Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokaždé, když ten ožrala Zeman otevře svá "ústa", vyblije kýbl žluči , třeba se tím udělá, netuším. Je to ovšem ostuda nás všech, celé ČR, mít na Hradě takového prezidenta. Někdo říká - dobře nám tak- není to správný názor, je třeba tlačit na jeho abdikaci!
  • pavel.zajda.7
    Ožralé howado, jinak ho nelze nazvat. Prý "prezident".....směšné!
    •  Plně stojím za Zemanovým pojmenováním Koženého a Bakaly, dělat ze sebe jeptišku kterou taková slova uráží v kombinaci s pojmenováním super zločincu,mi připadá jako obhajoba činu ,které spáchali

  • Me uz ten hradni, vychlastany, dementni mozek nicim neprekvapi...

    Jedine snad svou abdikaci...

    • vanhorne

      "Jedine snad svou abdikaci..."

      Drive narostou prasatum kridla

  • Zeman Miloš je Rozený Diplomat čili ZMRD.

    "Lidé, kteří se pozastavují nad silným výrazem, jsou zbabělci, neboť skutečný život je překvapuje a tací slabí lidé jsou právě těmi největšími poškozovači kultury i charakteru".

    další perla do sbírky Milošových idiotských bonmotů, k nímž patří i to, že lidská práva se nemají míchat do byznysu - proneseno v Číně, kde zdravým mladým vězňům odebírají orgány a pak je vraždí.

    A rada Putinovi, že novináři se mají likvidovat - po té, co byla brutálně ubita Politkovská a další "nepohodlní novináři".

    • Vidíš poweráku, Ale On sedí na Hradě a rozhoduje. Ty sedíš doma před chlívkem s prasatama. Rozhoduješ maximálně jestli se napiješ vody z kohoutku nebo ze žlabu s prasátkama. To už jsou weboví mudrci. Holý zadek a huba plná blbých řeči. Ovšem krásná je tvoje bezmoc. Nikdy tady s tím svým postavením nic neuděláš.

  • Je třeba věci nazývat pravými jmény.Jak se může k věci vyjadřovat nějaký zparchantělý bezvýznamný šmudla za KDU? Ze smečky kolaborantů a křiváků která se neštítila navic v čele s Bělobrádkem navštívit před 2 lety sraz sudetoněmeckého Landsmanšaftu? Pěkně za našimi zády. Kolik životů nás stála okupace? A tito dva vředi a špíny se neštítili za lidovce pozdravit páchnoucí nenažhrané skopčáky. Takže směle těm presidentem už jmenovaným, lze přiřadit tyto dva extazmr.y.

    • Tzv. Osvobození/Okupace sovětskou armádou nás přišla mnohem dráž, než řádění Němců za Protektorátu 

      Dělníci a rolníci  za Protektorátu plně kolaborovali a žilo se jim lépe, než těm v Německu. Pronásledován byl vcelku nepočetný a často zrazovaný odboj, česká inteligence a občané židovského původu, ani k jednomu z toho, hádám vy ani vaši předci nepatříte, (vraždění německého obyvatelstva po skončení války nebyl odboj, i když si to řada "partyzánů" myslí). 

      • "Tzv. Osvobození/Okupace sovětskou armádou nás přišla mnohem dráž, než řádění Němců za Protektorátu." 

        Tak tohle je tvrzení hodné opravdu jenom hlupák. Promiňte prosím, ale jinak to napsat nemůžu. 

        • Stejně s tím nic nenaděláš. Osvobození Rudou armádou nás vrátilo do temného středověku, to se  nacistům za 6 let nepodařilo. V roce 1951, 3 roky po únorovém mafiánském puči bylo hospodářství úplně na dně a komunistické lágry plné muklů.

  • Když bylo možné před časem vybrat mezi naprosto igelitovým a sterilním Drahošem - produktem médií (kdo ho znal dva měsíce před volbami?) a panem Zemanem (člověkem popsaným podivnými politickými hrami z minulosti) raději bych volil pana Zemana.

    Bohužel i na něm se podepisuje čas a je z něho podivně se chovající žlučovitý dědek.

    Má daleko k obrazu kultivovaného člověka se zkušenostmi a nadhledem.

    Obávám se, že lepšit se to nebude a psychická zátěž plynoucí z funkce bude víc nad jeho síly, než zátěž fyzická. Pokud mohou marodit nohy, může marodit i hlava - a tady je to skoro v přímém přenosu. Bohužel. 

    • Uz v dobe prezidentske volby bylo jasne, ze je Zeman svym chovanim, projevy zcela ''nevolitelny'' kandidat...

      • Soudnému a slušnému člověku to jasné bylo. Ovšem tupým ovcím...

  • Naše země má slavnou kulturní, vzdělanostní a civilisační minulost Zemí Koruny České. Jenomže...

    Rakouská monarchie byla svým způsobem vyvážená, měla se reformovat, decentralizovat a tím posílit jak to chtěl následník trůnu Ferdinand d´Este a možná proto musel zemřít; od anticky platí "dividae et impera" (Rozděl a panuj). Decentralizací by se monarchie jistě posílila a  vzniklo by něco jako je stavovská monarchie (Velká Británie). A možná bychom se vyhnuli i oběma socialismům (hnědému a pak rudému).

    Výsledkem hlavně toho rudého socialismu u nás převažuje myšlení a chování východostepních nevolníků. Proto si také ovce zvolily na hrad jako svůj "symbol" ožralu a mstivého, sprostého dlaždiče. Tak nechtějme, aby nás svět bral vážně.

  • TheGGG

    naprosto trefné označení těch parazitů a šmejdů typu solární baroni...

    • kam se hrabou na agro-barony a pračku špinavých peněz Prachopert.

  • Ne, že bych se chtěl Emana zastávat, je to v podstatě hovádko boží, ale pokud mu ten slovenský vandrák a udavač, chce dávat školení z morálky, tak by se měl zamyslet i sám nad sebou.
  • Nevím proč Eman nadává Bakalovi ? Byl to přece jeho komplic při zlodějně nazývané OKD. To, že ho jeho kumpáni, při šábesu, trošku natáhli, byla jen jeho blbost. Pořád dělá chytrého a podíl na kořisti si neuhlídal, moula.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit