Babiš mlčí, šéfové tajných služeb se nedostali ke slovu. Poslanci nedokončili debatu o Hamáčkovi
-
"Kdo se nevyrovná se svou minulostí, ten je odsouzen prožít ji znovu."
Naši komunističtí vládci jenom převlékli kabáty a jede se dál. Sama ta causa " Vrbětice" jen dokazuje, že rudá minulost u nás stále přetrvává.
-
Když už tady píšeš ta svá "moudra", tak si napřed zopakuj češtinu, ať tady nejsi za blbečka!
Tvar věty "Já nic jsme mladý a zdraví" nedává smysl, je nelogický. Pokud chceš psát za nás všechny ostatní, tak věta vypadá takto: My nic, jsme mladí a zdraví. Pokud píšeš jen za sebe (a tak by to mělo být), tak správně je věta: Já nic, jsem mladý a zdravý.
-
Co si budeme povídat článkaři píšící Jedna Bába Povidala (protože nikam nemůžou), těch by škoda nebylo. Takový Mitrofanov a Pehe by mě nijak nechyběli.
-
Je cosi podivného ve vládě Česka . . .
Ale fantasmagorie některých "žurnalistů" jsou opravdu chucpe !
-
To je to. Ten na Slovensku byl normální novinář.Ten šmudla tady od seznamu.cz je odpad společnosti.Po něm by rozhodně neštěkl ani pes.To už se tak nebojácným křivákům jeho formátu stává.
-
Já nic jsme mladý a zdraví.
-
Ta kvočna prolhaná Pekárová není schopná něco sama vymyslet,stále jen opakuje
co říkají jeji chlebodárci.Po volbách se jí už konečně zbavíme.
-
Nechoď, Honzo, s pány na led: Kdo s čím zachází, s tím také schází. Slouha covidismu a člen Aspen institutu Jan Hamáček obětí své vlastní hry. Kavárna přece žádnou vděčnost nezná. Mouřenín posloužil, a může jít…
-
Poraď! Co bereš ty?
-
Vem si prášek meleš z hladu
-
Ano asi na nic. Někdo s nejvyšší prověrkou to práskl seznamu.Tak že máme tajnou službu na ouno
-
Zajímavé za 7let neunikne ani slovo a na Hamáčka to údajně praskne hned.A rovnou Seznam.cz
-
K čemu by nám byly tajné služby, když na každé diskusi účastníci všechno vědí lépe, než ta tajná služba?
-
Bacha, prej to vyšetrovali JEN 2 roky 😂 Ale to je jen údajně, možná, snad... a samozřejmě bez důkazu.
-
Na co máme vlastně tajnou službu, která 7 let vyšetřuje případ, kdy nedbalostí majitelů vybouchl muniční sklad?
-
"Jestli jej někdo mezi tím nezhasne. To se často investigativním novinovým šmudlům stává. "
Tak zatím to k nám ještě z Ruska nedorazilo. Zastavilo se to na Slovensku, což není až tak daleko.
Byla by to ale velká škoda. Nebojácných investigativních novinářů je jako šafránu, zatímco prolhaných zkorumpovaných politiků je momentálně víc, než máku na poli!
-
"Babiš mlčí, šéfové tajných služeb se nedostali ke slovu"
Moc krásný nadpis. Dalo by se to výborně použít jako motto Zemano-Babiší proruské vlády zostuzené České republiky.
...a pokračování ve sněmovně až naprší a uschne....
🤮
-
Janek Kroupa - vyhlášený novinový vyvrhel opět hodil jedovatou slinu. Opakovaně vytahuje úsměvné příběhy. Jen aby byl vidět. A bylo na chleba. Není to ani podruhé, ani potřetí. Vypoklonkovali jej snad ze všech redakcí v ČR. Chvíli klid - a po čase opět přichází s vnucováním svých úsměvných ricinových příběhů. Co nevidět bude nositelem Nobelovy ceny. Za blbost. Jestli jej někdo mezi tím nezhasne. To se často investigativním novinovým šmudlům stává. Zejména těm co fabulují, konspirují a vytvářejí unikátní prasárny. Jen tak. On už se mu bumerang vlastní blbosti vrátí.
-
Ta slepice Pekarová si stále myslí, že když každého označí za vlastizrádce, tak se stane ministriní. Tento spolek "Spolu" opravdu může volit pouze mentálně opožděný člověk.
-
Stále kvoká stále kvoká