Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jégl, to ze sase vzteku, co ???  Dovoluji si tvrdit , že žhavým kandidátem na post prezidenta bude Soukup ,  dělá vše proto aby byl vidět. Když se k tomu přidá Babiš bude jen dobře, předpokládám že Jégl praskne vzteky.

• Pavel.Jegl

... sase vzteku?

A proč bych měl  mít vztek? Natož, abych praskal...

Já o politice píšu, ale neprožívám ji jako fanoušek fotbalu, Romku.

• siraz
        Vyčítat překlep a sám  napsat Já o politice píše, ...Jinak považuji dva kandidáty Soukupa Babiše  za docela  možné.
        • Hm dobrá - jako uchazeči  parta dvou stejných zmetků jako je ten současný - to se bude tomu podlému křivákovi z hradu určitě líbit - že áňňo - svůj k svému.

• A k tvému Sajmone, jsi vymr-danec...ha...ha..

• Viz příspěvek výše - nemusíš nám to opakovat do nekonečna že jsi jen ubožácký vymr-danec.

Královsky se nad tvými chlísty bavím a jen přemýšlím nad tím proč tvůj fotr tě radši nevystříkl někde na plot než ojebal tu čubčá..kou-kur.. , která tě potom potratila hlavičkou na betonovou podlahu

•  soudruhu, myslím, že pan Jégl praskat vzteky nebude, je to autor komentářů pod kterými se tak akorát vzteká ta vaše parta rudých khmérů....

proč se týráte čtením jeho článků, proč nesledujete tv Barrandov, nebo aeronet ?  tam je vaše místo..

• siraz
        Hele, ty duchaplnej, neříkej , kdo má kde být a co dělat. Nech si to pro své potomky a neuč staré orly lítat.
      • Jegl, to je ten co tady maže diskuzní příspěvky, která se mu nelíbí. Posledně se tady tím holedbal. Vymazal ty, kde jsem nadával jednomu hňupovy, co si říká Sajmon a ty od hňupa Sajmona, kde hrubě nadával prezidentu republiky tady ponechal. Asi se mu nelíbilo, že prezident republiky po pravdě řekl o autorech různých komentářů, že jsou to idiooti, kteří nic neumí a vůbec nic neznamenají.

• I já jsem neustále banovám, ale jsem tu pouze hostem, takže to respektuji, nikdo mě tu nedrží, ani vás ne.
          • Právě se vracím z ...BANu!  Pan Jégl mne nechal uvrhnout do týdenní šatlavy za jiný, než jemu milý názor. Je to totiž demokrat. Minimálně liberální. A to nejsem "host", ale letitý diskutující na tiscali. 😈 

• No vidíte a mě tady mají hrozně rádi a já jim zde dělám ohromnou radost. Nikdy by mě neodpustili, kdybych odsud zmizel. Ty vaše dva bodíky za příspěvek, nejmenujete se náhodou ANTIQUE Sajmonová.

• Deset ran egyptskych uz tady bylo. Takze Bures bude , budeli li zvolen prezdentem , tou ranou v poradi ctvrtou. A ma dost velke sance , rada senochrupu ho volicich si zase rada k urne prijde zvolit sveho pana - sudruha - prezidenta. A budou moci po pravu argumentovat , ze se jednalo o volby svobodne , demokraticke a jake jeste .. 

Bude to tedy ve vice smerech rarita , ale to co se tady predvadelo od r. 89 je take panoptikum non plus ultra. Bezne je , ze prezidentem muze byt clovek v te ktere zemi narozeny. Coz jaksi ani ty nejlepsi svazky nepotvrzuji. Asi ze byly skartovany. Potom by prezident mel ovladat rec toho ktereho statu kde prezidentuje. Zase dost problem. Mineno plynule , nikoliv ona husakovska hatmatilka , kterou Bures a jeho druzina hovori a od Gustaaava ju noazaj charaso prebral. Ale ani to nebude jeho vernym volicum vadit. Sami na tom nebudou s nejakou gramatikou prilis dobre , jedinou knihou kterou doma maji  je propadly jizdni rad , pripadne take propadla kuponova kniha zazraku destinasobku.  Pochopitelne nikdy neproplacena. Takze ani zde zadny problem. No a jejich vzdelavaci kanal , televize Nova , pripadne dalsi studnice moudra, Barrandov se jedna tusim zove , tak tam se to take lingvisty nehemzi, proste si rozumi a basta. Ono se staci podivat i zde , na nektere ty squossty tech radoby zdejsich rychlokvasenych redaktoru. To nejsou preklepy , ty se stavaji kazdemu . To je opravdu neznalost gramatiky , nic vic. 

Shrnuto podtrzeno , Bures - Babis a jak se jeste jmenuje je v podstate idelanim neprekonatelnym, dalsim v poradi, ctvrtym kadidatem na stolec prazsky, potazmo cesky. Toz fcil , hura do ulic po vzoru tech chvilek a Bures na Hrad , Babis na Hrad , Bures na Hrad .... 

Ono zname stare ceske optimisticke chlacholive prislovi rika : Hur uz byt nemuze . Ja rikam , muze a jak to tak vypada jeste bude. A kdyz ne , tak sranda urcite ano. 

• Baduna2
      Boblig rychle se utíkej přihlásit zpět na základku....😀
      • To uz tady bylo. Ponekud trapne a neoriginalni. Nakonec ale .. co ocekavat od cloveka ktery zboznuje svuj novy idol Burese. Jaky by tvuj idol pred nim ? Veverky a Barta , nemam pravdu ? Tam to nevyslo , tak ted zase laska az za koblihovy kram do Andreje vid ?  Ten to ma v ty hlave srovnany , ten tam s tim konecne neco udela !! Ze je to tak , mam pravdu brouku ? Sam se na vlastni myslenku nezmuzes , tak jen v podstate obslehnes co uz tady jiny, tobe rovny, nasmolil.  A to ze nepisi s hacek carka ? Ne , nepisi. Nepisi bezne v cestine a na tuhle chvilku mi nestoji za to na cestinu prepinat. Tim mene snad kvuli nejakym badunam/ chmelarum a jakemu  podobnemu nestesti . 

• josef.chmela

Možná, že mi čouhá sláma z bot ale alespoň nejsem tak zoufale hloupý a argumentačně jednoduchý s IQ tykve. A navíc, neprzním český jazyk.

• Ja jsem nikoho konkretne nemyslet . v tomhle pripade tedy. Ale jak videt , adresata si tyhle zpravicky vzdycky najdou. Nakonec , slama nebo seno , nebo chmel.. 

• Pokud naše "elity nedokáží generovat nikoho lepšího než jsou různí Hilšerové a Drahošové, tak to s příštím prezidentem bude složité. 

Nebo to bude muset být mediální hvězda, kterou média "porodí" sama a joudové od televize budou poslušně hlasovat.

Hlas joudy má stejnou váhu jako hlas akademika. To pan Zeman dobře vytušil a využil. 
    Jen on sám ví, jak na tom je zdravotně a já věřím, že se pan Jégl nepřipojí k zástupu supů. Snad nějakou slušnost ještě má. 

• Poslední věta pobavila.

• Chtěl jsem vyslovit naději, že i někteří novináři snad, možná, asi, mají ještě trochu slušnosti. Že nepískají jen podle žoldu. 

• Babiš coby kandidát na Hrad  ? Tak to zase není tak úplně deprimující zpráva. Zatím jsme vybírali vždy toho méně špatného kandidáta. Naposledy byl méně špatným Zeman, který snadno zvítězil nad politickým analfabetem. Možná by byl coby nástupce Zemana tím méně špatným právě Babiš. 
  • svým způsobem tyhle politiky obdivuji.
    Vědí, že o ně nikdo nestojí, že je nikdo nepotřebuje, ale pořád běhají někde po světě, chodí "do práce" v sobotu i neděli, běhají po televizích třeba v deset večer. Zanedbávají rodinu, tloustnou, jsou k smíchu stejně jako fotbalisté z pralesní ligy, ale pořád je to láká.

Proč si Babiš ve svých skoro 70 letech prostě nesedne na zadek a neužívá v klidu s dětmi a budoucími vnoučaty Riviéru a hory v zimě??! Má všechen ten hnus kolem sebe zapotřebí??
    Příživové poslanci a senátoři jsou jen stovky dalších ventilů, kudy utíkají zbytečně naše peníze.  

Nebo mají strach, že by se jinde neuživili?

Osobně jsem za plný zákaz politických stran, nebo alespoň jejich financování ze státního rozpočtu!!! Pokud někdo politika chce, ať si jej taky platí - ale hezky ze svého!!! 

• HAHAHAHÁÁÁÁÁ, týýýve, to je zase blábol debila!!!
  • Po tom co tu předvedl ten rusko-čínský kolaborant, lhář, opilec a pomstychtivý zlodědek, už může být prezidentem kdokoliv, od té doby co nastoupil Zeman do úřadu se z této instituce stal smrdutý fekál kterého se civilizovaný svět straní na sto honů, takže koblihy 🍩 pokračujte v tradici.
  • mun.go

"Stal se premiérem a nakonec ho Češi dvakrát zvolili prezidentem." 

V mnohem větší míře jej volili Moravané. Na volebních mapách se na to můžete názorně podívat

Výsledky prezidentských voleb 2013 

Výsledky prezidentských voleb 2013, 2. kolo: Karel Schwarzenberg (Praha, Brno, jižní Čechy) 45,19 % - Miloš Zeman (zbytek republiky) 54,80 %

• No nevím nevím.Tady redaktorskej se nám pouští do rekapitulace Hradního pána.Jasně že na Hradě jsou rezervy.Ovšem že by tady právě zde tento několikrát recyklovaný pisatel článku, byl ten pravý k takovým hodnocením? Samozřejmě je třeba se držet zavedené zvyklosti: pokud chci být vidět, je třeba otřít botku o premiéra nebo prezidenta.

• Jegl, voni ale tady maj bordel na tom svým severu. Koukaj s tím něco udělat.

• Pavel.Jegl

Už dělám. A zase se někdo bude cítit dotčen, že je smazán či zabanován...

• Po stopce muzu opet psat.

Stopnete me zase, kdyz se znovu zeptam, za jaky prispevek mi byla udelena?

Nebo budete delat mrtveho brouka a stale mi neodpovidat?

• Přesně!

Kdo oponuje, dostane ihned ban - jako filius, například.

• vanhorne

"Kdo oponuje,"

Jestli filius dostal ban tak to je vyrchol, ten zatim nikdy nepouzil nadavku nebo sproste slovo. Na adresu P.Jegla tady padlo dost nadavek a zadny sekyrnik je banem neutnul. Takze Jegl tim banerem asi nebude. Mozna Administrator, muze to byt i robot kteremu v soustroji nekdy zahapruje, nebo nejaky zvlastni poverenec ktery se potuluje od redakce k redakci a namatkou seka. Podle hesla 'kill them all let God sort them out'.

• Pavel.Jegl

Při prohlídce diskusí jsem žádný ban u Filia nenašel. U něj k tomu opravdu není důvod.

• Skutečně, dnes se avízo nad diskusními příspěvky neobjevilo a opět vidím políčko "reagovat".

Před týdnem tomu tak nebylo a během týdne jsem se o přihlášení nepokoušel.

Při pokusu o odeslání fraterova příspěvku z počítače připojeného k stejnému poskytovateli  se objevilo "403 Forbidden", příspěvek pak frater odeslal z jiného počítače s jiným připojením k síti.

• vanhorne

"ban-jako filius, například."

Tak ten nevysveceny frater ktery to napsal by mel dostat ban. 

• Reakce na příspěvek:

Máte pravdu, můj bratr vysvěcen není et soror mea etiam non, i když, několik měsíců jsem ji neviděl, takže kdo ví...

• Mohu se jen zeptat prosím, proč zde často publikuje pan Bican, ale nikdy neodpovídá?

Někdy to nespravedlivě odnese jen pan Jégl. Nebo je to tím, že Tiscali jen přenáší články z Hlídacího psa?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit