Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nadávat na diskuzích by vám všem šlo velmi dobře, ale když příjdou volby jste líní zvednout své otylé zadky od počítačů a piva v hospodě a jít volit - potom si nestěžujte na to jak to tady vypadá - zavedl bych povinnou volební účast tak jako to mají v Britském společenství národů - a nikdo neprská jako u nás že se jedná o totalitu a nedemokratičnost. Svůj názor vyjádři u voleb a né ve IV.cenové "Na růžku" u pogryndaného ubrusu propáleného vajgly pašovaných cigaret
    • souhlas
    • kdyby lidé museli povinně volit a za zvolení své strany zaplatit 100 korun. to by si dobře rozmysleli komu své peníze vrazí a hledali by kvalitu. takhle když je to zadarmo nechají se utáhnout na laciné kecy a vařenou nudli
      • Jen si nemysli. Našlo by se hodně tupců, kteří by tu stovku dali partaji, jež by jim slíbila levnější pivo a buřty.
  • V zemi Vycházejícího slunce bývalo zvykem, že i při mnohem menším porušení cti dotyčný vstane před východem slunce, vykoupe se, obleče bílý šat, vystoupá na horu Fudžijamu a tam spáchá harakiri. Jedině tak zachová čest svou a své rodiny. Ale v tomhle Klausistanu je slovo čest považováno za sprosté slovo, přinejlepším za třešničku na šlehačkovém dortu.
    Holt poslanecké koryto se ničím nahradit nedá: bohaté prebendy a imunita...
    • Cekam kdy tu ty kryple zacnes citovat zakony o zločinosti komunismu a propagaci atd, to ze stat vedou kriminálníci to ti neva? *10*
      • ...a nejhorší jsou trpslíci, ti vám vlezou všude. I do diskuze.
    • Naprostý souhlas,akorát to harakiri bych vyměnil za nějaký ty vrácený miliony do státní kasy. . . *3*
    • Naprostým souhlas a nebylo by třeba chodi až do Japonska. Ani bychom nevyžadovali harakiri, ale čestný odchod.
  • a proč by odcházeli, když u korýtka je jim dobře.
    Snad jste tomu nevěřily, že odejdou.
    To jenom dokazuje, jaká špína nám vládne, když ani nemají kousek soudnosti.
    • Bořku, oni nejen že nemají kouska soudnosti, ale oni ani NEMAJÍ KOUSKA CTI.
      • A co je to čest? ty ty bastarde je ztelesněná *12*
        • Hele ty gemo,nemohl bys urazet sve spolustraniky na UV KSC(m)?
          Je az zarazejici,co si bolsevici na diskuzich stale vice dovoluji!!!
          Ale vzkaz pro ty,jez s temito "lidmi" sympatizuji-Kdyby zde vladl ten jejich slavnej polofasistickej rezim,tak nemate doma mobil,natoz pocitac!
          • Bolševici nejsou lidé. Je to vzteklinou nakažený živočišný poddruh!
  • Škárka bude mít jistě fešácký kriminál, k dispozici počítač, televizi, posilovnu, dobrou a výživnou stravu a k tomu mu mu půjde na účet pravidelně pěkný poslanecký plat. Za polovičku jej pustí za dobré a milé chování, s dozorci bude jistě pravá ruka. A může začít podnikat, na účtu bude jistě hezounká kulatá sumička. Musí se jen tlemit, co všechno je ještě v tomhle českém bordelu možné. Na druhé straně, proč by ne? Vždyť vlastně nic neudělal, jsou tu jiní hochštapleři, co rozkradli státu miliony když seděli ve vládních a poslaneckých funkcích a nestalo se jim nic, jsou ještě VIP.
    • Naprosto souhlasím !!!!! *15*
    • Škárka bude mít ten samej superkriminál jako měl cintal Havel!
  • Není důvod aby se vzdávali mandátu Škárka ani Bárta, pokud to třeba neučiní Bém a Vondra. Myslím, že ti dva z VV neudělali tolik škody jako ti z ODS.
    • Anonyme, resignace je osobní rozhodnutí a přiznání "udělal jsem chybu a proto se necítím hoden na tom postu působit". Ale to je otázkou OSOBNÍ CTI, která těmto lidem zcela chybí. Říkat "ano, já budu resignovat, ale až to udělá i ten druhý" je projevem vyčůranosti. Kdyby odstoupil někdo pro menší nečestnost, tak by nakonec veřejné mínění donutilo odstoupit i ty Bémy a další. Oni ti dva skutečně neudělali tolik škody jako ti z ODS, ale to je dáno tím, že VV tady jsou od posledních voleb, kdežto Klauspartei ODS je tady už dvacet let.
      • Se ti to povedlo, a hlavně při volbách zm r de *12*
        • Když chodí k volbám sprostí chudáci jako gema -nebo spíš guma
          tak čemu se divíme -vláda obraz národa *16*
  • Politici se chtěji srovnavat s amerikou,ale asi jen co se platu týče.Když ale v americe praskne podobný hnus u politika tak okamžite tento politik zmizí ze scény,ale u nás jsou ve vládě hovada,které nemají srdce a mozek.Je to ostuda celého českého národa a chce se mi z toho ŘIGAT!!!
    • Nedovedu si představit amerického,či jiného západoevropského politika,jak krade rohlíky v sámošce.
    • Nasraný lide, ono ani není třeba chodit do Ameriky. Stačí si uvědomit kolik presidentů v okolí odstoupilo kvůli daleko větším "prkotinám". Ale co bychom chtěli u nás, když náš president sprostě krade na státní návštěvě před kamerami a nic se neděje. Nečekal bych, že to psychopatické hov*do samo odstoupí, ale že je to jedno i poslancům a senátorům. To je právě ta strašná absence morálky, což je mnohem a mnohem horší než nějaké zvyšování daní.
    • Každým tvojím příspěvkem mně utvrzuješ jaký si blb.
      • Asi jsi taky VVblbečka a nemužeš mě urazit,měl bys toho debilka v zrcadle pořádně vyliskat
  • Dnes už člověk opravdu neví koho volit.Jak to vypadá tak v parlamentu budeme mít bandu gaunerů a možná i vrahů a ještě k tomu krasně zaplacených.Kde je jejich svědomí?Bezúhonost a lustrace už asi neplatí.Chce se mi zvracet.
    • Miloši, byly tady pokusy o vytvoření slušné strany, ODA, DEU a nakonec za Luxe i ČSL a jiné. Jenomže ty ve volbách propadly, protože stádo volilo "tradiční" partaje, jejichž lídři jim slibovali, že jim zajistí ráj (někteří RaJ) na zemi a oni se vůbec nebudou muset namáhat, stačí jim jen dát hlasovací lístek. A byli i tací co zpívali "zítra se bude tančit všude až naše vlajky rudé na stožáry světa vyleti..." a slibovali, že všichni budou pracovat podle svých schopností (tzn. ti lempli a lenoši také podle svých "schopností") a všichni si budou brát podle svých potřeb (tj. podle chuti, i ti lempli, lenoši a prostopášní požitkáři podle svých "potřeb"). A je s podivem, že ještě dnes, v postindustriální společnosti 21. století se najde tolik pitomců, kteří tomu věří. *1*
      • abys pochopil, že když přetřeš nefunkční autovrak jinou barvou, jezdit stejně nebude. tento systém je postaven na nekontrolovatelnosti a neodvolatelnosti politiků. občan je dobrý jen aby jednou za pár let vhodil lístek do urny a pak platil a držel h..bu. když někoho pověříš správou svého majetku tak z logiky zdravého rozumu si necháš právo kontroly nad zvoleným správcem. nebo jsi snad nesvéprávný aby ses nechal někým cizím s imunitou nekontrolovaně zastupovat? pokud věříš ve funkčnost zastupitelismu tak mi prosímtě pošli číslo a přístup k tvému bankovnímu účtu a já ti slibuju že se ti o něj budu nekontrolovaně "pro tvé blaho" čtyři roky starat. ty budeš jenom makat a posílat na účet peníze a já si budu "ve tvém zájmu" utrácet jak se mi zachce. a vezmu si na tebe ještě půjčku a pak řeknu "sorry petře, tvůj účet je prázdný, žils nad poměry, musíš více makat abych se já měl dobře.
        • Zatím nikdo nevymyslel nic lepšího než je zastupitelská demokracie. Víš snad o něčem lepším? Možná nějaká osvícená monarchie, ale k tomu je třeba "osvíceného" monarchy a těch je pohříchu velice poskrovnu. To co nám stále chybí je MORÁLKA, SAMOSTATNÉ MYŠLENÍ a ODPOVĚDNOST. To komunismus zahubil a z občanů udělal nemorální, nesamostatné a nezodpovědné tvory. Politici omezení své nespravedlivé imunity mluví vždycky jen před volbami a pak jako když utne. To je nedůvěryhodnosti a nečestnosti politiků a také jedním z důvodů, proč pro mne jsou stávající partaje nevolitelné. Ale většině ovcí to zjevně nevadí, za pár nesplnitelných slibů je klidně zvolí znovu a pak celé čtyři roky nadávají jací jsou "oni" lumpové. Takže zastupitelskou demokracii máme, ale chybí nám OBČANÉ.
          • papouškuješ ty staré stokrát vyvrácené odrhovačky o zastupitelské kleptokracii jako o údajném nejlepším režimu na světě když pouhých párset kilometrů od nás 150 let funguje polopřímá švýcarská demokracie. VARIANTA A-buď jsi opravdu tak naivní a neznalý že si pleteš například i prezidenta s prezervativem a demokracii se zdejší stranickou parodií (a co hůř, svou neznalost vystavuješ na odiv druhým a poučuješ je, jak prý ti druzí jsou hloupí) pak jsi směšný protože je to jako by puberťák poučoval zkušeného pilota, že lítat se nedá. VARIANTA B-jsi placený agent provokatér, tedy i když paradoxně kritizuješ dvacet let mrtvý socialistický režim, chováš se a uvažuješ úplně stejně jako jeho tehdejší pohůnci. možná to máš v popisu práce, šířit dezinformace a bajky o zastupitelismu v době kdy už i slepý vidí že ta tvoje kleptokracie celosvětově krachuje a nikdy nikde nefungovala a nefunguje. debata s tebou na toto téma nemá asi smysl, protože popíráš zjevná fakta a fanaticky razíš své nabiflované ideologické poučky. to už je lepší diskuse s papouškem, ten sice také stále opakuje jedny a tytéž naučené fráze ale aspoň se dá dívat na pěkné peří. bohužel pravda je, že těm tvojím frázím ještě poměrně dost lidí věří a proto jsme pořád v té žumpě ve které jsme a nemůžeme zatím ven než se lidé z tohohle mýtu proberou
      • By jste mne rozesmál - slušná strana lidovci za Luxe? To myslíte toho podrazáka, slizského hada na tři? Pravda, lidovec může celý týden dělat svinstvo - v neděli dá "za trest" desetkrát otčenáš a je mu odpuštěno. Bezvěrec tomá horší - musí se chovat slušně!
        • Hlupáku.
          • Nikomu neříkej hlupáku ty černá tlamo z Plzně!!!!! *12*
            • oto, taky na Tebe dojde, i když střídáš nicky jak ponožky.
  • to nemá obdoby, promiňte chce se zvracet... :( *11*
    • ...prase...
  • buď padne vláda a prezident a udělá se revoluce a nastolí se opravdová Demokracie anebo bude dál tenhle korupční chlív s vondry bárty bémy kalousky atd. MUSÍME SI VYBRAT buď to změníme od základu, anebo nebudeme dělat nic. vyhodit jen jednoho, když je jich plný vepřín, má smysl asi jako v chlévě položit na zem červený koberec a na zeď pověsit vůni do auta. naprosto zbytečné.
    • A jak chceš "nastolit" demokracii? Vždyť demokracii máme: můžeš svobodně volit, kandidovat, zakládat politické strany, pořádat demonstrace, psát petice... Jenom nám chybí OBČANÉ, místo nich převládají tupé ovce, které se nechají utáhnout na vařené nudli. A tak volí stále dokola ty samé profláknuté partaje.
      • . Démos kratos alias demokracie je vláda lidu. Je to pojem ze starého řecka. Nikde tam není ani slovo o zvůli a volební manipulaci soukromých stranických sekt. Jestli jsi nesvéprávný a neschopný se postarat o sebe sám a potřebuješ nějakou soukromou stranickou skupinku aby ti utírala zadek a rozhodovala o tobě a tvé svobodě a majetku, v pořádku. Nastěhuj si je domů, a živ je. A oni ti budou říkat, co a jak máš dělat aby se měli dobře. A můžeš si zakládat s jejich milostivým svolením spolků a stran demonstrovat a psát petic, kolik chceš. Nikdo ti přece nebrání. Ale nevnucuj tuhle stupidní pověru svobodným svéprávným lidem
    • A co ta změna znamená? Zvolit ČSSD a KSČM?
      • jestli víš co to je. švýcarský a islandský model. LIDÉ KONTROLUJÍ POLITIKY a ne jako dosud že politici kontrolují lidi
  • šibenice pro všedchny vládní opice !!! *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit