Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Premierém,,,, nikdy, lidí neblázněte. To Vám kBárta, John a další nestačili. Kritizovat je co a jde to lehce, ale proč chde Slovák a miliardář zachraňovqat Česko,,,, určitě to není z pohé lásky k našemu národu, ale protože mu jde hlavně o jeho půodnikatelské zájmy.... a to už tady b ylo u Barty, ukecat nespokojené a těch je dost a pak................ *16*
    • To šišlavej rakušáckošvícar určitě naše čechy zachraňuje :))) Když někdo mluví rychleji , tak říká, že je nahluchlej. Není!! Nerozumí česky, tak je to. Každej kdo má chuť něco v tomto státě udělat ku prospěchu, je vítán. Už není co ztratit. Tihle lumpove stát zadlužují dál a dál.
  • Budoucí premiér miliardář z vlastní píle Babiš, odstraní drobné neduhy kapitalizmu :-) a spolu s ministrem financí Petrem Kellnerem a prezidentem Viktorem Koženým nám zajistí ráj na zemi !
    *4*
    • a pročne. tato republika potřebuje dobré hospodáře.a to p. babiš je.
      • ale ty budeš žrát hlínu.
  • Občanům opět hozená falešná udička. Na politické scéně se objeví miliardář, který investici vloženou do politiky jistě po zvolení dobře zhodnotí. Již nebude třeba libbistů a jejich služeb. Pan Babiš si své podnikatelské zájmy ošetří bez nich. Člověk, který zbohatnul v době kdy byl rozkrádán tento sociálně založený stát, který je v obrovském zadlužení, ve mě pražádnou důvěru nevzbuzuje.
    Rozděl a panuj. Čím víc stran tím nepřehlednější tato divadelní scéna. Hrajou si s občanama na demokracii! Kam se hrabe totalita.
    • stačí se podívat na propojení firem na www.obchodni-rejstrik.podnikani.cz *8*
      • OPRAVA: http://obchodni-rejstrik.podnikani.cz/
  • Nevěříte? ,,VĚŘTE´´Mě je jedno,zda,Slovák,ČÍŇAN ale aby zamet stou,rádoby kapitalistickou,vznešenou smetánkou,která jen ožebračuje lid a rozkrádá stát!
  • Je legrační číst vaše příspěvky. To se to gaunerům v zemi s takovými lidmi vládne. Nemají se čeho bát. Každý je naštvaný, ale sám je schopný jen hospodské rvačky.
  • Babiš dostojí slova, a nechá postavit před řádný soud zloděje od roku 1990, včetně toho největšího (Narcise - Kikiny) a nechá je doplatit daně, nebo je za neplacení daní a zlodějiny zavře, tak bych mu hlas i dal, ale, podle mne, je to jenom marketingový tah, stejný, jako byla strana TOP09 a VV!

    Takže, milí voli či, volte z rozumem v hrsti, jinak zaplačete! *13*
  • Já tedy panu Babišovi fandím,jen se obávám,že v tomto absurdistánu do doby než budou příští volby,tak ho společnýma silama ti velcí korupčníci znemožní. Vždy když jde o klid a netresnost těm lumpům,tak se spojí i s ďáblem,jen aby jim to vyšlo. Poslední známý případ zastupitel Březina.Tu ani státní zástupce nic nedokáže.
  • jestli tomu správně rozumím tak babiš tvrdí, že současný zastupitelismus je prý v pořádku, a stačí jen prý přemalovat fasádu na jinou barvu. TO ALE NIC NEVYŘEŠÍ. PRÁVĚ ŽE CHYBA JE V SYSTÉMU. ZASTUPITELISMUS NIKDY NIC NEVYŘEŠIL A NEVYŘEŠÍ. TEN SYSTÉM PROSTĚ NEFUNGUJE. a i kdyby klause nahradil paroubek paroubka toplánek topolánka babiš a babiše zas nějaký jiný "pepík" tak to NIKAM NEVEDE. CESTA A ŘEŠENÍ JE V OBČANSKÉ SPOLEČNOSTI. stranicko-korupční zastupitelismus ZKRACHOVAL. tak už to konečně pochopme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Nemusím být anonym. Klidně se můžu i podepsat. Víte, již dlouhou dobu všem lidem říkám. Volte někoho, za kým stojí jeho práce. Nevolte nicky, kteří se opírají o tituly, a řečičky. Ten kdo do včerejšího dne nic nedokázal, tak ten tam jde jen za penězma. On totiž umí jen kecat. No a ta garnitůra jej přijme, nebooť ví, že ji nepodrazí. On si váží nic nedělání za mnoho peněz. Celá chyba byla v privatizaci. Tam také se dávaly podniky a fabriky těm, co měli kontakty a banky to platily. Kdyby těm co něco chtěli, to nedávali za zásluhy ke svým bratrům, ale za to, že již něčeho dosáhli, tak bychom se měli mnohem lépe. A tak budu rád, když to vezme do tuky někdo, kdo již něčeho dosáhl.
  • Ať to zkusí, proč ne. Hůř než ta banda blbů z ODS, VV, TOP 09 to nepovede.
    • Zapoměl na komouše kteří to ve všech stranách řídí jako 5 kolona ,prý jsou bejvalí jako bejvalej cikán kterého mezi bezdomovcema nenajdeš
      • seš úplně vypatlanej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit