Babiš se obětuje, na Hrad kandidovat bude
-
Po tom co tu předvedl ten rusko-čínský kolaborant, lhář, opilec a pomstychtivý zlodědek, už může být prezidentem kdokoliv, od té doby co nastoupil Zeman do úřadu se z této instituce stal smrdutý fekál kterého se civilizovaný svět straní na sto honů, takže koblihy 🍩 pokračujte v tradici.
-
Já navrhuji jako kandidáta na nového presidenta Radka Vondráčka,nynějšího předsedu poslanecké sněmovny
-
-
😂
-
-
Skvělý nápad pane ministerský předsedo! Při prostém náhledu se stačí jen podívat kdo všechno si na Hradčana brousí zuby ..... je toto parádní rozhodnutí.Chvilkaři na náměstích by snad i nocovali.Nestačili by mastit na papírové kartony svá moudra. A v konečném důsledku by jistě v gumových člunech a na protest emigrovali do Afriky.Jejda to bude veselo!
-
-
hele rybko mi nemáme ministerskýho předsedu ,teda pokud tomu předsedovi z hnojníku Agrofertu nedaváš větší význam než paragrafy za podvod.
-
Tak oni budou mastit ty své moudrosti stejně. Mají z toho totiž živnost. Lidská blbost je prostě vydatný trh. Ale ta představa o masivním výkupu gumových člunů, aby mohli tihle dobroseři rozsévat své dobro v subsaharské Africe je skutečně humorná. Díky.
-
-
Díky za fantasmagorie,které jsi vyslintal i s tím chudákem nad tebou.Aspoň jsme se zasmáli primitivním žvástům rudé chátry!
-
-
Á pan Honza je inteligentní představitel současného demobloku že? Kdo nenadává Zemanovi nebo Babi#ovi, tak je prostě rudá chátrá. Jak jednoduchý svět mají idioti.
-
-
-
-
Pokud naše "elity nedokáží generovat nikoho lepšího než jsou různí Hilšerové a Drahošové, tak to s příštím prezidentem bude složité.
Nebo to bude muset být mediální hvězda, kterou média "porodí" sama a joudové od televize budou poslušně hlasovat.
Hlas joudy má stejnou váhu jako hlas akademika. To pan Zeman dobře vytušil a využil.
Jen on sám ví, jak na tom je zdravotně a já věřím, že se pan Jégl nepřipojí k zástupu supů. Snad nějakou slušnost ještě má. -
-
Poslední věta pobavila.
-
-
Chtěl jsem vyslovit naději, že i někteří novináři snad, možná, asi, mají ještě trochu slušnosti. Že nepískají jen podle žoldu.
-
-
-
No - obetovat se nemusi...
Prospel by vic, kdyby z nasi politiky odesel a vratil se na slovac...
-
-
dyt ho nechtěj ani tam
-
-
:-)
-
-
Tady je vidět, že někteří dosud neztratili antipatie ke Slovákům.
Mediální kampaň z dob dělení ČSR očividně zanechala trvalé stopy.
-
-
Ja nemam antipatie ke slovakum...
Ja mam antipatii a alergii na koblihare...
A take na jine tzv. VIP naplavy ze Slovenska...
Ostatni jsou mi fuk... :-)
-
-
koneckonců svejch podvodníků máme dost🙂
-
-
To je pravda :-)
-
-
-
-
Tam teď není místo. Mediální náčelnice všech Čaputů už obsadila křeslo.
Musel by si koupit média na Slovensku a potom by to byl fičák. Všechny černé skládky kolem Pezinku by byly uklizené. 😛
-