Přejít na výpis diskuzí
Babiš premiérem? ANO 2011 postavím tak, aby vyhrálo volby, říká miliardář
26.11.2011 | red
41 příspěvků
-
budeme toho pana volit a budeme se mit dobře jůůůůů.
-
Jestli je Babišovi vzorem vychytralec Železný jehož "podnikání " na Nově nás stálo bratru 11 miliard korun tak u mne neboduje. *12*
-
Proboda další slovenský zmr.. ve vládě, jen to ne! Gauner a ještě k tomu Čobl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Změna součastných xichtů podvodníků a zlodějů je nadějí že je vystřídají jiní moudří pracovití a slušní pokud se to nepovede tak to alespoň dá národu naději. On komunismus a další podobné taky jen slibovali ale jako vlk taky sliboval co já jsem se tu zemi kde lítají pečínky rovnou do huby nahledal a je to tady v parlamentu
-
Odstřelit a mučit chátru zbohatlíků.Myslí si že svoboda se dá koupit *1* *1* DE*IL a senilní dědek. *12* *12*
-
Hochu! Hochu! Kam se ženeš?
-
Ovce, ovce. Jen ho volte. Ale pak tady neplačte.
-
Podnikavci a "podnikatelé" s pochybný původem jak ke jmění přišli,nepatří do politiky.U nás to je ovšem zcela jiné.Čím větší gauner a podvodník,tím větší funkce.Nehledě k faktu,že penízky zmůžou všechno.Zvláště u nás. *16*
-
A co takhle zrušit volby, k čemu konečně jsou, a funkce premiéra i ministrů, jejich náměstků, senátorů a poslanců rozdělovat v dražbě ,kdo zaplatí nejvíc bude premiérem. A státní zakázky, ty se dají dražit také, ne? To by Babišovi a jemu podobným sedělo, ne?
-
Nepřipomíná Vám Babiš svým vysokým IQ tak trochu svého soudruha Biĺaka? Chce prý být premiérem, nevadí mu, že říká hop a ještě nepřeskočil.Přece není tento národ úplně pitomý.