Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pavel.zajda.7

    Lepší sprostá pravda, než politicky korektní lež!

    Dobře jsme si zvolili, vivat Pane Prezidente!

    • Pane prezidente????  A kdo to prosím má jako být???? Ta odporná prolhaná křivácká lidská troska - jakýsi z.m.r.d zeman se svými hnojnými žvásty???? To je stejný prezident asi jako stará Blažková indiánská náčelnice.

      Nebo sdnad chcete tvrdit soudruhu cenzore že je něco špatného na slově z..rd a hnojník, když tyto výrazy používá i to stvoření, kterému několik prostodušejších lidí říká prezident?

      To jsem zvědav jak to tu dlouho vydží a na kolik dní mi udělí tiscali-cenzor ban.


  • Zajda Zajda jsi klasicky k popukání. Je to volený president který nazývá věci pravými jmény.A ty jen tady krásně a zlostně prskáš. Ale nic s tím nemůžeš dělat. A tak by jsi chtěl věci ovlivnit, co? Ale přeci obyčejné holé pr.ele tobě podobné jsou napořád odsouzeny jen ke zlostnému skučení.A tak už jim to zůstane, až do konce jejich zpackaného života.

    • A vy si myslíte že by to ožralecké vlastizrádné ho...do bylo první kdo by táhlo pro zrádné činy k popravčí zdi?????  Takových už bylo co si to mysleli a skončili dřív než stačili kýchnout - vzory přece táhnou a pro řadu takových kecalů jako vy je přece např. komoušské vraždění vlastních soudruhů zcela normálním jevem.

  • pavel.zajda.7
    Ožralé howado, jinak ho nelze nazvat. Prý "prezident".....směšné!
    •  Plně stojím za Zemanovým pojmenováním Koženého a Bakaly, dělat ze sebe jeptišku kterou taková slova uráží v kombinaci s pojmenováním super zločincu,mi připadá jako obhajoba činu ,které spáchali

  • Pokaždé, když ten ožrala Zeman otevře svá "ústa", vyblije kýbl žluči , třeba se tím udělá, netuším. Je to ovšem ostuda nás všech, celé ČR, mít na Hradě takového prezidenta. Někdo říká - dobře nám tak- není to správný názor, je třeba tlačit na jeho abdikaci!
  • Nevím proč Eman nadává Bakalovi ? Byl to přece jeho komplic při zlodějně nazývané OKD. To, že ho jeho kumpáni, při šábesu, trošku natáhli, byla jen jeho blbost. Pořád dělá chytrého a podíl na kořisti si neuhlídal, moula.
  • Ne, že bych se chtěl Emana zastávat, je to v podstatě hovádko boží, ale pokud mu ten slovenský vandrák a udavač, chce dávat školení z morálky, tak by se měl zamyslet i sám nad sebou.
  • Naše země má slavnou kulturní, vzdělanostní a civilisační minulost Zemí Koruny České. Jenomže...

    Rakouská monarchie byla svým způsobem vyvážená, měla se reformovat, decentralizovat a tím posílit jak to chtěl následník trůnu Ferdinand d´Este a možná proto musel zemřít; od anticky platí "dividae et impera" (Rozděl a panuj). Decentralizací by se monarchie jistě posílila a  vzniklo by něco jako je stavovská monarchie (Velká Británie). A možná bychom se vyhnuli i oběma socialismům (hnědému a pak rudému).

    Výsledkem hlavně toho rudého socialismu u nás převažuje myšlení a chování východostepních nevolníků. Proto si také ovce zvolily na hrad jako svůj "symbol" ožralu a mstivého, sprostého dlaždiče. Tak nechtějme, aby nás svět bral vážně.

  • Když bylo možné před časem vybrat mezi naprosto igelitovým a sterilním Drahošem - produktem médií (kdo ho znal dva měsíce před volbami?) a panem Zemanem (člověkem popsaným podivnými politickými hrami z minulosti) raději bych volil pana Zemana.

    Bohužel i na něm se podepisuje čas a je z něho podivně se chovající žlučovitý dědek.

    Má daleko k obrazu kultivovaného člověka se zkušenostmi a nadhledem.

    Obávám se, že lepšit se to nebude a psychická zátěž plynoucí z funkce bude víc nad jeho síly, než zátěž fyzická. Pokud mohou marodit nohy, může marodit i hlava - a tady je to skoro v přímém přenosu. Bohužel. 

    • Uz v dobe prezidentske volby bylo jasne, ze je Zeman svym chovanim, projevy zcela ''nevolitelny'' kandidat...

      • Soudnému a slušnému člověku to jasné bylo. Ovšem tupým ovcím...

  • TheGGG

    naprosto trefné označení těch parazitů a šmejdů typu solární baroni...

    • kam se hrabou na agro-barony a pračku špinavých peněz Prachopert.

  • Je třeba věci nazývat pravými jmény.Jak se může k věci vyjadřovat nějaký zparchantělý bezvýznamný šmudla za KDU? Ze smečky kolaborantů a křiváků která se neštítila navic v čele s Bělobrádkem navštívit před 2 lety sraz sudetoněmeckého Landsmanšaftu? Pěkně za našimi zády. Kolik životů nás stála okupace? A tito dva vředi a špíny se neštítili za lidovce pozdravit páchnoucí nenažhrané skopčáky. Takže směle těm presidentem už jmenovaným, lze přiřadit tyto dva extazmr.y.

    • Tzv. Osvobození/Okupace sovětskou armádou nás přišla mnohem dráž, než řádění Němců za Protektorátu 

      Dělníci a rolníci  za Protektorátu plně kolaborovali a žilo se jim lépe, než těm v Německu. Pronásledován byl vcelku nepočetný a často zrazovaný odboj, česká inteligence a občané židovského původu, ani k jednomu z toho, hádám vy ani vaši předci nepatříte, (vraždění německého obyvatelstva po skončení války nebyl odboj, i když si to řada "partyzánů" myslí). 

      • "Tzv. Osvobození/Okupace sovětskou armádou nás přišla mnohem dráž, než řádění Němců za Protektorátu." 

        Tak tohle je tvrzení hodné opravdu jenom hlupák. Promiňte prosím, ale jinak to napsat nemůžu. 

        • Stejně s tím nic nenaděláš. Osvobození Rudou armádou nás vrátilo do temného středověku, to se  nacistům za 6 let nepodařilo. V roce 1951, 3 roky po únorovém mafiánském puči bylo hospodářství úplně na dně a komunistické lágry plné muklů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit