Přejít na výpis diskuzí
Babiš se protáhne každou skulinou. Je snad myš?
17.3.2017 | Pavel Jégl
98 příspěvků
-
Možná že není ani tak myš jako krysa.
-
Pokud je Pavel Jégl, nebo ostatní pomlouvači Babiše svéprávní, plnoletí a občané ČR, tak by namísto věčných pomluv měli podat na Babiše trestní oznámení za vše, zač jej pomlouvají. Pokud tak neudělají, měli by být spoluviníky za přečiny, či trestní činy, které údajně Babiš vykonal. Pokud tak neudělají, není se čemu potom divit, že je každý může označit za lháře. A naopak, Babiš by je měl žalovat za pomlouvání, dnes již přímo za pomlouvační kampaň. Protože se nic neděje, a dokonce nejenom Tiscaláčtí pomlouvači, ale největší závistivec Kalousek nepodal dosud, kromě pomluv, žádnou žalobu, celá protibabišovská kampaň se zdá být dobře cílenou podvodní kampani za účelem snižování Babišovy prestiže. Nakonec se zdá, že ta pomlouvační kampaň pomáhá Babišovi nahánět potencionální voliče k volbám a dát mu svůj hlas.
-
Část 1...
Netvrdím, že Babiš je bezchybný (to ostatně nikdo z nás), ale mám pocit, že právě ti kritici Babiše asi zapomínají, co špatného a zkorumpovaného tady vykonaly předchozí vládní elity v čele s ČSSD, ODS a jejich odnože TOP09. Ano, i já jsem je kdysi volil. Proč..., protože tady nebyla jiná alternativa a nevhozením hlasovacího lístku jsem nechtěl podpořit KSČM. Vím, že se mnou spousta lidí nebude souhlasit, ale já prostě stále věřím, že Babiš šel do politiky s dobrými úmysly změnit zavedené pořádky tradičních politických stran. Jako jediný se neschovává za anonymními akciemi jako ostatní politici a nevyvádí zisky do daňových rájů. Agrofert je česká firma, která tady platí daně a samozřejmě jako každá firma taky využívá zákony, které umožňují daňovou optimalizaci. Já na tom nevidím nic špatného. Kdo řeší majetky Trumpa v Americe???, to řeší jen závistiví, úspěchu nepřející Češi. Za Babišem jsou vidět výsledky práce a díky tomu dostane můj hlas. O KDU-ČSL jsem si myslel, že jsou jediní rozumní mezi tradičními stranami, ale tím, že se přidali na stranu všech proti Babišovi, jen dokázali, že chtějí dělat špinavou politiku jako ostatní. ANO sebralo voliče všem stranám (kromě KSČM) a tak se všichni domluvili, že budou házet špínu na Babiše, aby mu ty voliče přetáhli zpět. A lidovci se přidali, protože jim ČSSD asi slíbila, že je vezme do případné nové vlády a přihodí jim ministerstva navíc. KDU, ODS, TOP09 nemají nic jistého, a když ANO bude posilovat, může se stát, že se někdo z nich nedostane do poslanecké sněmovny, takže se spolu raději všichni i s ČSSD spojili proti Babišovi, aby si toho medvěda mohli porcovat společně bez Babiše, který jim teď vidí do karet a nedá nic zadarmo. Podnikatelé nadávají na EET, ale přece není možné, aby v roce 2017 se buď účtenky nevydávaly vůbec, nebo se vypisovaly ručně přes kopírák - všichni se chceme mít lépe, ale někteří k tomu nechtějí přispívat. I podnikatelé jezdí po silnicích, využívají zdravotnictví, státní správu a jejich děti chodí do škol,... Spravedlivé je, aby na to přispívali všichni a ne jen někdo. To je smyslem EET, není to útok na podnikatele, jak to prezentují Kalousek a spol... pokračování Část 2... -
-
Část 2...
A co se týče současné kauzy s Babišovými korunovými dluhopisy... Proč vlastně jsou zdaněny všechny ostatní dluhopisy kromě těch korunových (to nevymyslel Babiš!)...? Kalouska prý nenapadlo, že někdo bude korunové dluhopisy vydávat... To je k zasmání. Kolik asi firem, které vlastní poslanci jako anonymní akcionáři, vydalo korunové dluhopisy? Proč se korunové dluhopisy vytahují zrovna teď před volbami...? Odpověď je jasná - potřebujeme se zbavit Babiše, potřebujeme hlasy jeho voličů, abychom si toho medvěda mohli porcovat sami a nikdo nám do toho nekecal. Babiš chtěl korunové dluhopisy zpětně zdanit, tzn. zpětně zdanit i sám sebe, proč byli ostatní proti? Protože by to postihlo i jejich firmy, kde jsou anonymními akcionáři a museli by zpětně zaplatit daň.
Politici se nám snaží podstrčit to, že Babiš udělal daňový podvod. Jenže to je to samé, jako když si my snižujeme základ daně o zaplacené úroky z hypotéky. Děláme daňovou optimalizaci, kterou umožňuje zákon a přesně to udělal Babiš. Tzn. že všichni, kteří legálně optimalizujeme daně podle platných zákonů, jsme podle Kalouska a spol. podvodníci???
Proč ostatní politici taky neukážou svá daňová přiznání jako Babiš, abychom viděli, jak oni optimalizují své daně...?
Ti co nadávají na Babiše... Koho teda chcete volit? Netvrdím, že ANO je ideál, ale momentálně je pro mě nejlepší alternativou. Babiš legálně optimalizoval a spousta lidí mu to má za zlé. Co říkáte pak ale na privatizaci OKD, nákup Pandurů, nákup Gripenů, OpenCard, 7 milionů v krabici od vína pro Davida Ratha, zneužívání vojenského zpravodajství, kauza ROP Severozápad atd. A to je jen hrstka toho, co mě teď zrovna napadá. Pokud jste na tohle zapomněli a kritizujete Babiše za legální daňovou optimalizaci, tak máte klapky na očích i uších a pravděpodobně vám ten systém minulých vlád maximálně vyhovoval.
Pro mě jsou důležité výsledky práce a ne nějaká legální daňová optimalizace, kterou děláme všichni. Přebytkový státní rozpočet poprvé po 21 letech, mnohem více opravených silnic a dálnic, lepší výběr daní, lepší čerpání evropských fondů (a je mi úplně jedno, že z nich bylo postaveno i Čapí hnízdo - peníze šly do ČR, ne ven), atd.
Možná jsem jen sluníčkář, který chce jen věřit, že bude líp. Ostatní politické strany měly dost let na to, aby dokázaly, jak chtějí pracovat pro lidi a nepřesvědčily mě. Babiš na to měl zatím necelé 4 roky a to ještě pouze v pozici 2.nejsilnější strany, takže nemohl prosadit úplně vše, co chtěl. Já jsem s výsledky jeho práce spokojen, proto si u mě zaslouží dostat šanci pokračovat. -
-
Proč tu zasíráš diskuze agitací pro Bureše, táhni na Sputnik, nebo Parlamentní listy ty smradlavej potkane *11*
-
-
Na rozdíl od vás píšu slušně a nikoho neurážím. Každý má právo na názor a nikomu, ani vám ho nevnucuji. Každý ať si udělá svůj úsudek. Můžete se mnou nesouhlasit, ale nemusíte ostatní urážet. Možná byste byl rád, kdyby jste zde mohl prezentovat své urážlivé komentáře a vaši zaslepení fanoušci by vám dávali hlasy. Možná jste byl tím Burešem v dobách minulých právě vy, ale pokud jste si ještě nevšiml, my tady už skoro 28 let máme demokracii *2* . Pro to, aby se měl člověk lépe musí samozřejmě taky něco udělat, protože bez práce nic zadarmo nedostanete (jedině od ČSSD nějakou sociální dávku a nebo nějakou stokorunu díky progresivnímu zdanění) *4* . Zkuste si doplnit základní vzdělání, najděte si práci a uvidíte, že vám bude líp. V České republice se žije dobře, a když vyhraje ANO s výrazným náskokem volby a sestaví vládu, bude se žít ještě líp. Já v to doufám a věřím - zkuste doufat a věřit i vy *3*
-
-
Máte pravdu. Tento zloděj nicků a mentálně opožděný pravičák nic jiného neumí než krást, podvádět, lhát a být sprostý.
-
-
-
-
-
Nejsem politik ale jako občan jsem už znechucen všemi medií a výroky politiků a dalších různých všeználků a Kalousků etc-c.Začínám nabývat dojmu,že v naší zemi je jen jeden darebák a to je Babiš a dle výroků těch které jsem jmenovat jsou všichni ostatní andělé,nezkorumpovaní,milí a hodní na český lid.Takže co,zbavit se Babiše a přejmenovat naši zemi na Boží andělskou zemi?Už by to chtělo trošku zdravého rozumu.
-
G má pravdu, jediný zde vypisuje vyvážené příspěvky
-
-
absolutní souhlas *3*
-
-
okamura trefne: Vládní strany tady opět předvádějí bezbřehý populismus. Byla to přece vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL, která vloni protlačila v Parlamentu ČR novelu zákona o zbraních, kdy naopak zcela bezdůvodně zpřísnili podmínky pro legální držení zbraní v České republice. Nově může bez soudního příkazu k vám přijít policie domů, pakliže má nějaké podezření – když vás třeba napráská soused, že má pocit, že jste psychicky vyšinutý. Pak vám můžou prohlédnout byt, eventuálně zabavit legálně drženou zbraň. Toto si už loni prohlasovali v Poslanecké sněmovně. Argumentovali tím, že je to kvůli střelci z Uherského Brodu.
Na mikrofon jsem tehdy řekl, že je nás tady tři sta tisíc držitelů zbrojních průkazů, jeden z nich byl psychicky vyšinutý. A vláda řekne, že to je systémová chyba a tím pádem všech 299 999 má být potrestáno. Tohle vám nevěřím, protože kdyby vám šlo o nevinné mrtvé, tak byste v první řadě museli zpřísnit držení řidičských průkazů. Protože v důsledků dopravních nehod je mnohonásobně více mrtvých. K tomu musím podotknout, že jsem samozřejmě proti tomu, aby se zpřísňovaly podmínky pro držení řidičských průkazů. Takže ve skutečnosti oni chtějí v souladu s politikou Evropské unie nám držitelům legálních zbraní pouze zpřísňovat podmínky, aby to dostali ještě více pod kontrolu, a aby došlo pokud možno k odzbrojení či ještě větší kontrole legálních držitelů zbraní. Tento trend v souladu s diktátem Evropské unie už prosadila vláda.
Už tehdy jsem jim říkal při návrhu tohoto zákona – místo abyste se soustředili na nelegální držitele zbraně, což jsou například teroristé, tak jdete po nás legálních. Problém byl, že to vzbudilo velký odpor u střelecké veřejnosti. Když vláda zjistila, že tři sta tisíc lidí neskutečně naštvala, tak teď jsou jejich europoslanci najednou proti. Přitom jak ti stejní europoslanci ještě loni mluvili o stejném návrhu? Teď jsou proti, ale vloni tuto směrnici obhajovali. -
-
soudruhu BTW, Okamura se chtěl spojit s tou Zemanovou stranou vedenou primitivem Velebou, čímž se odepsal... smůla
-
-
apač alias Simona Křenková má stihomam a vidí BTW v každém příspěvku
-
-
absolutní souhlas *14*
-
-
Mám tedy být korektní a apače nazývat
Ošklivý člověk - kosmeticky diferentní jedinec, esteticky odlišná osoba, faciálně handicapovaný spoluobčan
Postiženej, mrzák, kr.pl - alternativně schopný jedinec
Skrček, trpaslík, připrclík - vertikálně znevýhodněný spoluobčan
Hajzl, svině, podrazák - eticky dezorientovaná osoba? -
-
nezajdeme na pivko ? *14*
-
-
-
-
drž pysk amrdólská hubo
-
Smůlu máš akorát ty, primitivní pitomče Simonovic.
-
-
ale s napsaným souhlasím. Pod různými záminkami se pomalu a nenápadně oklešťují svobody stranickými darmožrouty a parazity.
-
-
Simonovic prakunda opět perlí. Dostala povolení z redakce Tiscali.. *15*
-
nenávidí tento typ lidí jako jsou Putin Trump Zeman Babiš. CO MAJÍ SPOLEČNÉHO??????? Nedělejme si iluze, nejsou dokonalí a bez chyb. Jedna věc je ale spojuje. Jsou schopní a ochotni bořit stávající dogmata.
Jaký je vlastně světový systém posledních sto let? Celým světem donedávna hýbala malá skupina bankovních teroristů a zločinců známých jako FED. Tito lidé skrze manipulaci s měnou a úrokem stáli za většinou ne-li všemi válkami a ekonomickými krizemi. Ovládali největšího světového tyrana Spojené státy Americké. V podstatě mají pod kontrolou většinu oficiálních informačně významnějších médií. Jejich filosofie zněla "my jsme bozi a můžeme beztrestně krást a vraždit, kde nás napadne" A ostatním politikům vzkázali.....když nás budete poslouchat můžete v určité míře také okrádat své voliče.
A tak ten systém staletí fungoval. Pak se jako první vzepřelo Rusko pod vedením Putina. A u nás místo poslušné loutky byl na hrad zvolen neposlušný Zeman (Žižka byl taky zeman a vedl Husity proti celé Evropě). Objevil se Babiš který drze rozvrátil zavedenou rozkrádačskou bandu Klausů a Kalousků a jim podobných zoufalců. A aby toho nebylo málo ve vlastní kolonii otroků známých jako Američané se objevil drzý nekontrolovaný Trump. Staletá "Třetí říše" FEDu se hroutí a nevolníci po celém světě drze zvedají hlavy. Jen Sajmon Koblihář to ještě nepochopil. ANEBO JE PROSTĚ ZAPLACENÝ AGITÁTOR který se pouze zoufale snaží tuto vlnu Svobody zastavit. -
-
Soudruhu BTW to že jsi Babišem vymytá makovice a okusovač kaštanů ze smradlavých ruských zadků šlo napsat jednou větou, ty tvé romány nikdo nečte ubožáku a můžeš si je svými ostatními nicky vznášet třeba do nebes, nikdo ti to tu nežere *3*
-
-
Sajmone číst a chápat delší a na myšlení náročnější text než například letákové slogany "AKČNÍ SLEVY" či "vol mne nesvéprávný hlupáku" je čistě tvůj problém. Většina lidí dalece převyšuje tvé IQ bedny kytu.
-
ale vím, kdo jsi ty Sajmone. Buď jsi hlupák, anebo zaplacený provokatér. Je ovšem možné že jsi obojí dohromady.
-
Ty raději nic nepiš, ty Simonovic prakundo.. *15*
-
-
Souhlas.Neschopní vždycky jen kritizují.Neschopní vytvořili zákon,který on schopný a úspěšný využil.Proto tato vláda i s jeho přispéním je úspěšná.Sobotka udělal kardinální chybu,že přistoupil se svojí ČSSD na tyto protibabišovské hrátky.Nedošlo mu,že že do švestek skončí.
-
Jen že jsi zapomněl nadále jmenovat. Saudský král a asi půlka vládců na planetě.
-
-
s nimi?
-
-
-
Jděte do prrdele proč se nezajímáte také o ostatní, každý má nějaký vroubek pan Babiš je mimořádně dobrý v politice a dělá to prostřednictvím dobrých věcí, tak to se vám zdá být nebezpečné mohl by nastat konec lhářů v čechách to by pro vás bylo strašné. A ten zákon o zdanění jste si vymysleli vy vollové, když ještě pan Babiš nebyl aktivní v politice a tak ste dokázali nemožné sami sebe jste nakopli do prrdele. A teď prohrajete volby protože, každý vidí na vlastní oči jak lžete a jak se pan Babiš musí bránit a lidi ho budou volit a já taky. Prolhaným politikům autorovi blafu a jejich kamarádů . S pozdravem m.kalousek *4*
-
-
Babiš je hlavně mimořádně výkonný zloděj, který zamázl hubu koblihou primitivní části občanů ČR
-
-
soudruh BTW a jeho multinickový kabaret se oklepal, začíná maraton sajmonování a gájínkování..
*15* *15* *15* -
-
a změna uprostřed Koblihářovy permanentní hysterické ovaro-babišo-rusofobie. *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
-