Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • twl - mně nevadí , že "kdosi" vyhrál volby - pro mě je to jedna banda kariéristů , ale co mi :k.u.v.va. vadí jsou následné- s důrazem na následné !!!!! - kecy bezvýznamných písalků o tom , že , kdo vyhrál je krypl ......alias : Staré komunistické : MLÁDÍ VPŘED, A STAŘÍ NA SVÁ MÍSTA ! ...nejsou náhodou volby o tom , že tohle se neosvědčilo, či toho máme plný zuby, tak volíme jinak ? *11*
  • Kdo, že je jasným vítězem voleb???
    Nepolitici získali celkem více jak polovinu všech mandátů. Pak následovala vládní KDU-ČSL, která získala celkem 3.792 mandátů, těsně za lidovci je ČSSD z 3.273 mandáty, pak KSČM 2.510 mandátů, ODS 2.214 mandátů, Starostové bez TOP 09 1.749 mandátů, Babišovo ANO 2011 jen 1.600 a TOP 09 z 726 mandáty, Úsvit získal 54 mandátů.
    • Ba ba, to je pravda.
  • Babiš se svou patolízalskou povahou se proslintal až na pravou ruku Marc Richa.
    Pomalu a jistě nám pan Babiš ukazuje svou pravou tvář a né daleká budoucnost nám ukáže co je Babiš za padoucha.
    Pokud někdo neví kdo je Marc Rich, tak ať si to vygugluje a zároveň si může vyguglovat i jméno Andrew Zivy, který byl akcionářem agrofertu! Jen pro zajímavost, Andrew Zivy je mezinárodní zločinec na kterého jsou v mnoha státech vydány zatykače např. za, nelegálgální těžbu nerostů, podpora genocidy v Afrických státech, obchody se státy na které bylo vydáno embergo OSN a mnoho dalšího, ano Andrew Zivy je kamárád a hlavně spolupracoívník Babiše. Marc Rich který milého Babiše nasměroval a finančně podporoval a jeho peníze a peníze které sám Babiš a jeho tehdejší kumpáni nakradli na PZO, nikdo nikdy nespočítal kolik peněz a majetku hlavně v Arabských státech bylo rozkradeno temito lidmi! Pan Babiš jistě svou pohádku přednáší velice působivě, ale pouze pro lidi s IQ 55" Nikdy se nenašlo 25 milionů dolarů z PZO a to si myslím není špatný začátek do podnikání...
    Pomineme li jeho učast u zločinecké složky STB, tak zde máme spoustu dalších návazností na zločinecké organizace se kterýma je přímo Babiš spojen. Imperium Marc Richa, který Babiše vyučil a udělal z něj součást celosvětové lobbi chobotnice! Globalista ve vládě a navíc ve financích je pro tuto část světa devastující kombinace!
  • Idioti kteří zvolili estébáckou swini Babiše patří za mříže, protože tihle kriplové by klidně zradili vlastní rodinu nebo vlast!
    • ty jsi taky swině a co
    • A to víš, že jo..... *3*
  • řešení. Ale každopádně jeho postup je výsledkem zoufalství lidí kteří ve stávající stranické žumpě hledají nějakou cestu. Vzhledem k tomu že partajnická dementokreténie za dvacetpět let hokuspokusů zkrachovala, nedivím se lidem že zoufale kličkují a hledají kudy z této mizérie ven. Kdyby tady byla normální Demokracie a Svoboda tak po Babišovi ani pes neštěkne. Babiše v podstatě stvořili dosavadní zlodějští aparátčíci a morální ztroskotanci
    • Z velké části máš pravdu, ale ne zcela.
  • Když jsem slyšel bláboly pana profesora Fialy na ČT 24,jak skoro vyhrálo ODS volby,musel jsem se zasmát. Když čtu názory darebáků.nemakačenků,závistlivců a zlodějů na pana Babiše,tak mám radost,že jim došlo,že jejich blahobyt skončil.Kalouskovi pan Babiš dal okamžitě také najevo,že už si nehrábne.Tak se budete muset zamyslet nad tím jak výpravčí Standa k milionům přišel,jak Mareček Bendů vystudoval v parlamentu od školních lavic až doktora práv,jak Bohuš Sobotka,který nikdy nic v životě nedělal jenom politiku,si našetřil z poslaneckých náhrad........
    Pan Babiš z našeho eráru a dotací neukradl nic. Na to máme lepší lidi.Pana Rátha,pana Béma,ředitele státních nemocnic,lupiče Bakalu,Koženého,o kterém pan Klaus svého času prohlásil,že je třeba více takových podnikatelů,pana Rittga,Dalíka.Snad brzy bude řídit tento stát někdo ,kdo dokázal,že něco umí.
    • Takže Babiš všechno zařídí?
      • Nezařídí.Ale asi krást nepotřebuje.A pokud bude řídit stát tak jak dokázal řídit svůj podnik,
        tak to asi horší nebude.
        • To trautmberk taky neměl za potřebí. Asi jste toho moc nenapracoval když obhajujete podnikatele a stbáka na MF.
    • Až ten váš babiš prokáže základ svého kapitálu, pak budu vašim kecům věřit. Zatím mě nijak nepřesvědčil. Zelená nafta, rozdávání resortům stejný shodek. Co si vy dobytku dovolujete někoho, kdo nechce ze státu soukromou firmu urážet. Jste hnůj a za koblihu zřejmě prodáte i matku.
  • Mně by jenom zajímalo,jestli zdejší diskutující sami byli volit....
    Udělal bych to,jako v Řecku.Jít k volbám je povinnost,nepřítomnost je pokutována.Protože,KDO NEVOLÍ,MLČÍ A SOUHLASÍ !
    • změnit volební zákon aby tady byli kvalitní lidé kontrolovatelní a odvolatelní. Vybírat si z kupy hnoje s tím že navíc není žádná možnost kontroly má smysl asi jako vyměnit na autě jedno píchlé kolo za jiné. Sice si můžeš "svobodně" vybrat které kolo tam dáš ale obě jsou špatná. Takže ta činnost nemá význam....
      • Souhlas. Otázkou je: jak na to ? O další bezvýsledné experimenty už není moc zájem ...
  • u Ano se dal podobný výsledek očekávat
    Jedná se přeci jen o uměle vytvořenou náhradu kluků z prognosťáku.ODS je mrtvá,ať žije ODS.Pardon,chtěl jsem říci ANO.ODS už nebyla udržitelná,byla potřeba adekvátní náhrada a bylo potřeba ji stvořit co nejrychleji a chlapcům co spolu mluví se povedlo.....
  • Až lidi prohlédnou a dostanou konečně rozum ! Pokud ale již není pozdě ...
  • Babiš pořád táhne, kdy to skončí? .... Až skončí ODS, TOP09, KDU-CSL,....a všichni tí co byli dosazeni na ouřady, ministerstva a pod. z těchto nedemokratických a lidem jdoucích po krku stran:-)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit