Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

    zaplacené ječící tlupy modrých SAmanů co vyhazují věnce do košů, hází vajíčka po oponentech, svým hulváctvím narušují veřejné projevy a mají dobré krytí od deblů (členové sekty demokratický blok) a úplatných novinářů, to je tvář dnešní demokratické kavárenské elitky ČR.

    Ostuda a hanba.

    • Gelovaná bolševická feťácká bukvice se opět vyzvracela.

      • Ježišmarjá Pepo !?!?  Souhlasí s ním ale víc lidí, než s Tebou.

        Čím to může být ?

        • Jen KIMCID tady používá 7 dalších nicků

        • Kdes na to přišel.

          • Ty znaky vpravo nahoře, to jsou čísla, chápeš ? :-)

            • To je od vás dosti zákeřné, přijít s takovoých obtížným matematickým tvrzením v této době a na tomto místě 😀

  • Den boje za svobodu a demokracii byl ukraden a stal se z něho Den nenávisti.

    To je výsledek masáže Českou televizí.

    A všelijací Josefové Novákové a jemu podobní jsou toho jen důkazem.

  • Soudruzi si na náměstí spořádaně převzali transparenty s textem De-mi-si a nadále vzorně opakovali a volali to, co jim předřečník předhodil. Při demosntraci aktivní soudruzi vyházeli od památníků květiny, které uznali za nevhodné, zatleskali bývylému soudruhovi Štěchovi a po skončení demonstrace se spořádaně rozešli do svých domovů.

    • Zřejmě je podle Vašeho příspěvku většina mladých lidí "soudruhy", že?

      Asi vlastně máte pravdu, protože slovo "soudruh" zprofanovali až bolševici.

      Slovo soudruh, se totiž odvozeno od slova druh - přesněji - druh (společník) ve společné věci.

      Takže ti lidé jsou skutečně soudruzi v odporu proti arogantním a vulgárním politikům :-)

  • Ono se stačí podívat na ony ksichty a všem je hned jasno....

    • Proto píšeš jako anonym?

  • Co to je za bezdomovce na té první fotografii v modré bundě? Co tam dávali zadarmi, že se přidal?

  • Křupan (holohlavý holandský zloděj kytic) zůstane křupanem, a ti co pořizují a k mocenským účelům zneužívají tajné a nikým nedovolené nahrávky a videozáznamy z utajených kamer (ať už je to Šuman nebo Slonková) zůstanou věrnými následníky StB, protože používají přesně jejich metody. Dnes už vůbec nejde o to koho komunistická StB evidovala nebo neevidovala ve svých lživých spisech, ale o to kdo používá estébácké metody dnes. Ti dnešní "tajní nahrávači a kameramani"  jsou největším nebezpečím pro demokracii. V přímém přenosu tak dnes vidíme neustálou snahu zvrátit výsledek svobodných voleb, po kterých jsme toužili před listopadem 89.
    • Vulgarismy, nadávkami a zesměšňováním druhých pravdu nezměníte.

      Mějte pěkný den :-)

  • Josef novák- tebe museli jako dítě znásilňovat a mlátit , že ? Je to patrné z tvého projevu. Přitom tvůj fotr byl milicionář a člen konfidentského uličního výboru...kde se v tobě bere ta drzost sem psát ty pohrobku milicionáře
    • Obcan.Havel

      To dělá to fackování a mlácení přes palici. Toho už se nezbaví.

  • Polistopadový málo demokratický režim vydávající se za reálnou demokracii nejlépe vyhovuje buranům, bezskrupulózním darebákům, tunelářům a politickým hochštaplerům, kteří mají manipulátorské vlohy a přitom smečky vnitřně dezorientovaných lidí dovedou tito manipulátoři přeměnit v masy užitečných blbů vhodných k uskutečnění nejtemnějších praktik a cílů, třeba k majdanizaci atd. Průběh připomínání 17. listopadu teď o víkendu byl obzvlášť příznačný pro to, co se  s naší zemí stalo. ČR se stala rájem podvodníků, tunelářů a zlodějů. Havlův odkaz byl tak naplněn. Ovšem na druhé straně existují milióny poctivých lidí, kteří tvoří přirozenou hráz proti eurohujerským aktivitám, proti rozkladu společnosti pod tlakem vyznavačů Kalouskova katechismu a proti dalším amorálním a nedemokratickým činnostem. Důležité je, že lidé nepropadají pesimismu a dokáží si ve své většině zachovat soudnost a osobní názor, který nekopíruje morálně zvrácenou propagandu politiků typu Kalouska či Němcové a opovrhuje neetickými praktikami prodejných žurnalistických potvor typu Kubíka či Slonkové. 
  • Zatím má pan Babiš na triku minimálně tři závažné trestné činy: 

    1. § 212 Prokázaný dotační podvod spáchaný v organizované skupině

    2. § 200 Únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou / § 172 Zavlečení

    3.§ 353 Nebezpečné vyhrožování

    Horší lékařská péče, kromě Krymu, je snad už jen v KLDR a na území ovládaném ISIL. Milující otec by nikdy neodvezl svého syna ze Švýcarska, kde je nejlepší lékařská péče a sanatoria, kde by ho novináři nikdy nenašli. Navíc pobyt AB ml.na Krymu v péči vyučeného šoféra, který mu píchal injekce, mu zcela evidentně nepomohl, spíš bych věřil jeho verzi. Zejména, když je zcela svéprávný a možná příčetnější, než taťka. 

    • To je jen prezentace nízké až nulové úrovně právního vědomí. Z takových lidí majících problémy s logickým myšlením mají radost agitátoři TOP 09 a další...
      • když jste pane tak logický, JAKÉ JE LOGICKÉ VYSVĚTLENÍ toho, ŽE SE SVÉPRÁVNÝ DOSPĚLÝ ČLOVĚK OCITNE ZROVNA NA KRYMU, PROTI SVÉ VŮLI A PŘES ZÁKAZ EU, tj i České Republiky??????????

        A neopakujte tu prosím bláboly pana BABIŠE staršího. 

        • Dokázel byste alespoň naznačit, kde jste se doslechl o ZÁKAZU EU, tj. i České Republiky?

          Zo by mě opravdu zajímalo, protože:

          Generální konzulát ČR ve Lvově informuje níže o pravidlech, které vyžadují ukrajinské zákony při cestách cizinců na Krym, popř. do Sevastopolu, a do východních oblastí země, kde probíhá Operace spojených sil (OOS). Zároveň však připomínáme, že v plné míře platí aktuální důrazné doporučení MZV pro české občany v žádném případě necestovat, popř. ihned opustit Doněckou a Luhanskou oblast, kde se vede OOS, a zároveň zdržet se cest na Krym, resp. do Sevastopolu. Překračovat administrativní linii oběma směry a navštěvovat Krym lze pouze automobilem přes kontrolní místa Kalančak (Каланчак), Čaplynka (Чаплинка), Čongar (Чонгар). Vlaky (ani další hromadné prostředky jako např. autobusy) na Krym z území mateřské Ukrajiny nejezdí. Výše uvedená kontrolní místa jsou otevřena nepřetržitě. Cizí státní příslušníci a osoby bez státní příslušnosti se na kontrolních bodech prokazují cestovními doklady a zvláštním povolením, vydaným územním orgánem Státní migrační služby Ukrajiny nebo územním oddělením Státní migrační služby Ukrajiny v Novotrojickém a Heničevském okrese.

          Takže?

      • Vy svůj komentář považujete za logický?

    • Jak vidno, Radio Jerevan dosud funguje...

      • Oproti výrokům kobliháře je Rádio Jerevan věrohodná stanice...

      • Ááááno to máte rozhodně pravdu - stačí si přečíst co ta komoušská-konfidentská koblihářská zrůda vyzvracela např. pro deník Právo - a obraz je jasný - kam se na jeho žvástavé prolhané křivácké slinty hrabe rádio Jerevan.

      • Teď už je to televize. V ČR vysílá pod názvem Barrandov.

        • Je-li to televise, jmenuje se ČT1.

          Jinak: má-li Andrej Babiš aktuálně "něco na triku", je to policejní vyšetřování a mediální lynč.

          K vašemu poznatku z poslechu: únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou by byl vyšetřován na základě oznámení rodiče nebo opatrovníka. Atd.

          • Tomu "dítětí" je cca 40 let a je svéprávné, tak nás tady nechtějte rozplakat. Rok a půl si na něj taťka nevzpomněl, až teď, najednou o půlnoci pádí do Švýcar - OVLIVŇOVAT SVĚDKA.

            • Pokud je dítěti cca 40 let a je svéprávné, neplatí vaše: "Únos dítěte a osoby stižené duševní poruchou" - z citátu je zřejmé, že to vaše "nechtějte rozplakat" je poněkud hloupé a svědčí o vašem zmatení - ani nevíte, co píšete.

        • KIMCID

          no spíše čt 

  • Byl vám udělen zákaz přispívání do diskusí na 7 dnů, pro nedodržení podmínek.

    Hmm...

    Zákon č.1/1993 Sb. Ústava ČR: Čl. 3: Součástí ústavního pořádku České republiky je Listina základních práv a svobod - zákon č. 2/1993 Sb.

    Čl. 17: (1) Svoboda projevu a právo na informace jsou zaručeny.

    (2) Každý má právo vyjadřovat  své názory slovem, písmem, tiskem, obrazem a jiným způsobem...

    (3) Cenzura je nepřípustná.

    Hmm...

    Kdo má právo stanovit trest (zákaz publikovat po 7 dnů)? Soud či jiný příslušný státní orgán nebo snad redakce?

    • josef.chmela

      No, ty jsi tu chyběl. Super dvojka s josefem novákem nám zase bude radit jak máme správně ale hlavně koho volit, co je pravda a co je lež, co je to demokracie a spousty jejich všeobecně oblíbených havloidních TOPáckých, ODSáckých a kavárenských omylů.

      To se zase zasmějeme. Už tu bylo bez těch dvou šašků smutno.

    • Lze tedy libovolné znaky vyjadřující názor nasprejovat na váš automobil, zeď vašeho domu či váš svrchní plášť?

      Cenzura je nepřípustná!

      Jinak: Zákaz publikovat na soukromém webu vydává majitel, obvykle prostřednictvím pověřené osoby.

      Socialismus skončil, víte?


      • Škoda že to samé neplatí i pro pravidla majitele ohledně kouření v hospodách.

        • Hospoda je "veřejný prostor".

          Je to směšné, ale odpovídá to právní kontinuitě. Pokud chtěl v minulosti člověk poskytovat (typicky ubytovací, stravovací, dopravní...) služby většímu množství poddaných, musel dostat od vrchnosti povolení - koncesi. 

          Proto může dnešní věrchuška nařizovat nesmysly hospodským a taxikářům. Proto musí mít každý majitel přijímače(!) koncesi k jeho provozování a platit koncesionářaký poplatek.

          A co zákaz kouření v autobusech, ten vám nevadí?  A v kinech či divadlech?

          Je zajímavé, jak dlouho se relikty poddanského principu feudalismu drží v zákonodárství demokratických států.


Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit