Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukašenko už taky nechce tancovat jak ten kremelskký skřet brnká na balalajku? *3*
  • Takže už i soudruh Lukašenko a Bělorusko "zlobí" Kreml !? Zajímavé ...
  • Neplatit za dodane suroviny, energie a sluzby je dnes velmi moderni...
  • Rusáci dovedou akorát jedno. Vydírat plynem a ropou. A ani to jim příliš nejde, on se na pomatenýho tajtrlíka puťku tak někdo akorát vy..... *12*
    • Jiřik už zase meleš ho..a
      • No ho..a akorát mele puťka a zdejší vypatlaní rusofilové, tzn., ruskej magor, komouš od r. 1975, fízl a později velitel zločinecký KGB, současnej prezident ruska = rusofilové na tiscali. *12*
  • Zdravím ve spolek.
  • Dělej co dělej, z makaka Liliputina tygra neuděláš.

    Ideály demokracie se v posttotalitním, metanolovém, příživnickém Česku spolehlivě mění v realitu „standardní parlamentní“ byzantské, chlastoslovanské, mužické kleptokracie a klauzemanovské partajokracie. Podobně, jako se kdysi „reálný socializmus“ Husáka (Kdo nekrade – okrádá rodinu!) vypořádával s morálními „přežitky kapitalizmu“. Soudruzi multipolitici okrádají své pologramotné a nesvéprávné zmocnitele stejně jako nemravní advokáti své klienty a navíc nejsou postižitelní ani tak jako advokáti, na něž dohlíží alespoň jejich komora.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Žádná evropská země nemůže mít ze zastávání se zkrachovalého režimu v Kyjevě prospěch. … Ukrajinská měna je ve volném pádu – je na tom hůř, než toaletní papír. Největší odvětví, zcela závislá na obchodu s Ruskem, jsou bankrot, nebo byla bombardována pučistickým režimem NATO v Kyjevě. Zemědělské vývozy jsou zdevastovány. Mezitím ukrajinské rodiny musí kácet vlastní stromy, nebo si kopat vlastní uhlí, kdy předjímají, že v zimě budou zcela odříznuti od ruského plynu, protože oligarchové v Kyjevě nebyli schopni nebo ochotni zaplatit obrovský energetický dluh. Kvůli oddané podpoře tomuto zkrachovalému režimu, ovládanému „miliardářským oligarchou“ v Kyjevě, za dodržování „principů“, tak velebených finským prezidentem Stubbsem, bude milionů evropských zemědělců zakopávat svá jablka, vylévat své mléko na ulice a vysypávat své hrozny, pomeranče a rajčata na hnijící hromady. … A to proto, aby jejich vůdci, Obama, Cameron, Merkel a Hollande, mohli dodržovat své skutečné „principy“ územní expanze, rozšířit své vojenské operace na hranice s Ruskem a vydávat se za bojovníky, zatímco ničí produktivní ekonomiky svých zemí, bankrotují své zemědělce a výrobce, tlačí miliony lidí do nezaměstnanosti a prohlubují bolesti krize.

    Ukrajina přibude na rozrůstající se seznam zemí, jako Libye, Egypt, Sýrie, Irák, Afghánistán Pákistán, Somálsko a Jemen, které Washington a NATO „zachránily“ (abych parafrázoval amerického generála) tím, že byly zničeny.
    • perník ?
      • Chceš perník -. tak to se s důvěrou obrať do Pardubic a nebo na Vietnamskou narkomafii. Antique
    • Buz--ování Obamou evropští patolízalové bankrotují vlastní ekonomiky a pak nechávají kolovat žebrací klobouk.

      Itálie čelí realitě desetiletí stagnace.
      Portugalská ekonomika krachuje a zadrhává se.
      Německá výrobní mašinérie se zadrhává.
      „Principiální“ lezení do p-dele Finska má zpětný ráz.
      Anglie je přeměňována na peníze peroucí bankéřský městský stát, kde jedna třetina dětí žije v chudobě.
      Polsko se požírá samo, opilé zbraněmi a hnijícími jablky.
      Jedním slovem, podvolení se doktríně Washingtonu permanentních válek se Evropa vyhnula jediné cestě mimo permanentní krizi: mírové koexistenci. Mega bu--ranti ve Washingtonu a patolízalové v Evropě si zvolili sankce před obchodem a destrukci před prosperitou. Platí za to: domácí nepokoje, vypuzení z trhů vynořujícími se ekonomikami a propadání se do chaosu, jako způsobu života v západní Evropě.
  • A co na to ten trpajzlík z Kremlu?
    • No, přeci, snaží se vyrůst a nedaří se mu to, bude pořád menší a menší, až úplně zmizí. *1*
  • Tak co ještě ti Rusové provádějí ?
    Jakou další kravinou nás redaktoři zasytí !
    Jděte raději sbírat kaštany pro zvěř , nebo zase napíšete jak se jich katastrofálně neurodilo ?
  • vztah mezi Lukašenkem a Putinem připomíná vztah šovinisty s hysterickou milenkou,
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    raději se neptám jaký vztah panuje mezi USA a státy EU. Jen jsem zaregistroval něco o poníženém lokajství........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit