Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za každým velkým majetkem je zločin-citace Honoré de Balzac...Kdy to skončí? Až dojdou koblihy...
  • Bez zprovoznění dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy se ve stávajícím kapitalistickém svinčíku pořádek neudělá.S tím,co se nyní prolhalo k moci bude nadále Česko svištět do státního bankrotu.Zase ti lumpové,kteří se nyní prolhali k moci budou pokračovat v cestě těch lumpů,kteří se po komunistech prolhali k moci.Budou nadále zadlužovat Česko,aby jej pak,za pořádný vejvar zašmelili cizákům.Po státním bankrotu pak naši věřitelé odsunou Čechy do Izraele,k odporažení Arabům.Česko si pak rozparcelují Němci a Židé.Němci ,za naše dluhy,zaberou Sudety.Ostatek,za naše dluhy zaberou Židé,aby zde vybudovali nový stát Izrael v mnohem lepším a bezpečnějším životním prostoru.A hlavně daleko od Arabů.To už vybitým Čechům vadit nebude.Nepůjde o nic světoborného.I potom bude ráno slunce vycházet a večer zapadat.Pouze o jeden přitroublý národ,který si nechal od vlastních lumpů Česko rozkrást,bude na planetě Zemi méně.
  • Babiš pořád táhne, kdy to skončí? .... Až skončí ODS, TOP09, KDU-CSL,....a všichni tí co byli dosazeni na ouřady, ministerstva a pod. z těchto nedemokratických a lidem jdoucích po krku stran:-)))
  • Copak, copak? Dědeček a babička, ukrajují chlebíčka...... To už nebyl předvolební hit?
  • Gejzo, Gejzo, bordel dělají lidé,záleží na inteligenci, vychovanosti a sociálním zařazení. ČSSD nic nenadělá s vysypanými popelnicemi,ani se špatným parkováním. Od toho je Policie ČR aMěstská policie a ty mají nad sebou nadřízené. U nás si nikdo nedovolí odhodit papír na ulici,jeliokož neví, kdo ho vidí a zařve na něj, že něco ztratil . A také to je o penězích. Jedinec nic nezvládne.
  • ČSSD takové straně,kterou ovládá Babiš mnoho napomohla.Díky takovým členům ČSSD jakým je exdopravák Huml.kterýl zkritizoval vítězku Wimblendonu Kvitovou a vyzval ji ke změně občaství,takoví starostové,kteří vládli za ČSSD v Ostravě,kde byli osobně upozornění na nedostatky na sidlištích kde vládne binec jako vysypané popelnice,parkování na chodnících či travnatých plochách,blokování nájezdů pro vozičkáře tohoto starostu ČSSD nezajímalo a jeho chloubou byly nové podchody.Byl na to upozorněn názory obyvatelů sidliště,ale jeho odpověď zněla,že má jiné úkoly,nežli se zajímat touto otázko.Předchozí starosta Němec dokázal udržovat jak zeleň,tak pořádek na těchto sídlištích,nástupce po něm nikoliv,proto se nedivme,že voliči tohoto obvodu dali hlas jiné straně.Pene Sotko,zamysli se koho a jaké členy ve straně máš,co konají a co hlásají a nemusíš mít obavy,že co nevidět taková strana skončí na dně u voličů.
  • .. cesi cesi, tak ted se ukazuje, ze celou tu spolecnou dobu se slovaky, kdy jste se staveli do pozice starsiho a moudrejsiho brata, ktery toho mladsiho mimo jine ruzne ponizoval, i kdyz tak nejak skryte, jste vlastne jenom shazovali jejich potencial.. nicmene, slovenska media rikaji, ze komunalni volby v cechach vyhral cesky podnikatel..
  • Těmi hlupáky myslím důchodce,kteří napřed jásali pro Havla,Klause,Zemana a podobné darebáky.pak stáli přitrouble ve frontě na kuponové knížky,aby pomohli lumpům Česko rozkrást.Zda si na důchody vydělali,pokud to zde pomohli lumpům rozkrást, je podružné.Člověk celý život má dělat vše,aby se lumpové nedostali k moci a budoucím generacím nerozkradli budoucnost.Což se v Česku stalo.Proto je třeba uvedeným důchodcům vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod jedině na holý zadek bejkovcem.Ve zdravotnictví by zlumpačelí důchodci měli mít nárok jedině na bábu zaříkávačku a i tu si platit ze svých úspor.Se starými lumpy musí mladá generace jednat hrdě a hlavně tvrdě.
  • Podobně babky-demokratky na Slovensku olizovaly Mečiara.
  • Skončí to až vyhynou poslední estébáci a neschopné socky, které by se bez nich neuživily.

    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. K tomu mají celé záložní útvary speciálních a dlouhodobě tajně školených agentských "tržních odborníků a manažerů" (Bureš). Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy, případně Novými Číňany.
    Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na „standardně Klauzemanovsky“ získaných hlasech pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • V tom případě i čistokrevný pražáci *1*
  • Jak Kalousek a smoulove"setrili"/a na cem/ jsme si v poslednich 8 letech dostatecne vsimli.
    Na hazardu a na "male domu" to nebylo ani nahodou, natvrdliku. A nemusis hned "inzerovat", ze jsi z jedne z tech dvou jmenovanych skupin. Ty za zadny prinos pro republiku nepovazuju, ty povazuju za prizivnicke vsi. *7*
  • Copak, copak, "Presvec babu" uz netahne? Ani poslana slozenka o zadluzovani vnoucat, "Miro"?
  • Ok, jednoduché, ale výstižné *1*
  • Z velké části máš pravdu, ale ne zcela.
  • Máš to v tý hlavě dost pomotaný, věř mi, nerozumíš tomu a plácáš nesmysly.
  • Ba ba, to je pravda.
  • I já, nejen ty. *1*
  • důchodkyně na obrázku culící se na oligarchu bych nejraději kopnul do pr.......
  • Kdo, že je jasným vítězem voleb???
    Nepolitici získali celkem více jak polovinu všech mandátů. Pak následovala vládní KDU-ČSL, která získala celkem 3.792 mandátů, těsně za lidovci je ČSSD z 3.273 mandáty, pak KSČM 2.510 mandátů, ODS 2.214 mandátů, Starostové bez TOP 09 1.749 mandátů, Babišovo ANO 2011 jen 1.600 a TOP 09 z 726 mandáty, Úsvit získal 54 mandátů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit