-
Co tím chtěl básník říct?
-
Ty se stěhuj hned. Včera bylo pozdě!!!
-
V Německu měli v roce 1933 také demokratické volby.
-
To, že je Jermanová neschopná - nemůžu napsat slepice, protože slepice jsou užitečné - vím už dávno...
No hlavně, že je v ANO - to je zřejme nejvyšší kvalifikace...
viz. novinky.cz Můj manžel je VIP, chci lepší péči! Lékaři popsali konflikty s hejtmankou... -
O tom Dolejš hovořil v ČRO
-
"Volby" v roce 1986, tedy volby, ryze pod taktovkou KSČ, vyhrála společná kandidátka NF s 99,91% hlasů v českých zemích a na Slovensku dokonce s 99,95 %. Temito výsledky se snažili komouši legitimizovat svojí nadvládu.Ve skutečnosti se o žádné volby nejednalo,jen divadlo a fraška a i udávaná čísla volebních výsledků jsou nesmyslná a nereálná.
O čtyři roky později, ve volbách v roce 1990, už však komouši oscilovali jen okolo 13ti %.
A výsledek posledních voleb známe všichni.
Takže, shrnuto a podtrženo, strana s tak obrovským, jak biologickým tak ideologickým , úbytkem, nemá právo mluvit do současné politiky ČR. -
xxx
-
xxx
-
).(
-
xxx
-
... nestěhuj se, demente, nikoho nezajímáš, tak to je fuk :)))
-
Komunisti budou vládnout? Kdy se začne znárodňovat a popravovat? Mam se stěhovat hned nebo ještě počkat?
-
Já jsem mladý?
Já jsem byl za komunistů v base, měl by jsi si přečíst co jsem zde již dříve psal. v roce 1968 na mne vytáhl Rusák pistoli a chjtěl mne zastřelit, tak jsem starý.
Jsem starý, ale mladý duchem. Dědo asi jsme stejně starý, ale to ty nemůžeš znát. -
já s tím problém nemám... byly přece ty demokratické volby, nebo ne? *5*
-
tu už dávno zabili havloidi *5*
-
Dnes v Ženevě nám OSN předá vyrozumění o lidských právech v ČR. Nemělo by se OSN starat o Katalánsko?
-
Nějaký důkaz?
-
V jakém Česku to žiješ?Já tu demokracii a svobodu tu mršku již 28 let hledám .Rozděl se se mnou kam se schovává ,rád bych se jí dožil.
-
Kdy vrátí rádo by president Topolánek ,Kalousek peníze na důchody do státního rozpočtu.Tak se ogarové pochlapte místo toho žvejkání.Lidi to již nežerou!
-
Tvoje deformacie nás hodila do 19.stol.a s tím je již konec.Moji příbuzní ve Švýcarsku,Rakousku a USA nikdo na hranicích nestřílel,ale ,když se vrátili do havlovské demokracie tak šup a jsou pryč.Nešlo v těch lžích dýchat i když tam nejsou spokojeni se zdravotnictvím,které je u nás na výši proti USA a státům,které jsem jmenoval krom Rakouska od,kterého vzniklo to české ještě z Rakousko-Uherska -to je skutečnost kam chrchla mazal?