se nechodí do kriminálu. 

      Střet zájmů není trestný. Střet zájmů je vždy posuzován preventivně. Není to výmysl Bruselu. Zná ho i český zákon: ...situace, ve které je člověk odpovědný dvěma nebo více různým organizacím či autoritám, jejichž požadavky na jeho chování se rozcházejí.

      Dokonce firmy zkoumají, zda máte střet zájmů, než vás přijmou na manažerskou pozici - chtějí mít jistotu, že budete preferovat firemní zájmy. Když zjistí, že jste ve střetu zájmů, tak vás nepřijmou. 

      Jsou to snad "hajzlíci". Byť vám to může připadat divné, je to běžná praxe - v byznysu i v politice. 

      Pěkný víkend.


      • Pane Jégle,

        stejně jako pro Transparency Int. platí, že je třeba postihnout všechny darebáky, nejen selektivně ty, kteří se nám osobně nelíbí.

        Přineste prosím seznam všech podnikajících politiků, včetně jejich rodinných příslušníků, kteří získali dotace od EU nebo z ČR.

        Tyto potom podrobte stejným podmínkám, jaké má pan Babiš.

        Politik je osoba obecně veřejná, pozice v exekutivě jen zvýrazňuje problém, ale i když nejsou premiéři, měli by mít podmínky stejné. Měli by být i stejně veřejně odsouzení.

        Děkuji

  • Je úsměvné jak se tady Burešova smečka snaží obhájit svého guru, že Áno, jistě za to dostanou koblihu a slib, že bude líp. 😀

    • Tak je tady i možnost, že p. Babiš sice odstoupí,nemusí být ani v politice a přesto lidé budou dále volit ANO, protože jej může p. Babiš klidně vést dál a toto mu prokázat bude asi stejné, jako prokázat kartelové dohody benz. pump při tvorbě cen.Prostě vám to "demokraté nevychází a při tom , co jste tady předváděli , tak lidé už toho mají dost  a lepšolidi se jim nelíbí.Prostě ani antikomunismus nemůže po 30 letech  působit. Jediný program demobloku  je odsuzovat a nikdy jsem neslyšel , ale ani neviděl, jak to chcete provádět.Kromě toho, že už jste hodně předvedli v minulých vládách, klde jste často měli  takovou převahu, že jste si dělali, co jste chtěli. A podle toho to taky dopadlo.Tak se nedivte, že vám bude nyní trvat nějaké roky aby jste zase získali důvěru lidí a nejen těch, kterým jste pomohli k majetku a penězům.
      • Výborně jste to napsal. Každý dobře ví co udělal Pan Klaus starší. A co stále hlásá pan Fiala. Že se nestydí. Jenom kritika. Plány veškeré žádné.

      • Největší chybou bylo to "nejsme jako oni", protože ti "ONI" považují generální pardon za slabost, jenom se oklepali a "jede se dál". Máme zákon o protiprávnosti komunistického režimu a komunistickou stranu, která je ze zákona zločinná a opovrženíhodná máme díky stádu tzv. "voli-čů" v parlamentu. Nehledě na překabátěné komunisty hlavně v ÁNO.

        Česká společnost je v důsledku půlstoletí ruské koloniální nadvlády morálně degenerovaná. Stačí se podívat do sousedního Německa, kde nedávno soudili bývalého nacistu ve věku kolem 95. který už možná ani neví, že nějaký Hitler někdy žil.

        "Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu." A komunistické rudé bestie a ti co se k nim přidali usilují o to, aby z naší země opět byla ČSSR - Českaja sovětskaja socialističeskaja respublika.

        Český národ je z velké části vlivem komunismu degenerovaný.

    • KIMCID

      Odpověz ono je ti špatně?Něco ti chybí.Nebo chceš protesty jako v Paříži?

    • Pro nás líp nebude, ale nedávno pro nás bylo hůř. 
    • Pavel.Jegl

      ... ten už dostali. Teď musí být přece ještě líp.

  • Myslím, že by se lidem ulevilo, kdyby Agrofert přestal zásobovat naše prodejny potravin tím svým chemickým sajrajtem který se nedá ani polknout, ze všech možných regálů trčí jen ty jeho jedy které vyrábí z peněz daňových poplatníků a ti bezmozci mu u toho ještě s mastnou hubou od koblih tleskají.
    • To se nám všem uleví, až jeho pozici zastane Siegfried z Bonnu nebo Jean-Paul z Paříže! Svinstvo stejné - ale z Reichu nebo od Frantíků. To bude panečku rozdíl.

  • Existuje některé z desatera přikázání, které by Andrej Babiš neporušil?

    Plus k tomu únos vlastního syna. To ani Pánaboha nenapadlo, že něco takového se dá spáchat.

    AB je fakt "skvělá volba" vymaštěných dutohlávek, co by za jedovatou koblihu prodali svou vlast.  

    • Karel

      "Ale nechal ho zabít dokonce krutou smrtí ukřižováním, byť by mu stačilo hnout myslí aby vše zvrátil."

    • Vidiš poweráku? Takový je to gauner. Ale TY s tím nic a nikdy neuděláš. Přeci ty lůza z ulice nikdy nic nezmůžeš. Máš nárok jen tady zlostně a bezmocně štěkat. Ovšem nesmírně ti sedí, když právě ty zdejší vyhlášený bezmozek nadáváš někomu do vymaštěných ..... Tak to se ti lopato moc moc povedlo.

      • vanhorne

        " nikdy nic nezmůžeš".

        Ten se porad neopakuje jako ty. Ty se na nic jineho nezmuzes, jenom opakujes porad dokola jeden a ten sam blabol, jako  ten vas slavny trestne stihany premier estebak Bures. Kup si novy gramofon nebo nasad jinou desku.

        • nebude žádný gramofon, ani jehla. Jen si tak vesele budu kopat do něj i tebe. Oba hlupáci republikového formátu. Ale pořád je třeba lopatám připomínat. Nikdy nic nezmůžete. Nikdy ničeho nedokážete. Lůza z ulice tady přeci nerozdává karty. Pamatuj si to!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit