Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KDU ČSL - doufám, že jednou skončí pod 5 procenty. I toto je jen další zoufalý pokus lidovců jak na sebe  upozornit a snad získat nějaké hlasy. O nic jiného jim nejde.

    Anebo se snad budou angažovat ve všech zemích světa, kde budou války a bída ? Kdeže, jen naskočili na "módní" Sýrii. Proč netouží pomáhat sirotkům třeba na Ukrajině?


  • Proč je na obrázku dvouletá holčička,

     když se jedná o sedumnáctileté fracky?

    • Podmínka azylu:sedumnáctiletým ufiknout kulky a holčičce tam nasypat vápno.

    • To je typická ukázka novinářské práce - náhrada faktů emocemi.

      • Bohužel ne emocemi,celá tahle krize je někdy o co největší senzaci a ta prodává reklamu a peníze z reklamy tečou do kapsy nejenom novinářům.Někdy bych chtěl vidět ten mejdan převaděčů když merkel oznámila jak všecny uprchlíky vítaj a ještě to potvrdí lidi co dostanou 1000eček od státu aniž pohnou prstem.Prostě kolotoč peněz a obchod s najivitou na obou stranách a zřejmě občas i s lidským utrpením.Pokud doma trpím tak pak asi v jiné zemi někoho nebodám nožem kvůli naboženství a nejezdím s nakladakem po vánočním trhu .Prostě Evropa Evropanům,Čechy Čechům a ostatní se vratte dom a budujte svoje státy a multikulti si strčte někam.

        • Dovolím si jen podoknout, že senzace, tedy hromadné uvedení masy do stavu překvapení s následným jednoznačným postojem k prezentovanému jevu (přijetí či odmítnutí), je typickým příkladem mediální práce s emocemi.

          • Jo jo a na to má estébák celý marketingový team,začíná ano bude líp mě a  pochlebovačům.byla určitě dřina mu vysvětlit že to heslo se musí pokrátit.

            • Liší se marketingové teamy jednotlivých politických stran něčím jiným, než (přepočtenou) hodinovou sazbou?

  • Odvádět ze země nadějnou zdravou mládež, která bude chybět při obnově válkou zničené země, je pokračování války jinými prostředky.

  • TANáci, TOPáci a samozřejmě Lidovci. Všeobecný republikový balast.Takže tato republiková zparchantělá banda by tady chtěla vykrmovat malé islámské sirotečky?Malé chudáčky kteří mají/nemají rodiče?Vyčuránky kteří se tady otrkají a budou trvat na přijetí svých zparchantělých příbuzných? Na některé operace se tady  čeká roky, na přijetí do děcáku měsíce. Nejsou místa ani peníze. A my tady budeme přijímat cizí vyžírky ze kterých nám tady vyroste nečitelný balast? Budeme je tady vykrmovat a léčit. Oni se budou jako dospělí povalovat a parazitovat.A to všechno z našich daní?

  • senil666
    Obyčejní Evropané
    už nechtějí migranty a toto kulturní obohacování a říkají to jasně. Bohužel
    elity je pořád neposlouchají. nakonec to asi skončí revolucí, pokud to bude
    takhle pokračovat.





    http://www.epshark.cz/clanek/688/tema-cislo-jedna
    • Jojo,revoluce,přesně tak-věci jsou k tomu,aby se děly.My potřebujeme sjednocenou Evropu abychom mohli konkurovat USA a Číně.K tomu je třeba společného nepřítele,nad kterým zvítězíme a až potom můžeme mluvit o evropském národě.A jako nepřítel se tu rýsují  byrokrati z Bruselu a jejich EU.Takže jen ať nás tak dál EU obohacuje ,jen tím leze nahoru na šibenici! Houpy houp,už aby to bylo!!!!!!!!!! 

  • Když o  ně Šojdrová tak stojí, ať si je vezme k sobě do Bruselu a netahá je k nám...

  • Ať se jde o sirotečky starat do Sýrie, proč nám chce islámem zas..at zem ? Nebo je snad převychová na KDU křesťany, aby měli víc jak 5 % ? Kdybych řekl, hospodářské zvíře, tak bych urazil krávu, zvíře zemědělské. Ta alespoň dává mléko.
  • At se o ně postarají mnohem bohatší země kde nebudou mít náboženský problém,třeba SAE.Doporučuji článek ze školy ve Vídni kde si muslimští pubertáci vynucují pravidla a podotýkam to nepíše nějakej rasista.

    Na druhou stranu kdyby veřejné mínění bylo pro, tak tady máte od Babiše a jeho smečky celý blízký východ!!!Prostě naslouchá vox populi ale jen proto aby mohl svoje křivárny  provádět dál.

      1. Politik je zástupcem voličů, musí tedy poslouchat jejich hlas, aby mu mohl vyhovět.

      2. Politik v praxi nikdy nezastupuje všechny voliče, různí politikové tedy poslouchají různé hlasy.

      Co na tom nechápete?

      • Za" a" voxpopuli může být i špatný a za" b "hromadění politické a hospodářské moci u individuí jako je Babiš nikomu nic dobrého nepřinese,nakonec ani je mu samotnému.

        co na tom nechápete?to není o sirotcích ,ani o klokánku.Chápu touhu po moci a penězích i pochlebovače jako jste vy,ale na tom není zas tak moc k nepochopení a to že to pochopíte ještě neznamená že je to správné.Příklad:nikdo se nechce postavit stupidnímu názoru že je v rámci lidskosti třeba pomoci každému člověku i když vás ten člověk ohrožuje a pak dopadnete jak dopadnete.Taková malá ukázka RAMS uplatneného ve společnosti.

        • Týý joo!

          "Chápu touhu po moci a penězích i pochlebovače jako jste vy,"

          1. Jeden, jediný odkaz dokážete poskytnout?

          2. V kterém že ústavu jste absolvoval výuku tvůrčího čtení? Zřejmě slušnej oddíl...

          Dovoluji si poznamenat, že "hlas lidu" se samozřejmě může mýlit a pravidelně tak činí. Je to tak závažný nedostatek demokracie, že někteří věrozvěstové veřejně tvrdí, že pravdu má vždy menšina. Ovšem menšina je také "hlasem lidu" stejně omylným, jako většina, že.

          S důsledky hromadění moci máte samozřejmě pravdu, ale to se předmětu diskuse týká jen marginálně, diskutovat zde netřeba.

          Pokud nedokážete rozpoznat smysl mého předchozího příspěvku, jak se dokážete uplatnit v průměrně gramotné společnosti?

          • "nepřidáš se k většině která činí zlo"už pár tisíc let o společnosti jako takové a návody velmi prosté .

            dobrý-slušnej oddíl,možná Vám křivdím , ale připadáte mi někdy jako hlásná trouba oligarchokomunoestébáka z čobolova.🙂

            • "nepřidáš se k většině která činí zlo"už pár tisíc let o společnosti jako takové a návody velmi prosté .

              Sorry jako, ale napřed to prosím přeložte do češtiny. Podle hrubého odhadu obsahu textu to ovšem mnou žádaný odkaz ani náhodou není.

              Jak jsem zde několikrát uvedl, nejsem a nemohu být voličem ANO ze zásady - s nadsázkou by se dalo říci, že z důvodu třídního antagonismu. Jak komu připadám, je irelevantní, v diskusi, kde se používají fakta, nemají dojmy místo.

              • Reakce na příspěvek:

                Do češtiny to už dávno přeložili.Ta kniha je vcelku známa.

                • Reakce na příspěvek:

                  Pokud je nějaká kniha přeložena do češtiny a obecně známa, je to, že jste z ní něco špatně opsal, vpravdě ostudné. I když, na druhou stranu tomu nevěřím. Z té knihy nemůže pocházet váš příspěvek, snad jen několik náhodně vybraných slov.

                  • Reakce na příspěvek:

                    Nebudeš šířit falešnou pověst. Nespřáhneš se se svévolníkem, aby ses stal zlovolným svědkem.

                    Nepřidáš se k většině, páchá-li zlo. Nebudeš vypovídat ve sporu s ohledem na většinu a převracet práv


                    • Reakce na příspěvek:

                      Takže nakonec citovat dokážete, snad to ani nebolelo. Dobře. Teď můžete zkusit vysvětlit, jak z onoho citátu vyplývá, že jsem pochlebovač. Dovolím si pro pořádek připomenout:

                      "Chápu touhu po moci a penězích i pochlebovače jako jste vy,"

                      1. Jeden, jediný odkaz dokážete poskytnout?


  • ObcanHaveI

    17ti letí sirotečkové.

  • prý sirotci- hrdlořezové

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit