Babiš spáchal podraz, na který bude justice patrně krátká
-
Možná ano, možná ne. A co pan Bakala a pan Rittig? Na ty není justice krátká? A tam možná jde o vyšší částky než 50 mil.
-
Zklamání? Skanduji za nezávislou justici? Nevím, kde jste to vzal.
Nemyslím, že by vláda či její premiér můj život nějak podstatně ovlivňovali. Vybudoval jsem si existenci značně nezávislou na státní moci. Takže nějaký výrok justice, který se týká jejich postav, mě nemůže rozházet.
Ostatně, už několikrát jsem psal, že Babiš za mřížemi neskončí, na to má právníky a konexe, takže by případný soudní proces natahoval kamsi do nekonečna. Sotva tedy mohu být zaskočený či zklamaný.
Na státní zastupitelství nijak neútočím, obdobně jsem před tím nejančil z Benešové.
Nevím, kde jste sebral podrážky. A velkouzenář - to Babiš přece je, o tom přece nemůže být sporu. 😉
-
Omlouvám se za překlepy. Psal jsem z telefonu.
-
Vážený pane Jégle, z Vás přímo čiší živočišné zklamání, že státní zástupce nevyhověl úpěnlivého volání mediálních sirén.
Neskládejte flintu do obilovin, ještě se to bude přezkoumávat. Zkuste Lobo ať spolu s kolegy od péra trochu výš. Slovník jako podrážky a velkouzenář nesvědčí o vrlkorysosti a žurnalistické nezávislosti. V tuto chvíli je mi Vás lidský líto. Skandujete za nezávislou justici, tak jí máte. Nebo je nezávislá jen ta, která soudí podle Vás?
-
Když už je tady řeč o Kalouskovi a pochopitelně i jeho neobolševické tlupě TOP 09,tak jsem někde četl ,dost možná že i tady na tiscali,že prý kdo zachrání tuhle grupu! On to někdo zachraňovat chce?!Pospíšil přejde k Pirátům ,Kalousek se uchlastá ,kníže pán ten už radši ani nikam neleze a zbytek?Do pracovního procesu!!!Jo díky Andrejovi korýtka vyschli!😛
-
Doufám že nejseš tak blbej že by sis mohl myslet že to Soukuk myslí vážně.
-
Babiš si nevzal ani desetinu co si vzal Kalousek a Háha. A ještě ho ta opilecká hajtra uráží. Já teda taky chlastám, tak bych měl míti bližší vztah ke kalouskovi. Nějak to nefunguje.
-
hahaha všichni slavní pisálkové, demo blob, dezinformační česká televize i poskoci bruselu, všichni selhali.. na andreje prostě nic nemáte... ještě tak můžete zkusit meeeee toooo, jinak už jste v háji :D :D :D
Babiš dalších 20 let v čele vlády a Soukup příštím presidentem a havlisti klidně mohou odtáhnout do bruselu nebo afriky :D :D
-
Babiš je filuta a je vitálnější než Kalousek, který prožívá politický podzim. Věkově mladší Kalousek, který spor z Babišem zjevně převedl do roviny osobního sporu, prohrává se starším Babišem. Státní zástupce Erazím se vystavuje podezření, že je zakukleným aktivistou milionchvilkových politických hochštaplerů. Celé státní zastupitelství se dostává do presu různých společenských a politických tlaků. Šéfovi SZ Zemanovi není co závidět.
-
Smažete se mimo téma příspěvek?
-
Jako nějaká tvoje praxe
z PSVB nahlašování? 😁
-
Nebudu opakovat Karla. Jenom, Okoune, prozradím další vaše osobní-citlivé údaje:
Okoun je sladkovodní paprskoploutvá ryba z čeledi okounovitých (Percidae), V Česku má od roku 2017 dobu hájení. Lov je povolen pouze od 16. 6. do 31. 12.
Pěkný den 😉
-
Ale. JEN Babiš ????
-
V poho takhle se totiž padá na novinářské dno. Stanete se správcem bezvýznamných stránek, kam chodí cca 20 diskutujících 😁😁😘
-
Ano on občan nebo Novák vždy píše k tématu a v je vždy upominate že?
-
Takže bychom měli zase zavírat lidi za odlišný názor, za neúctu k pohlavárům... Jsem rád, že jste to vybalil Prášku, aspoň všichni vidí, co jste zač.
-
Cituji:"Škoda utrácet čas..."
Otázkou je, proč se nedokážete poučit vlastními zjištěními.
-
Nesvéprávní ovčané se chlácholí planou nadějí, že se vrátí časy Lihoslava Kraďouska a jiných jejich guruů kteří jim naslibují, že si také budou moci coby jejich poslušní poddaní něco málo nakrást. Jenže nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, kdeže loňské sněhy jsou, teď je tu Babiš a zloději trnou hrůzou že budou muset nedejbože pracovat. A jinak už to nebude......😉
-
Ale no tak podraz.Autor - horlivec od psaní jaksi programově opomenul jak se tvořilo tr.oznámení.Opomenul jak Zubatá pleš ve sněmovně brojila a vytahovala kde co.Opomenul že takové křiváctví stálo socany existenci.Tady se neodpouští.To jen hordy pomýlených vidí pořád třídního nepřítele.K radosti Kalousků,Němcových a třeba TOPáků.Pro srandu všem ostatním.A tak už to zůstane.
-
I Česká republika má svého Kočnera. Přímo ve vedení státu.