Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No sledovat je přece cíl.Už chtěj zakázat předplacené karty a chybí už jen drony v ulicích *3*
  • A víte že napojit se na webkameru u notebooku nebo na cokoliv co vysílá nějaký informace na vzdálený server se dá celkem lehce připojit když víte jak ? :P. Moje soukromí je moje soukromí, černá páska přes webkameru to pořeší :P.
  • Vždycky říkám, že nám stát jednou v "našem zájmu" nechá do bytu naistalovat kamery.
    Ale byl to omyl. My si je tam nainstalujeme sami a dobrovolně. Dokonce s nadšením.
    A co potom? Co třeba "zábavná" čelová kamera, která bude natáčet obraz a zvuk všech, s čím přijdete během dne do styku a samozřejmě to někde uloží, abyste se pak mohli podívat, kdybyste chtěli. A že se na tu kameru připojí i nějaká služba? No a co. Já nic nelegálního nedělám, tak nevím, proč by mně to mělo vadit! *1* *1* *1*
    • To by chtěli Orwella- 1984 kříženého s Huxlyho -Brave New World,a propaganda-reklama jako tato to má zařídit zde návod jak prosadit neprosaditelné:-(
      http://zvedavec.org/komentare/2014/10/6189-overtonova-okna-jak-prosadit-
      neprosaditelne.htm
      a teď to tady študujou a sestavují algoritmy:-)
  • Jenom úplný vymytý mozek si může do domu nainstalovat takové špehounky,ono stačí i ten mobil...
  • Na tohle by rus nepřišel s tím musí přijít američan.
    • Souhlasím. Američani bez špiclování, vytváření umělých nepřátel a válčení neumí existovat.
      • Ty bezcharakterní konfidente StB-KGB s ukradeným nickem . *16* *16* *16* Přestaň tady psát bláboly o USA a jeď se tam podívat. Ve špiclování vede CCCP, tam se bez špiclování nemůžeš ani vys*at!!! CCCP je stále v převážné míře zaostalá země středověkých band loupeživých nájezdníků. Naproti tomu USA patří na špičku zemí, kde svoboda je skutečná a zaručená. Svědčí o tom také to, že poruší-li někdo svobodu občana tak se to dostane do světa.
        • ).(
  • Konečně si čoklovodi budou moci ověřit, jak je jejich opuštěný miláček sám doma hodný, vůbec neštěká, nevyje, neskojíká a jak si sousedé vymýšlejí...
    • A teď si představme jak z toho bude pejsek vystresovaný, páníček přece odešel z domu a pejsek ho najednou slyší a dokonce vidí na obrazovce. To budou mít psí psychiatři práce.
  • Já nevím, ale mně toto vlastně svým způsobem až tak nevadí. Beru to jako daň za to, že můžu využívat všechny moderní vychytávky a žít v moderní společnosti. Sám mám doma například několik chytrých prvků. Všechno mám propojené přes https://www.jablotron.cloud/ a naprosto mi to vyhovuje. Na to, jestli mě někdo sleduje nebo ne prostě nemyslím. A jsem tak šťastný.

• milacekpublika

Já mám moderní a chytré technologie rád, ale zase se nesmí nic přehánět. Na jednu stranu jsem rád, že máme třeba v kotli klasické směšovací ventily , protože třeba soused si pořídil chytrý termostat a když mu vypadne Wi-Fi, tak přijde domů a má tam v zimě příjemných 15 °C. Takže o nějakém temperování není řeč. No, holt si neuvědomil, že bydlíme na vesnici, kde ten internet jednou za týden prostě vypadne. A jeho termostat není zase tak moc chytrý, aby se při naskočení Wi-Fi znovu inicializoval. ;-) 

• Já je tam nepustím!!!
  • Já doma moc technologie nemám, takže mě nemají jak sledovat. A i kdyby, tak mi to nijak nevadí. Taky ostatní sleduju :-D . Ne, že bych někde měla skrytou kameru, ale prostřednictvím kamery do auta :-) . Na silnicích se dějou takový věci, že se nestačím divit, jak někteří jezdí...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit