Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, já se bojím,protože si myslím,že tento stát nemá nic pod kontrolou a musím se spoléhat sám na sebe a abych ochránil rodinu a i vnoučata.Policie je v rozkladu až na pár poctivých a slušných policajtů.Armádu nemáme, pár lidí v domobraně tzv.záloh a mám obavu,aby se naši potomci nebavili co by,kdyby jako se to děje teď.A co je nejhorší,že se napadají Konvičkové,místo aby se hnal k odpovědnosti ten,který tento stav zavinil.Nebojím se Ruska a ostatních států bývalého SSSR,ale bojím se žvanilů typu 3H Halík,Hermann a na toho třetího si nevzpomenu.
  • Sobotka nas vsechny zbavi neoduvodneneho strachu - diky teto zrude muzeme na podzim pristiho roku privitat 3000 islamskych parazitu. Bohous se o teto informaci akorat nejak nehodla podelit s narodem.
  • Aneb jak se to dělá…

    https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/413684-jednotky-islamskeho-statu-vede-tadzik-vycviceny-americany.html
  • Alespoň trochu se v BIS konečně probudili. Teď ještě přiznat, že i kdyby sem uprchlíci směřovali, tak větší hrozbou jsou různé extrémistické skupiny, třeba ta Konvičkova.
  • https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/413686-syrska-vojska-postupuji-v-aleppu-turci-dobyli-posledni-bastu-is-u-svych-hranic.html
  • bis obhajuje svojí neschopnou práci?
  • "Policie v hornorakouském městě Wels pátrá po skupině afghánských mladíků, kteří v noci na sobotu sexuálně obtěžovali dívky na místní lidové veselici."
    .
    To je z dnešního iDěsu. To jen abyste se uprchlíků nebáli. Jen obohatí vaše ženy a dcery zasunováním islámských prstů do jejich nevěřících vagín. Sluníčkáři už se toho nemohou dočkat, ale bohužel to odnesou i ty ženy, které o to nestojí. Ale ničeho se nebojte, jen zastrčí a zase vytáhnou, nebuďte nenávistní a dopřejte jim to. Je to jejich zvyk, chápete, ne?
    • Tak noviny pana Babiše a jiných pitomců říkají spoustu blbostí. A další pitomci to pak šíří dál.
  • Strach je dobrá věc strach zachránil některé židy před nacisty,strach zachránil židy před egypťany..................zabíjí sebejistota že se nic nemůže stát.
    Po masakru co způsobil Brejvik ,všechny složky Evropy i ty naše psali že jsou od teď na to připravené a pak přišel Uherský brod,Paříž......
  • http://www.svobodny-vysilac.cz/?p=7982
  • Výstižnější by možná bylo..BIS varuje: Nebezpečím pro Česko nejsou jen "uprchlíci", ale strach z těch šílenců, co si říkají "politici" atd..co mají přímou a hlavní odpovědnost i vinu za celý tento stav, do kterého dostávají absolutní většinu obyvatelstva i proti jeho většinové vůli, včetně všech následků i důsledků pro mnoho příštích generací a to zcela nenávratně !!!..
    • Tady je jasná disfunkce "americké" demokracie. V tého "dodokracii" rozhoduje skupina finančníků, která se zakrývá z principu zmanipulovaných "volbami" - divadla pro ten plebs. Něco si namlouvají , že byli zvoleni a nezajímají je názory většiny občanů. Kochají se tím co "nakradli". Nemyslí v časové ose a tím civilizaci likvidují.
      Společenským rozvratem - potlačení všech LIDSKÝCH hodnot a zavedení jediného pána boha - PENĚZ=MOCI nad bližními.
      A aby byla likvidace druhu "HOMO Sap" likvidují ekologické systémy země pomocí ziskových "technologií".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit