Přejít na výpis diskuzí
Babiš se protáhne každou skulinou. Je snad myš?
17.3.2017 | Pavel Jégl
98 příspěvků
-
Za to ty tvoje, prakundo Simonovic. *15* *15*
-
aeronehet další mamlas co vidí BTW a Simona všude?
-
Na rozdíl od vás píšu slušně a nikoho neurážím. Každý má právo na názor a nikomu, ani vám ho nevnucuji. Každý ať si udělá svůj úsudek. Můžete se mnou nesouhlasit, ale nemusíte ostatní urážet. Možná byste byl rád, kdyby jste zde mohl prezentovat své urážlivé komentáře a vaši zaslepení fanoušci by vám dávali hlasy. Možná jste byl tím Burešem v dobách minulých právě vy, ale pokud jste si ještě nevšiml, my tady už skoro 28 let máme demokracii *2* . Pro to, aby se měl člověk lépe musí samozřejmě taky něco udělat, protože bez práce nic zadarmo nedostanete (jedině od ČSSD nějakou sociální dávku a nebo nějakou stokorunu díky progresivnímu zdanění) *4* . Zkuste si doplnit základní vzdělání, najděte si práci a uvidíte, že vám bude líp. V České republice se žije dobře, a když vyhraje ANO s výrazným náskokem volby a sestaví vládu, bude se žít ještě líp. Já v to doufám a věřím - zkuste doufat a věřit i vy *3*
-
nezajdeme na pivko ? *14*
-
Proč tu zasíráš diskuze agitací pro Bureše, táhni na Sputnik, nebo Parlamentní listy ty smradlavej potkane *11*
-
pane BTW, dal jste si s Forejtem koks ? ty vaše romány nikdo nečte vy sovětský politruku
-
Přečetl jsem si pouze první odstavec článku, další četba by byla pouze ztrátou času, od pana Jégla a musím konstatovat, že mě pan novinář nezklamal. Nenávist, podlost a překrucování pravdy. Doufám, že pan Babiš vyhraje drtivě volby, a že se snad s trochou štěstí dostanou do parlamentu Okamurovci a Piráti, a že snad udělají koalici. A potom, že spolu zatočí se všemi zloději, mafiány, podvodníky, šizuňky a jejich přisluhovači a spolupachateli, ať už sedí v parlamentu, v senátu, v České televizi, v redakci nějakých "seriózních" novin, ve vládě, anebo jsou to třeba jen nějací internetoví pisálci. ČSSD, TOP 09, ODS, KDU-ČSL, STAN se všichni již dávno zdiskreditovaly a všechny tyto strany jsou nevolitelné. Je to všechno jedna parta, která spolupracuje proti Babišovi, protože mají strach, že Babiš po těch všech jejich levárnách půjde, a že je poté po právu vykostí. Přeji panu Babišovi mnoho zdraví, štěstí a pevných nervů. To samé taky přeji panu Okamurovi a Pirátům.
-
zajtrá ve 14 hodin sa budu fasováť koblihy před ministěrstvom
koněc hlášení -
Možná že není ani tak myš jako krysa.
-
Pokud je Pavel Jégl, nebo ostatní pomlouvači Babiše svéprávní, plnoletí a občané ČR, tak by namísto věčných pomluv měli podat na Babiše trestní oznámení za vše, zač jej pomlouvají. Pokud tak neudělají, měli by být spoluviníky za přečiny, či trestní činy, které údajně Babiš vykonal. Pokud tak neudělají, není se čemu potom divit, že je každý může označit za lháře. A naopak, Babiš by je měl žalovat za pomlouvání, dnes již přímo za pomlouvační kampaň. Protože se nic neděje, a dokonce nejenom Tiscaláčtí pomlouvači, ale největší závistivec Kalousek nepodal dosud, kromě pomluv, žádnou žalobu, celá protibabišovská kampaň se zdá být dobře cílenou podvodní kampani za účelem snižování Babišovy prestiže. Nakonec se zdá, že ta pomlouvační kampaň pomáhá Babišovi nahánět potencionální voliče k volbám a dát mu svůj hlas.
-
Část 2...
A co se týče současné kauzy s Babišovými korunovými dluhopisy... Proč vlastně jsou zdaněny všechny ostatní dluhopisy kromě těch korunových (to nevymyslel Babiš!)...? Kalouska prý nenapadlo, že někdo bude korunové dluhopisy vydávat... To je k zasmání. Kolik asi firem, které vlastní poslanci jako anonymní akcionáři, vydalo korunové dluhopisy? Proč se korunové dluhopisy vytahují zrovna teď před volbami...? Odpověď je jasná - potřebujeme se zbavit Babiše, potřebujeme hlasy jeho voličů, abychom si toho medvěda mohli porcovat sami a nikdo nám do toho nekecal. Babiš chtěl korunové dluhopisy zpětně zdanit, tzn. zpětně zdanit i sám sebe, proč byli ostatní proti? Protože by to postihlo i jejich firmy, kde jsou anonymními akcionáři a museli by zpětně zaplatit daň.
Politici se nám snaží podstrčit to, že Babiš udělal daňový podvod. Jenže to je to samé, jako když si my snižujeme základ daně o zaplacené úroky z hypotéky. Děláme daňovou optimalizaci, kterou umožňuje zákon a přesně to udělal Babiš. Tzn. že všichni, kteří legálně optimalizujeme daně podle platných zákonů, jsme podle Kalouska a spol. podvodníci???
Proč ostatní politici taky neukážou svá daňová přiznání jako Babiš, abychom viděli, jak oni optimalizují své daně...?
Ti co nadávají na Babiše... Koho teda chcete volit? Netvrdím, že ANO je ideál, ale momentálně je pro mě nejlepší alternativou. Babiš legálně optimalizoval a spousta lidí mu to má za zlé. Co říkáte pak ale na privatizaci OKD, nákup Pandurů, nákup Gripenů, OpenCard, 7 milionů v krabici od vína pro Davida Ratha, zneužívání vojenského zpravodajství, kauza ROP Severozápad atd. A to je jen hrstka toho, co mě teď zrovna napadá. Pokud jste na tohle zapomněli a kritizujete Babiše za legální daňovou optimalizaci, tak máte klapky na očích i uších a pravděpodobně vám ten systém minulých vlád maximálně vyhovoval.
Pro mě jsou důležité výsledky práce a ne nějaká legální daňová optimalizace, kterou děláme všichni. Přebytkový státní rozpočet poprvé po 21 letech, mnohem více opravených silnic a dálnic, lepší výběr daní, lepší čerpání evropských fondů (a je mi úplně jedno, že z nich bylo postaveno i Čapí hnízdo - peníze šly do ČR, ne ven), atd.
Možná jsem jen sluníčkář, který chce jen věřit, že bude líp. Ostatní politické strany měly dost let na to, aby dokázaly, jak chtějí pracovat pro lidi a nepřesvědčily mě. Babiš na to měl zatím necelé 4 roky a to ještě pouze v pozici 2.nejsilnější strany, takže nemohl prosadit úplně vše, co chtěl. Já jsem s výsledky jeho práce spokojen, proto si u mě zaslouží dostat šanci pokračovat. -
Část 1...
Netvrdím, že Babiš je bezchybný (to ostatně nikdo z nás), ale mám pocit, že právě ti kritici Babiše asi zapomínají, co špatného a zkorumpovaného tady vykonaly předchozí vládní elity v čele s ČSSD, ODS a jejich odnože TOP09. Ano, i já jsem je kdysi volil. Proč..., protože tady nebyla jiná alternativa a nevhozením hlasovacího lístku jsem nechtěl podpořit KSČM. Vím, že se mnou spousta lidí nebude souhlasit, ale já prostě stále věřím, že Babiš šel do politiky s dobrými úmysly změnit zavedené pořádky tradičních politických stran. Jako jediný se neschovává za anonymními akciemi jako ostatní politici a nevyvádí zisky do daňových rájů. Agrofert je česká firma, která tady platí daně a samozřejmě jako každá firma taky využívá zákony, které umožňují daňovou optimalizaci. Já na tom nevidím nic špatného. Kdo řeší majetky Trumpa v Americe???, to řeší jen závistiví, úspěchu nepřející Češi. Za Babišem jsou vidět výsledky práce a díky tomu dostane můj hlas. O KDU-ČSL jsem si myslel, že jsou jediní rozumní mezi tradičními stranami, ale tím, že se přidali na stranu všech proti Babišovi, jen dokázali, že chtějí dělat špinavou politiku jako ostatní. ANO sebralo voliče všem stranám (kromě KSČM) a tak se všichni domluvili, že budou házet špínu na Babiše, aby mu ty voliče přetáhli zpět. A lidovci se přidali, protože jim ČSSD asi slíbila, že je vezme do případné nové vlády a přihodí jim ministerstva navíc. KDU, ODS, TOP09 nemají nic jistého, a když ANO bude posilovat, může se stát, že se někdo z nich nedostane do poslanecké sněmovny, takže se spolu raději všichni i s ČSSD spojili proti Babišovi, aby si toho medvěda mohli porcovat společně bez Babiše, který jim teď vidí do karet a nedá nic zadarmo. Podnikatelé nadávají na EET, ale přece není možné, aby v roce 2017 se buď účtenky nevydávaly vůbec, nebo se vypisovaly ručně přes kopírák - všichni se chceme mít lépe, ale někteří k tomu nechtějí přispívat. I podnikatelé jezdí po silnicích, využívají zdravotnictví, státní správu a jejich děti chodí do škol,... Spravedlivé je, aby na to přispívali všichni a ne jen někdo. To je smyslem EET, není to útok na podnikatele, jak to prezentují Kalousek a spol... pokračování Část 2... -
Mám tedy být korektní a apače nazývat
Ošklivý člověk - kosmeticky diferentní jedinec, esteticky odlišná osoba, faciálně handicapovaný spoluobčan
Postiženej, mrzák, kr.pl - alternativně schopný jedinec
Skrček, trpaslík, připrclík - vertikálně znevýhodněný spoluobčan
Hajzl, svině, podrazák - eticky dezorientovaná osoba? -
Nejsem politik ale jako občan jsem už znechucen všemi medií a výroky politiků a dalších různých všeználků a Kalousků etc-c.Začínám nabývat dojmu,že v naší zemi je jen jeden darebák a to je Babiš a dle výroků těch které jsem jmenovat jsou všichni ostatní andělé,nezkorumpovaní,milí a hodní na český lid.Takže co,zbavit se Babiše a přejmenovat naši zemi na Boží andělskou zemi?Už by to chtělo trošku zdravého rozumu.
-
absolutní souhlas *14*
-
apač alias Simona Křenková má stihomam a vidí BTW v každém příspěvku
-
absolutní souhlas *3*
-
G má pravdu, jediný zde vypisuje vyvážené příspěvky
-
drž pysk amrdólská hubo
-
Smůlu máš akorát ty, primitivní pitomče Simonovic.