Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je vidět, že mě neznáš...

Agenta Bureše známe všichni...

Někdo je z něho nadšený - zřejmě jako ty...

Jiní ho nemusí - jako např. já...

• A proč ty...?🤔

• Nemáš pravdu - po pravdě je mi to celkem šumák  = za chvíli budou volby...

Teď by se stejně nic nezměnilo...

• KIMCID

Podle stylu psaní nepřednášíš tam? Protože kdo nic neumí učí. To by na tebe sedělo.

• KIMCID

No říct mohli co chtěli ,ale on tomu dal punc sebe. A jemu je ten výrok přisuzován

• dzixy

Možná, že zde je někdo, kdo je komunista, nebo jim fandí, proč se potom zde zdržuješ ty??

• dzixy

Z tvého příspěvku cítit, jak je ti to líto, že nedůvěra nebude😛

• dzixy

Kamile, a kam ty??😇😎

• dzixy

A má pravdu, je to kampaň. I tvůj příspěvek je toho důkazem. Tak dobře jej znáš, že o něm tak píšeš pokaždé. Jsi pouze kecal, který se zde realizuje. Jinde zřejmě nic-moc.

• dzixy

Zřejmě neposloucháš "perly", které hlásají Pekarová a Fiala. No, a pozadu nezůstávají ani Piráti a tzv. Starostové. Chovají se jako rodilí  politici a staří ostřílení "kozáci". Ne, ne, pravicová politika ano, ale ne s těmi, co se chovají jako trotlové. Urážka??? Nikoliv, stačí si zapnout televizi, vysílající jednání Parlamentu. Tak třeba dnes, od rána "jednají" a hlasování nikde, a je již 19:11, nebo např. Volný zakládá svůj blok atd., atd. Každé jednání důkaz.

• vanhorne

"Jinak správně je to"

Kdy to rekl, protoze neco v tom smyslu reklo uz nekolik lidi pred nim.😉

• dzixy

Další pokus skomírající "pravice" pod taktovkou zanikající TOP09.  Není vše dobré, ale není ani vše zlé, jak tvrdí naše nejspravedlivější pravice, která větší část našeho bohatství po revoluci probendila, nebo rozkradla. Dnes dělají ty nejmorálnější, zejména TOPka / Kalousek/ a ODSka / Topolánek a spol ./ Kážou vodu a pijí víno a mají  kecy, že by ani farář tolik spravedlivého nevymyslel.

• Ale Chmelo 🐒 já neoznačují každého za komouše, pouze ty, kteří jimi jsou...

S tebou 🐒 nesouhlasím a komoušem té nenazývám...

Snad to tvá hlavinka pochopí...🤔

• Od agenta Bureše slyšíme již několik let stále to samé - je to politická kampáň proti němu...

• Jasně - soudruh agent Bureš šel za svými soudruhy...

Říká se  - vrána bráně oči nevyklobe...

• Opoziční kašpaři ... 

• Gorobilypes

Jinak správně je to :Kdo se nepoučil z dějin, musí je znova prožívat.“ —  Jean Paul Sartre

• Gorobilypes

A proč? Opozice se opakuje co by tak slyšel nového?

• Gorobilypes

Eee a česky?

• Gorobilypes

No právě nevyrovnal jsi se

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit