Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jistě zajímavý článek, hodný zamyšlení. Nemohu asi objektivně posuzovat pana Babiše, jelikož patřím do jeho stáda a je bohužel i můj chlebodárce - s trochou ironie to v dnešní době platí téměř do slova! Co mne však na článku zarazilo je to, že si autor nemyslí, že by média neměla až tak obrovský vliv na masy lidí. Já si myslím, že mediální masáž je pořád pro většinu populace neprokouknutelná. Jinak by se muselo už dávno to stádo vytrhnout z okovů stávajícího otrokářského systému. Zeman ve volbě prezidenta jistě nebyla ideální volba, ale pořád jsem raději za něj než za toho Rakušana. Abych byl ale úplně konkrétní, myslím, že nás v horizontu několika měsíců čekají obrovské změny z globálního hlediska, takže nějaký Babiš bude asi to poslední, co by nás mohlo trápit.
  • To jsme se dočkali´, v této zemi vládnou přivandrovalí podtatranští dementníužodpohledu čoboláci-megazloději. Děs a hnus .....
  • Doufám, že u voleb si obyčejní lidé uvědomí, že ti novodobí zlodějští zbohatlíci se nebudou starat o ně, ale o to, aby se do jejich bezdených kapes sypalo čím dál více peněz z našich ubohých almužen.
  • Páni redaktoři, nedávejte Babiše na stránky v tak velikém detailu, mě se dělá nevolno a je mi na zvracení. Děkuji
  • Vlivny populista Babis, jeden z lidi, kteri po listopadu 89 zazracne zbohatli. Vlastnik hlavne zemedelske loby (resp. repkove a slunecnicove) a nyni i nastavajici medialni magnat. Uz jen toto spojeni by melo pred volbama varovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit