Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám pocit, že se mílovými kroky blíží čas , kdy bude potřeba vzít klacky do rukou.
    • xxx
      • oprav si hrubku ty tupane !
        • ).(
  • Avina
    Havel s dohodou komunistů nastoupil prezidentování. Slováci ho vypískali. Zkoušel to dál. Zachutnala mu moc, hlavně jeho kámošům.Opakovaně zvolen, pak i s rakovinou plic zvolen rozdílem 1 hlasu,když Sládka zavřeli.Dáša protesty proti VH v PS reagovala hvízdáním,jako .... *1*
  • zdenek.lachman
    Jégl když o tom houno víte tak držte hubu. Komunisté díky Havlovi vládnou. Jsou nalezlý všude.
    • Komunisti sice vládnou všude, ale ne kvůli Havlovi. Ten o tom nerozhodovat, sám byl podle svých slov "pouhým kladečem věnců". To že jsou "bývalí" komunisti rozlezlí všude, za to mohou především ovce, které si je volí. Jak je možné, že jsou komunisti v parlamentu, když máme zákon o zločinnosti komunistické strany?
  • brocek
    Jeste o nas uslysite. Cest praci
  • konečně ti jako bijcovi skončil distanc? Tak zas dáváš průchod výlevům puberty? Pohroma jak zparchantělá matka vrhne takového zmetka a on se usadí v Ostrově, na Lidické 1332, co?
    • xxx
    • Tak on za to nemůže, že rodiče jsou sourozenci.
      • myslím že ne sourozenci , ale otec s dcerou *1*
      • xxx
  • xxx
    • ale TY nejsi žádný bijec. Ty jsi obecní hlupák Ing. Rudolf Hrebeňár z Ostrova, Lidická 1332. Takový zakomplexovaný moula.
      • Děkuji za identifikaci, pokud je reálná. Nechce se mi jen věřit, že by někdo s takovým "rozhledem" vystudoval vysokou školu.
      • xxx
  • ... jak primitivní musí být pitomečkové, kteří denně navštěvují Jéglův kabinet, je nepředstavitelné :)))
  • http://www.rozhlas.cz/plus/interviewplus/_zprava/bylo-by-to-divne-manzelstvi-s-babisem-se-skoro-ve-vsem-mijime-rika-komunista-dolejs--1767922
  • xxx
    • P I Č O blbá
      • xxx
  • A čekal snad někdo něco jiného???
    Čobolácky pastičkář - komoušský konfident se spojil s nejspodnější lidskou lůzou -zločineckou partičkou KSČ(se směšnou příponou M) - no to je událost.
    Co lze čekat od dvou bolševických -píp,píp,píp-, už jenom zbývá aby jim to posvětil další komoušský udavač - konfident STB soudruh zeman (pokud ovšem k tomu dostane svolení z Kremlu) a je to upečeno.
    Jóóó co jste si čecháčci ve volbách upekli to si taky vyžerte a pěkně do dna. Takové panoptikum co zasedne ve strakovce by nevymyslel ani Švejk.
    • a tohle jste vymyslel sám nebo jste byl na školení u pana Kalouska. přečtěte si pořádně co jste napsal a dojde vám, že tohle musel napsat člověk s IQ bublajícího bahna.
    • Já jsem nic jiného nečekal, ba naopak, doufal jsem v to. A na Švejka nám nešahej, ten měl stokrát víc rozumu, než ty. A co je směšného na M? Morava je příjemné místo a součást naší vlasti. Odkud pocházíš ty?
      • Prosím o prominutí ale to "M" skutečně není myšleno jako nějaký invektiv k Vám Moravanům.
        To absolutně vůbec Nééé.
        Mám na Moravě i ve Slezku řadu dobrých přátel a světe div-se i se stejnými názory na zločineckou organizaci - KSČ(dnes se směšnou příponou M) která jen zneužila počáteční písmeno Vaší země "M" k tomu aby se pokusila zmást mladé a mladší, že není tou partou stejných loupeživě-vraždících bestií jakou komouši bezpochyby jsou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit