Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Tak už mi to konečně došlo: „Příběh Ameriky je příběhem pokroku a odolnosti... Jsme jedinou zemí, která z každé krize vyšla silnější, než když do ní vstupovala. To se nám nyní opět daří...“ - proto tedy USA vyvolávají nové a nové krize - aby mohly být stále silnější ... 

    Obávám se, že jednou vyvolají tu úplně poslední krizi, po které už svět nebude existovat (a už vůbec ne USA ...)

  • " Dělící čára Ameriku už nerozděluje na pravici a levici. Na výběr je mezi normálním a šíleným,“ řekla guvernérka. Demokraty a Bidenovu administrativu podle ní ovládla radikální levice, která odmítá konzervativní hodnoty."

    Nebojte! EU dělá všechno možné, abychom vás v tomto dohnali nebo předehnali.


  • kocourXL

    Evropa v úpadku a v USA ekonomický pokrok. Tady je
    jasně vidět komu nejvíce prospívá konflikt na Ukrajině a kdo ho podporuje.

  • Nechal bych mu zahrát, ale nevím, které rádio  poslouchá. Píseň je od Green day s příznačným názvem "american idi.ot". 

  •  My  budeme mít militaristu prezidenta od našich útočných voličů a v USA už jej mají, získaného volebním megapodvodem. Z různých analýz není problém se dozvědět, jak Biden rozvrátil USA. Politické napětí ve společnosti zvýšil svou politikou k vlastnictví soukromých střelných zbraním, k občanům černé pleti, k Mexikánům imigrantům (zbouráním Trampovy zdi),  svým vyvoláváním válek, neznalostí globalistiky. USA jsou v politice stále jako slon v porcelánu. ČR také. Bude hůř.

    Na opačné názory nereaguji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit