Přejít na výpis diskuzí
Bílý zabiják beztrestně ovládá Česko. Pomohlo by jeho zdanění?
1.4.2016 | Vojtěch Ondráček
78 příspěvků
-
Nevědí už jak lidi obrat , zdaněný a předražený je tu všechno oproti západu. Že také lékaři nebijí na poplach , že zde máme daleko horší nekvalitní potraviny, nejmenší důchody, nejhůře placenou práci , lidi se tu odírají a nemají nikde zastání. Jsme státem hnoje , ani ti Iráčani tu nechtějí zůstat a taky proč, zde se zvyšují platy jen vládním úředníkům, soudcům státním zástupcům, řvounům jako jsou lékaři a sestry na ostatní tento stát kašle. Stát, je největší lichvář. A doktorům o zdraví lidí vůbec nejde, jde jim pouze o prachy a nacpat Vás nesmyslnými léky a z toho tyjí.
-
-
No, když na západě nikdy nevládli komunisti...
-
A to všechno je způsobeno tím, že zde od války do dnes vládnou komunisti.
-
-
Je třeba zdanit i hovno,které vysereme.Podle velikosti se pozná kdo si žere nad poměry a podle toho se bude platit.
-
-
Myslíš tvůj mozek?
-
-
A co takhle začít vyrábět jídla a ne chemický koktejl. A podle dřívějších norem. To by se asi nic nevyrobilo. Když ve vepřové konzervě je kuřecí a v kuřecí je vepřové. Vypadá to na stejnou směs, jen je jiná nálepka. *2*
-
Já sportuju a cukry jsou vhodným a rychlým zdrojem energie, kterou organismus při výkonu potřebuje. Jak k tomu přijdu abych platil víc jen proto, že se někteří přežírají a válí u televize místo toho, aby se šli aspoň projít? Cukr není žádný jed. Je to o přiměřenosti, jako konečně s každým jiným jídlem. Tak zdaňme lenost a nadváhu :-) To bude fungovat nejlíp!
-
-
Ptal se někdo, jestli sportuješ? Je kouzelné, jak jsi naivní. Máš nádherný život. Vivat :)
-
-
Kdypak nám asi konečně zdaní i ten vzduch který dýcháme?
-
-
Až dostaneš rozum, tzn. nikdy.
-
-
Když porovnáme ceny potravin proti platům NORMÁLNÍCH lidí (bez vyžírků z tzv. "horních 10 tisíc"), tak máme u nás zdaněný i vzduch.
-
-
... tak to je zdaněna také dutina, kterou nosíš na krku, pitomečku :)))
-
-
no a představte si, někdo dal mojí zparchantělé matce v podchodu facku.Prej za mne. Lidi jsou moc zlí.Na nás retardované.
-
-
... primitiv jako ty mě vždy jenom soucitně rozesměje, ty hromádko tupých sraček :)))
-
-
ano ano tak je to. Nám doma se tak posmívají všem.A to už se celý měsíc nepokakávám.Ale až budu velký nepokakám se nikdy!
-
-
... nikdy se nenaučíš správně psát, telátko, píšeš pořád vlastně o sobě, juchá :)))
-
-
-
-
Díky. Blijec pitomeček opět nezklamal.
-
-
... yes, hvězdo, tvá ubohá tupost se nemění pod žádným nickem :)))
-
-
-
-
kdyby daně z omastku, sladidla a já nevím ještě z čeho šly do zdravotnictví, výzkum jak nemocí léčit a pro ty co celej život ty daně vytvářerli, pak ať to zdaněj, ale protože by se zas rozfcaly na různý parády a odtekly ba na platy do neiskovek a kdoví na jaky "humanitární" kiksy tak .....
-
je nejdříve nutno zdanit blbost a to budem v mžiku bohatší než kuvajťani
-
-
... z čeho bys ji asi tak platil, trosko :)))
-
-
pěkně tady zas prasím.Ale nic jiného mi nezbývá.Když toto všechno řeknu venku nahlas tak mně lidi kopou do hlavy.Jejda to bolí.Všem těm kopáčům to vracím.
-
když ťopany jako ty vyvezem do Senegalu a domorodci je tam budou používat na vytloukání prosa ... stejně se ty jejich prázdný kokosy k ničemu jinýmu nehoděj ... A JEŠTĚ UŠETŘÍME NA ZDRAVOTNÍM protože u tebe a tobě podobných se stejně jedná o konečnou diagnozu
hlupáčku
-
-
-
Blbost vládne světem, tu by měli zdanit a né cukr.
-
Konstatování : Lékaři mají jasno, viníkem je cukr.
Další plácnutí do vody na téma zdraví a životosprávy jako takové.
Hlavně, že je o čem psát. Kde je hranice ?
Média mají obrovský vliv na lidi a zejména ty, kteří se nedokáží orientovat v terénu.
A na tom profitují zloději. Raději nebudu konkrétně jmenovat.
A je zajímavé, jak ta témata se mění. O Bruselu, Angele, Turecko apod.. Témata jsou tendenční a vliv na myšlení lidí je neskutečný.