Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děkuji za identifikaci, pokud je reálná. Nechce se mi jen věřit, že by někdo s takovým "rozhledem" vystudoval vysokou školu.
  • Velice rozumné hodnocení stavu,
  • Avina
    Havel s dohodou komunistů nastoupil prezidentování. Slováci ho vypískali. Zkoušel to dál. Zachutnala mu moc, hlavně jeho kámošům.Opakovaně zvolen, pak i s rakovinou plic zvolen rozdílem 1 hlasu,když Sládka zavřeli.Dáša protesty proti VH v PS reagovala hvízdáním,jako .... *1*
  • Nedá mi to a musím reagovat. Po přečtení článku se ptám, kde je autorova NEzaujatost? Poslední dobou mám pocit ,že média v malém českém rybníčku nejsou objektivní, autoři jsou subjektivní a jen nám předhazují svou nenávist. Po přečtení tady těch článků mám pocit, že si to půjdu nejspíš "hodit". :-) Vše je tak nalajnovaně černobílé, buď je někdo opěvován až do nebes a nebo se stane už navždycky vyvrhelem. Fakt, Ano získalo skoro 30% hlasů (tradiční strany štve, že už tentokrát nemůžou ANO vyšachovat, uzavřením různých rádoby pseudokoalic - kočkopsů, jako to bylo v krajských volbách). Je to naprosto jednoduché, vládnout má vítězná strana (koalice) a tak by to v demokracii mělo být. Vždyť jeden a půl milionu Čechů si to přeje. Dejme ANO šanci, vždyť nikde není psané, že další volby automaticky vyhraje. Tak čeho se tak všichni hystericky bojí? Bojí se snad toho, že by vláda ANO byla úspěšná? Asi jo. Tradiční strany nám tu vládli 27 let po sametové revoluci a ukázali nám co v nich je či není. Něco se povedlo a něco zase ne, v pořádku. Voliči nejsou hloupí, proto respektujte výsledky voleb. Buď bude vláda úspěšná nebo ne. Buď ANO v příštích volbách dostane ještě více hlasů nebo se třeba nedostanou ani do sněmovny. Tak v čem je problém? Rád bych více objektivního materiálu, a nechal bych to na čtenářovi jestli si vybere pozitiva nebo negativa. Masírovat denně čtenáře jenom negativy ....,mě nevygumujete mozek :-) Věřím, že i ve špatných věcech můžou být ty dobré a samozřejmě naopak. Nepamatuji se v minulosti na cokoliv, co by bylo veskrze zlé. I ten komunismus měl své světlé stránky, nebo se aspoň snažil a věřím, že to dělali s dobrým úmyslem. (dostupné podnikové byty, bezplatné školství, léky, zdravotnictví). To, že byla nesvoboda, političtí vězni, popravy v padesátých letech min. století, i to byli komunisti. Každé má své, polistopadový vývoj přinesl svobodu slova, možnost cestování, ale také masivní rozkrádání, které nemělo v novodobých dějinách ČR obdoby. Nic není veskrze dobré a nebo špatné jak nám tvrdí některá média. (tímto na nikoho nemířím, myslím to všeobecně) Takže, Babiš mimo jiné udělal i dobré věci a pro ČR prospěšné. Pište prosím také někdy na toto téma. Děkuji.
  • Ano a co je na tom špatně? Do teď to tu řídlilo pár politických nedouků a stát je zadlužen až na půdu. Co to zkusit řídit jako firmu a pomoct si.
    To je jakoby ekonomiku ve vaší rodině řídila tříleta vnučka a vy by jste jí mohl předat sestře co má ekonomickou školu.
    Při vaší logice vy by jste to dal té vnučce že? *1* *1*
  • ANO drtivě vyhrálo volby, takže pan Babiš bude vládnout jak uzná za vhodné a vy ovce co jste prohrály budete jen vzteky plakinkat, blbečkové, béééébůůůů
  • Proč fašistická? Protože chce řídit stát jako podnik. Už jsem to tady psal několikrát, ovšem někteří nesvéprávní to nechápou.
  • tak už nám povíš proč fašistické?
  • ... basmea, to jsem vymyslela já, to je tak vtipné až smíchy lidem praskají žíly, no jo jsem debilní Křenková! Pa Simča!
  • KSČ(m) je podle zákona zločinecká partaj a smečka ANO čili Basmea není ani žádná partaj s programem, jenom vyhrožuje, že bude řídit stát jako podnik, čili že zavede fašismus. A přitom je dost nesvéprávných, kteří tu bandu podporují.
  • BoH666
    Když vidím tu autorovu čistokrevnou nenávist ke KSČM i ANO, tak doufám, v jejich vzájemnou spolupráci. Opravdu neskutečné, co autor z naprosto normální politiky (každá vláda a to i ta jen podporovaná je o kompromisech) udělat něco odporného jen proto, že se to týká někoho, kdo dané subjekty nemá rád.
  • Chrchla byl swině a dělal nám ve světě ostudu!
  • Komunisti sice vládnou všude, ale ne kvůli Havlovi. Ten o tom nerozhodovat, sám byl podle svých slov "pouhým kladečem věnců". To že jsou "bývalí" komunisti rozlezlí všude, za to mohou především ovce, které si je volí. Jak je možné, že jsou komunisti v parlamentu, když máme zákon o zločinnosti komunistické strany?
  • pane vy jste hlupák nebo si jen na něho hrajete.
  • a tohle jste vymyslel sám nebo jste byl na školení u pana Kalouska. přečtěte si pořádně co jste napsal a dojde vám, že tohle musel napsat člověk s IQ bublajícího bahna.
  • Ten Falbr kouká jako kdyby mu vzali hračku nebo podle zákona pochytali tu K.revskou Smečku Č.ráků a M.gorů a poslali je na nucené práce.
  • zdenek.lachman
    Jégl když o tom houno víte tak držte hubu. Komunisté díky Havlovi vládnou. Jsou nalezlý všude.
  • ... jak primitivní musí být pitomečkové, kteří denně navštěvují Jéglův kabinet, je nepředstavitelné :)))
  • Šmejd šmejda vždycky najde.
    Takže komoušský konfident STB z čobolákova - stejná "krevní" skupina jako vrchní čecháčský komoušský guru-konfident STB genitální nájemník ÚV zločinecké KSČ (se směšnou příponou M)- to by bylo přece proti všem aby so ve finále nepadli kolem krku.

    Slovenští přátelé - neberte to "čobolákovo" jako pomluvné označení Vás všech normálních lidí, ale tomu ..... nic lépe nesedí.
  • Komouš a pevný charakter - to si děláte legraci? Něco tak podlého, křiváckého, ... jako jsou komoušské zrůdy nemá na zemi obdoby.
    Ukaže alespoň jednoho co není jen lidský ...... .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit