Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Čest, pravdomluvnost, poctivost, slušnost... to jsou buržoasní přežitky a těmi se dělnická třída neřídí, lebo všici kradnú.

Ale co, co, napeče koblihy, naslibuje, že bude líp, Novičkok Becherovič ho podpoří a hurááá, český hnojník se přiblíží k východním rudým hnojníkům.

A že bývaly doby, kdy Země Koruny České byly uznávány pro svou vzdělanostní, kulturní a morální úroveň... pche...

• Pane, Vy osobně raději slovo "slušnost" prosím nepoužívejte. Podle Vašich příspěvků nemáte totiž ani tušení, co znamená.

Pracujte s pojmy jako nenávist, agresivita a hulvátství - evidentně zde jste víc doma.

• Příteli, v čem se projevuje ta moje tzv. "nenávist, agresivita a hulvátství"? V tom, že nazývám věci pravými jmény? 🙂

• kazdej ma svou pravdu a prava jmena vid 

• Pan Babiš i tuhle hloupou, vymyšlenou kauzu přečká s nadhledem!

• vanhorne

Daleko prihodnejsi vyber by byl, Bory, Mirov nebo Leopoldov.

• Bez dotací je celý ten jeho cirkus vyřízený. Z 6 miliard dotací dokáže vytvořit sotva 1-2 miliardy zisku. Každý rok je ten mastil těžce v mínusu 
    • Čistě pro zajímavost, máte alespoň hrubou povědomost o existenci a fungování podvojného účetnictví?

• Bureš přísahal na zdraví svých dětí a teď jsou obě jeho děti nemocní. Je mi jich líto, když mají takového otce.

• Karma je zdarma i na BAbiše zaklekli

• Rádoby demokratická probruselská a udavačská opozice závidí Babišovi jeho majetek. Tito závistivci si myslí že leží na "svých"  67 miliardách zašitých ve štrůzoku a přepočítává je denně jako harpagon. To ale vůbec není pravda tyto peníze představují jmění všech firem Agrofertu, jeho menežmentu a zaměstnanců.Jsou to budovy výrobní prostředky atd. Zisk z toho mají tisíce zaměstnanců. Udavači se snaží  o to aby tento komplex zkrachoval lidé přišli o práci a Babiš nebyl premiérem . Nejhorší na tom je ,že tito závistivci patří mezi velmi bohatou sortu národa, ale nemají zas až tolik peněz jako Babiš. Obyčejným lidem je to fuk ti mohou ztratit pouze svoje okovy a nechtějí aby se k veslu dostali zase další darmožrouti . Babiš nepotřebuje hrabat nebere žádný ministerský plat. Má již vystaráno a to některým hrabošům usilujícím o moc a korýtka vadí.

• Pavel.Jegl

Kdepak, nepřesně.

Babiš hrabe.

Když je pan Babiš takový altruista, proč si neodpustil fintu
      s Čapím hnízdem? Copak mu za to 50 mega stálo?

Proč se uchýlil k další fintě a vydal desítky milionů
      korunových dluhopisů, byť na nich státu na daních vzal jen 15 mega?

A proč tedy těmi dotacemi rovnou nepohrdne, když je v plusu
      i bez nich?

• Pane Jégle,

nikdo Vám nesmí upírat emoce a osobní názor. Ale pokuste se prosím být jako novinář objektivní. Nás jako čtenáře zajímají fakta a skutečnosti. Nezlobte se - ne Vaše osobní postoje a názory. Ty tady projevují emotivně jiní jedinci. Protože jsou jinak frustrovaní.

To by neměl být Váš problém.

• PavelN

Nejste náhodou také politik? Panu Jeglovi jste odpověděl sice hezky, ale ani jeden jeho argument jste nevyvrátil a snažíte se obrátit pozornost na to že je "údajně" psychicky nevyrovnaný a frustrovaný. Co takhle místo těch Vašich hypotéz reagovat na to co píše, nebo nemáte žádný argument jak jeho tvrzení vyvrátit?

Pokud nemáte žádný argument jak tvrzení pana Jegla vyvrátit, je to totéž jako kdybyste mu dával za pravdu.

• Dobrý den pane Pavle,

děkuji za reakci bez vulgarit. Ne, nejsem politik ani na základní úrovni. Jsem obyčejný člověk.

Nesnažil jsem se vyvracet panu Jéglovi jeho emotivní a ryze osobní vztahy k panu Babišovi. Na vztek a zlobu se hledají argumenty těžko. Požádal jsem, aby jako novinář předkládal ověřená fakta. (na tom nevidím nic drzého).

Frustraci jsem přisoudil některým účastníkům zdejší diskuse, kteří jeho informace nemají a jen na ně reagují napadáním a vulgaritami nebo naučenými větami.

Děkuji a přeji hezký den

• Přesně !!!!!!
  • když chce Babiš řídit stát jako firmu a je tak skvělý hospodář, jistě ANOfert bude hravě v plusu i bez dotací, že ? Co to je 2 000 000 000, Kč , že ?🙂

• Porřebují se ho zbavit za každou cenu.Jedno jim nevychází,tak kupí další problémy.Nejhorší je,že EU by po něm ani nevzdechla,nebýt našich europoslanců.Každý má ve skříni kostlivce,ale vytáhne se jen na toho,kdo ostatním nejde na ruku.A to se Babiše nezastávám,jen mně chybí ti,kteří mu tyto fígle podepsali a umožnili.Korýtka,vlastně pořádná koryta si hájí.Připadá mně to jako hon na lišku s anonymním střelcem.

• To je teda nadpis, co když téhle dezinformaci někdo uvěří?

• Zloději stále dezinformují sami , že ANOisto :-)

• e-mann

Voni mu ty doklady k dotaciam schořej, nebo bude nejake sikovne vloupani a bude po dukazech....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit