Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím o prominutí ale to "M" skutečně není myšleno jako nějaký invektiv k Vám Moravanům.
    To absolutně vůbec Nééé.
    Mám na Moravě i ve Slezku řadu dobrých přátel a světe div-se i se stejnými názory na zločineckou organizaci - KSČ(dnes se směšnou příponou M) která jen zneužila počáteční písmeno Vaší země "M" k tomu aby se pokusila zmást mladé a mladší, že není tou partou stejných loupeživě-vraždících bestií jakou komouši bezpochyby jsou.
  • Také souhlasím pavel jégl je destruktivní maniak směřující pravděpodobně přímo do prrdele. Volič chce, aby politické vedení jednalo ve prospěch státu a pokud to někdo dělá chce aby s ním ostatní spolupracovali i když je to politický konkurent a ne aby to sabotovali jako nám to předvádí ČSSD m.kalousek a ods a vrcholem je stíhat konkurenční politiky před volbami policií jako se to dělá v rusku. No a teď společně analyzují proč prohráli volby. *4*
  • Máte doma také piráta Bartoše? Já dva,s jedním vytíram zem a druhého chodím venčit k zachrchlané lavečce.
    Pro blbeho Kalouska ... Mop na tyči a mops psík
  • Podle vyjadřování a myšlenkových pochodů jsi opravdu běžná lopata a takové v minulosti nebrali do strany ani komunisti. Hodíš se pouze za člena strany ODS nebo TOP09, tam takové mentálně opožděné jedince potřebují.
  • Pavel Jégl zase "filozofoval". Zda své výmysly myslí vážně, těžko odhadnout. Ale píše je z takovou vehemencí, že jeden by mu i uvěřil. Jeden, naiva. Nevychází vůbec z reality, ale k závěrům jej vedou jenom nenávist, nebo úmysl hecovat čtenáře. Ale takové články potom nejsou vůbec důvěryhodné a tím ani pisatel. Jégl by měl psát sci-fi příběhy. Je už načase.
  • Nesděluj nám svoji diagnózu.....My víme co jsi za chcípáku pá a pusu moulo
  • Konečně,vůbec mi nevadí podpora kscm a spd,věřim že tato vláda bude makat,tak jak jsem uvěřil po listopadu 89 a nedopadlo to. Ted věřim,ze budeme druhy Suisse!!!
  • Fandím vám, rozumný názor !!!!!!!!!!
  • O čem je tady řeč? Je to nějaké zmatené .... *9*
  • No a co - je to parlamentní strana jako každá jiná a navíc mají chuť spolupracovat. Na co čekali ti zásadoví, že se Babiš zhroutí nebo co? Tak se teď nedivte a nevymýšlejte kokotiny. Plivat na někoho, kdo má snahu, je teda fakt hrdinství - já si počkám a uvidíme ... :-)
  • Já jsem nic jiného nečekal, ba naopak, doufal jsem v to. A na Švejka nám nešahej, ten měl stokrát víc rozumu, než ty. A co je směšného na M? Morava je příjemné místo a součást naší vlasti. Odkud pocházíš ty?
  • A až zavřou Bureše za čapíčapíčapí a dluhopisy a Becheroviče za podlézání Putlerchánovi. Ten druhý je ale skončí v psychiatrické detenci, protože je neodpovědný, tj. nesvéprávný.
  • My jsme volby vyhráli a co vy?
  • Stačí se podívat na úvodní foto!
  • Pište laskavě v jednotném čísle - kdo to je /co to je - my dole?????
    Jsem také "dole" - podle některých zdejších "chytrých" - běžná lopata. Přesto mi plně stačí je slyšet o komoušské lůze natahuje se mi v kapse sám od sebe závěr od pistole.
  • A čekal snad někdo něco jiného???
    Čobolácky pastičkář - komoušský konfident se spojil s nejspodnější lidskou lůzou -zločineckou partičkou KSČ(se směšnou příponou M) - no to je událost.
    Co lze čekat od dvou bolševických -píp,píp,píp-, už jenom zbývá aby jim to posvětil další komoušský udavač - konfident STB soudruh zeman (pokud ovšem k tomu dostane svolení z Kremlu) a je to upečeno.
    Jóóó co jste si čecháčci ve volbách upekli to si taky vyžerte a pěkně do dna. Takové panoptikum co zasedne ve strakovce by nevymyslel ani Švejk.
  • a to je dobře. moc pěkně skučí lidovci když se takto rýsuje zdanění církevních restitucí. Černá verbež po staletí okrádala všechny na koho se podívala.Mazaně a profesionálně. Mnohdy na smrtelném loži podstrčili papír.... Nyní chtějí komplet nakradené zpět. A navíc nedanit? Lidovci jste větší grázlové než se čekalo.
  • Německo bude během několika málo let rozvráceno a ovládnuto musulmany. Prchat z EU a ani se neohlédnout!
  • jojó komuníst hodně sníst, jezdijé si v BaWoraků tlusŤOŠI kdě že dělnicka třida vogo ? Lelnino sa v hrobe vozvraci
  • Eurozona? Jo vážení. Možná až tehdy, až budou naše platy a rozhodovací síla v EU stejné jako v Německu - a to jak víme nebude nikdy....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit