Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

Babiš udělal dobře, že odešel ze sálu. Alespoň dal najevo co si o žvanění demoopozice myslí.

• vanhorne

"Alespoň dal najevo co si o žvanění"

Ten by o zvaneni mohl prednaset na UK, takovy je to pasak. Ve zvaneni vojak, v uzitecnych cinech mrzak v sebechvale GENERAL.🙂

• KIMCID

Podle stylu psaní nepřednášíš tam? Protože kdo nic neumí učí. To by na tebe sedělo.

• dzixy

Zřejmě neposloucháš "perly", které hlásají Pekarová a Fiala. No, a pozadu nezůstávají ani Piráti a tzv. Starostové. Chovají se jako rodilí  politici a staří ostřílení "kozáci". Ne, ne, pravicová politika ano, ale ne s těmi, co se chovají jako trotlové. Urážka??? Nikoliv, stačí si zapnout televizi, vysílající jednání Parlamentu. Tak třeba dnes, od rána "jednají" a hlasování nikde, a je již 19:11, nebo např. Volný zakládá svůj blok atd., atd. Každé jednání důkaz.

• Gorobilypes

Eee a česky?

• Ne - tím dal jasně najevo, že se chová jako rozmazlený malý spratek = řve na poslance a neunese a není schopen přijmout, nebo alespoň tolerovat, jiný názor, než je ten jeho...

Zapomíná, že my NEJSME jeho zaměstnanci...!

Skutečné chování STBáka - teď se za ně mstít...🤮

• Gorobilypes

A proč? Opozice se opakuje co by tak slyšel nového?

• Od agenta Bureše slyšíme již několik let stále to samé - je to politická kampáň proti němu...

• dzixy

A má pravdu, je to kampaň. I tvůj příspěvek je toho důkazem. Tak dobře jej znáš, že o něm tak píšeš pokaždé. Jsi pouze kecal, který se zde realizuje. Jinde zřejmě nic-moc.

• Je vidět, že mě neznáš...

Agenta Bureše známe všichni...

Někdo je z něho nadšený - zřejmě jako ty...

Jiní ho nemusí - jako např. já...

• vanhorne

Reakce na příspěvek:

"Jiní ho nemusí - jako např. já..."

To ja znam lidi kteri kdyz vidi nebo slysi Burese, zezelenaji a udela se jim spatne od zaludku. Dva z nich jsou byvali koblihari.😂

• Reakce na příspěvek:

Nechtěla jsem to napsat tak tvrdě, ale - z agenta Bureše mi je skutečně nevolno...

• josef.chmela

Hloupé, pokrytecké a rozvracečské názory demoopozice se nesmí tolerovat, ty se musí přímo přehlížet a reagovat na ně opuštěním sálu. dobře udělal, stejně jako komunisté.

• Jasně - soudruh agent Bureš šel za svými soudruhy...

Říká se  - vrána bráně oči nevyklobe...

• Celé je to jenom trapná předvolební fraška.

Je tam televize a tak se panáčci (místy i panenky) vykecávají, co to dá.

Předvolební kampaň zdarma. 

Kdyby tuhle vládu 2x odvolali, Babiš to doklepe s podporou Pana prezidenta. To je přeci jasné i svazačce Pekarové a pohůnkům z ODS a udavačům od Pirátů. 

• Z hlediska vládnutí je to k ničemu, ale hraje se o voly-če. Takže komunisti se museli odkopat. Nejdřív tvrdili, že vládě nedůvěřují a nakonec ji podpoří. I když nepřímo. 

Mezi voly-či sosanů, komunistů, SPD, trikolory a spol to může způsobit přesuny.

😎

• dzixy

Kamile, a kam ty??😇😎

• No, já vždycky demokratickou stranu, něco kolem středu. Ale s přibývajícím věkem se asi budu blížit k filosofii našich babiček, že:

"Všichni to jsou stejný prevíti a já se jim na ty volby raz dva tři...." 

No jo, ale já tam zatím vidím pořád mezi těmi prevíty diametrální rozdíly, tak se to snažím hodit těm menším prevítům...😉😀

No, a ty? Pochlub se! 🙂

• babi s snovu zvitezi a porazi vyhraje na vsechny nepritele  na ktry se snazili znicit demokratii !!!!

• josef.chmela

To je jedinné správné co mohou komunisti udělat. Přece se nezůčastní tzv. demoopoziční šaškárny.

• ... nezúčastní...

Šaškárna je právě to, že komouši opustí při hlasování sál...

Hlavně, že měli plné huby toho, jak agentova vláda neplní jejich požadavky...

• dzixy

Z tvého příspěvku cítit, jak je ti to líto, že nedůvěra nebude😛

• Nemáš pravdu - po pravdě je mi to celkem šumák  = za chvíli budou volby...

Teď by se stejně nic nezměnilo...

• Gorobilypes

Komunisté vytýkají vládě jiné věci Ne to co demoblok

• josef.chmela

Děkuji, pane učiteli. Příště si dám pozor, hlavně mně nedávejte 5.

Babišova vláda neplnila požadavky KSČM a proto ji přestali komunisti podporovat. Ale pořád je to menší zlo než hlasovat (a tím podporovat)  se zdivočelou, pokryteckou a mocichtivou demoopozicí.  A diskutovat bok po boku s opozičními kecaly, to je pod úrovní jejich strany.

• Diskutovat bok po boku a podporovat komouše - to je pod úroveň slušného člověka...

• dzixy

Možná, že zde je někdo, kdo je komunista, nebo jim fandí, proč se potom zde zdržuješ ty??

• A proč ty...?🤔

• vanhorne

"pod úroveň slušného člověka..."

Jak se rika "Svuj k svemu", vrabci k vrabcum voli k volum.😀

• josef.chmela

Opravdu nechápu proč tu zbytečně smrdíš a diskutuješ a nejsi ve svém kanálu, když tady každého, kdo s tebou nesouhlasí, označuješ za komunistu.

• Ale Chmelo 🐒 já neoznačují každého za komouše, pouze ty, kteří jimi jsou...

S tebou 🐒 nesouhlasím a komoušem té nenazývám...

Snad to tvá hlavinka pochopí...🤔

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit