Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  •  My  budeme mít militaristu prezidenta od našich útočných voličů a v USA už jej mají, získaného volebním megapodvodem. Z různých analýz není problém se dozvědět, jak Biden rozvrátil USA. Politické napětí ve společnosti zvýšil svou politikou k vlastnictví soukromých střelných zbraním, k občanům černé pleti, k Mexikánům imigrantům (zbouráním Trampovy zdi),  svým vyvoláváním válek, neznalostí globalistiky. USA jsou v politice stále jako slon v porcelánu. ČR také. Bude hůř.

    Na opačné názory nereaguji.

  • Nechal bych mu zahrát, ale nevím, které rádio  poslouchá. Píseň je od Green day s příznačným názvem "american idi.ot". 

  • kocourXL

    Evropa v úpadku a v USA ekonomický pokrok. Tady je
    jasně vidět komu nejvíce prospívá konflikt na Ukrajině a kdo ho podporuje.

  • " Dělící čára Ameriku už nerozděluje na pravici a levici. Na výběr je mezi normálním a šíleným,“ řekla guvernérka. Demokraty a Bidenovu administrativu podle ní ovládla radikální levice, která odmítá konzervativní hodnoty."

    Nebojte! EU dělá všechno možné, abychom vás v tomto dohnali nebo předehnali.


  • mun.go

    Tak už mi to konečně došlo: „Příběh Ameriky je příběhem pokroku a odolnosti... Jsme jedinou zemí, která z každé krize vyšla silnější, než když do ní vstupovala. To se nám nyní opět daří...“ - proto tedy USA vyvolávají nové a nové krize - aby mohly být stále silnější ... 

    Obávám se, že jednou vyvolají tu úplně poslední krizi, po které už svět nebude existovat (a už vůbec ne USA ...)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit