Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak to místní pitomečci nemůžou polknout, haha, prostě krymské víno patří krymanům a ti si s ním udělají co uznají za vhodné!!!
    Vivat svobodný Krym!!! *1* *1* *1*
    • Krym bohužel není svodobný, je opkupován nechutným rusáckým -lidským odpadem - komouš-fašistou putinem a jeho noshledy.
      • Vážený pane,Když čtu některé Vaše příspěvky mám dojem, že neumíte nic jiného než sprosté nadávky. Lidé mají i různé názory, ale to u Vás postrádám.
  • před 250, 100 a ani před 60 lety o žádné Ukrajině nikdo nic neslyšel... takže jaké dědictví.. jsou to komici, ta ukrajinská junta
    • Ale slyšel. Například ve 30 letech se hovořilo o hladomoru na Ukrajině který
      tam uměle rozpoutal komunistický šílenec a vrah Stalin.
      Ten zavraždil miliony Ukrajinců.
      • myslíš jako podobný britský zločinec v Indii?
  • Už kvuli tomu vínu je dobře,že si Rusové vzali Krym spět!
  • Semjonovi zase jeblo, teď už jen tapety....
    • Semjon a Tečka jsou jenom tebou vytvořené nálepky. Zde byla jen Simona.
      Anonymou bojují proti cenzuře a ta je nyní v Rusku na vzestupu
  • krymané, užívejte si vítězství nad ukrošisty a svobody v náručí velkého slovanského Ruska!!!
    • si vylez z Bohnic či co?
  • kolik tupoučkých pitomečků zde ještě nepochopilo, že Krym je a zůstane svobodný, přesně podle vůle svých občanů a nikdo s tím nehne!
    A nic, vůbec NIC s tím vy zdejší troubové neuděláte, ó jak jste k smíchu!!!
    • Díky odvetným sankcím vaše Ruská ekonomika chcípá.
      A tvoje směšná propagačka a lá Kreml na to nic vůbec nic nezmění
  • Mezi všemi víny pocházející z Ruska to krymské patří k absolutní špičce!
    • No jo, to je jako s Gruzíňákem. Za ruského dohledu to byla mana nebeská.. včil jsou to vyždímané hadry na zem.... sorry to samé čekalo krymské víno pod velením ukrošů...
      • bajajo zřejmě ve tvé omezenosti nechápeš že normální člověk o žádný
        Ruský okupační dohled nestojí.
        Pokud ty chceš skákat jak rudá šlechta píská tak se odstěhuj do Ruska nebo KLDR
  • kyjevští fašouni už zase, v předvečer jednání v Minsku, provokují dělostřeleckou palbou vojska Noworossie, aby opět mohli nepřistoupit na mír! Oni válku potřebují, jinak nedostanou prašule od amrdólů!
  • Můžete mi někdo vysvětlit co má společnýho to, že Berlusconi pije víno a ruský hospodářství???
    Že je Semjon imbecil tu ví každý, ale že až takhle, to ví málokdo!!!
    • Já jsem holka tedy ta Simona.

Tvé Semjonování a Tečkování nemá s tématem společného vůbec nic plácale
  • je srandovní, někdo, někde pije nějaký víno a fašouni z Kyjeva se můžou zvencnout, kdyby jim aspoň do toho něco bylo, njn jsou to komedianti!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit