Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • "Policie v hornorakouském městě Wels pátrá po skupině afghánských mladíků, kteří v noci na sobotu sexuálně obtěžovali dívky na místní lidové veselici."
    .
    To je z dnešního iDěsu. To jen abyste se uprchlíků nebáli. Jen obohatí vaše ženy a dcery zasunováním islámských prstů do jejich nevěřících vagín. Sluníčkáři už se toho nemohou dočkat, ale bohužel to odnesou i ty ženy, které o to nestojí. Ale ničeho se nebojte, jen zastrčí a zase vytáhnou, nebuďte nenávistní a dopřejte jim to. Je to jejich zvyk, chápete, ne?
    • Tak noviny pana Babiše a jiných pitomců říkají spoustu blbostí. A další pitomci to pak šíří dál.
  • nebezpečím pro nás všechny, je především ombucmanka, Kocáb, Halík ministr spravedlnosti... toto všechno jsou vítači těch parazitů, připlouvajících na gumových člunech. Parazitů kteří přicházejí spotřebovávat peníze určené původně do našeho sociálního systému.Tak aby se na elementární zdravotní zásahy nemusela sbírat mezi dětma víčka, ale zaplatil to stát. Místo toho aby stát vykrmoval nevzdělatelné, nezačlenitelné a práce se štítící vtěrky. Stačí se podívat na oduševnělé ksichty nyní připlouvající do EU. Toto nikdy v životě nic nebude dělat, jen žhrát a dělat pod sebe.
    • Doplnim ... žhrát, vrhat další a dělat pod sebe.
  • Výstižnější by možná bylo..BIS varuje: Nebezpečím pro Česko nejsou jen "uprchlíci", ale strach z těch šílenců, co si říkají "politici" atd..co mají přímou a hlavní odpovědnost i vinu za celý tento stav, do kterého dostávají absolutní většinu obyvatelstva i proti jeho většinové vůli, včetně všech následků i důsledků pro mnoho příštích generací a to zcela nenávratně !!!..
    • Tady je jasná disfunkce "americké" demokracie. V tého "dodokracii" rozhoduje skupina finančníků, která se zakrývá z principu zmanipulovaných "volbami" - divadla pro ten plebs. Něco si namlouvají , že byli zvoleni a nezajímají je názory většiny občanů. Kochají se tím co "nakradli". Nemyslí v časové ose a tím civilizaci likvidují.
      Společenským rozvratem - potlačení všech LIDSKÝCH hodnot a zavedení jediného pána boha - PENĚZ=MOCI nad bližními.
      A aby byla likvidace druhu "HOMO Sap" likvidují ekologické systémy země pomocí ziskových "technologií".
  • Nebezpeční jsou lidé názorových skupin podléhající manipulaci mocných tohoto světa. Lapeni v neústupných názorech podle hesla rozděl a panuj, poštvi proti sobě a panuj. Nebezpečné jsou elity tohoto světa vlastnící banky a nadnárodní monopoly. Vládnoucí tak mocí a financemi. Vládne pak zaslepená ziskuchtivost egoismus, sobectví bez schopnosti rozpoznávat možné dopady a následky. Nebezpečné jsou ideologie, řády, seskupení a náboženství které tomuto systému podléhají a pracují v jeho prospěch. Manipulace a účelové propagandy. Rozvrat morálky, hodnot a etiky, společenského soužití člověka s člověkem...Nebezpeční jsou lidé vlád tohoto světa kteří jim dobrovolně a i vazalsky podléhají a vykonávají jejich zvůle. Nebezpeční jsou úplatní a všehoschopní jedinci kteří pro peníze jsou schopni rozpoutávat válečné konflikty, nepokoje všeho druhu pro nadvládu, moc a finanční profit svůj a svých chlebodárců. Dělají to vědomě a proti vůli lidí vlastní země kterými byli zvoleni. Zneužívání, ponižování, využívání zotročování pak ostatní lidské společnosti. Nastavení pravidel tak aby každý jedinec byl poslušen aby mohl vůbec přežít a pracoval plně ve prospěch systému. Zákulisní politika, dělení kořisti ve svůj vlastní prospěch na úkor druhých. Jaká je pak pozdější reakce a pozdější projev, dopady? Nebezpečná je propagace starých křivd, hlavně upravených dějin které píšou vítězové a prohloubených v další nenávist jedněch proti druhým. Místo toho aby se spory urovnávaly se spíše pak více prohlubovaly...Nebezpečná a marná je pak společnost lidí, mlčící většiny která jim to vlastně dovoluje a trpí. Kdo mlčí ten vlastně souhlasí. Paměť a skutečnosti jak to vlastně tehdy bylo mizí a je zmanipulována a upravována. Nebezpečné jsou skupiny které tomuto podlehnou a rezignují pak tato společnost rozhádanosti a rozdělení společnosti a tak přispívá vlastně nepřímo paradoxně k tomu dění. Kdo způsobil ten stav který máme v České republice? Jaký to má důvod a smysl? Kdo uvrhl i jiné země do vazalství monopolů a bank nadnárodního otrockého systému? Malá část těch úplatných kteří to dělají ve svůj vlastní prospěch velké vlastní zisky a jejich větší jim pomáhající skupina úplatných a všehoschopných opět ve svůj vlastní sobecký profit. Co očekávají? Jaké to bude mít následky důsledky? Klima které moc a nadvláda potřebuje aby prosperovala a existovala. Jejich, Naše neschopnost se domluvit, najít společnou řeč. Spojit se je pak mizivá...Nebezpečné je šílenství současné doby vyvolat válečný konflikt. Kdo v příštích dějinách by pravdivě uvedl, se přiznal že vrhl svět do zkázy atomového konfliktu? Komu by prospělo kdyby celý svět byl pak ve válce nárazníkových atomových zón?........................................................................................................................................
    • Škoda, že nejste předsedou vlády téhle snad ještě republiky. Škoda !
    • No dobrý no, ale příště tu tapetu aspoň rozděl, jinak budeš za místního degena Čapisráála.
  • "Nebezpečím pro Česko nejsou uprchlíci, ale strach z nich"
    .
    "Nebezpečím pro Česko nejsou uprchlíci, ale sluníčkáři, kavárenští povaleči a dobroseři všeho druhu"
    Právě ti, jsou schopni čehokoliv ve své naivní, hloupé a nesmyslné snaze o multikulturním obohacení sebe a svých spoluobčanů. Právě ti pohrdají současnými zákony, dohodami a smlouvami a veřejně nabádají a nabádali k jejich porušování. Právě ti nesnášejí jakýkoliv odlišný názor a kdokoliv si ho dovolil prezentovat, byl od nich označen za nenávistného xenofoba, rasistu nebo nacistu, Právě oni tímto způsobem, bohužel beztrestněů hanobili své spoluobčany s odlišným názorem. Hanobili ty, kterým se porušování schengenské dohody, porušování ustanovení Ženevské konvence o uprchlících, dublinských smlouvách a dalších nelíbilo a dávali to pokojnými demonstracemi najevo. Okamžitě byli slovně napadány Antifou a jinými bojůvkami nápadně připomínající právě nacistické oddíly mládeže. Jen u nacistů si na rozdíl od Antify nikdo nezakrýval obličej.

    Takžre přestaňte tady do lidí hučet, že strach z islámských migrantů je zbytečný. Vy sluníčkáři rychle zapomínáte. Po událostech podobných jako byla v Nice na chvíli zalezete, zklapnete, ale pak zas jak otravný hmyz vylézáte z děr a opět začínáte předčítat stále dokola svůj "Korán". V něčem se islamistům hodně podobáte, to je fakt.
  • bis obhajuje svojí neschopnou práci?
  • Strach je dobrá věc strach zachránil některé židy před nacisty,strach zachránil židy před egypťany..................zabíjí sebejistota že se nic nemůže stát.
    Po masakru co způsobil Brejvik ,všechny složky Evropy i ty naše psali že jsou od teď na to připravené a pak přišel Uherský brod,Paříž......
  • Proč jsem hned rasista,xenofob když se bojim toho co se deje okolo mě.Kdo mi zaručí,že mi někdo nezmlátí holku,protože si objedná pizzu.Nikdy nic takového podobného tady nebylo a já se přirozeně bojí o své děti.Vietnamec,Mongol,Ukrajinec,Rus mi tady nevadí,protože se tu nejakým způsobem integruje,ale jsem hned xenofob,protože toho hadráře tady nechci.Aproč?No protože jemu se nelíbí,že jím vepřové,že tu mame kostely,že nám tu chodí ženské vlasaty,chodí nestydatě oblečený,nejsou zahalené,slavíme Vánoce atd.Jsou zaostalí,jiní,líní,netolerantní a přitom jsou v zemích,kde je tu úplně jiná kultůra.Přes dva tisísíce let se Evropa nějakým způsobem vyvíjí a oni nás se svým zaostalým ,středověkým,fanatickým náboženstvím nutí k toleranci.Jen blbci se jim podvolí!!!
    • Naprostý souhlas *2* *2* *2*
  • Opět jeden rasistický článek.
  • NEBEZPEČÍM JE ISLÁM.
    Protože zatímco křesťanství hlásá lásku k bližnímu, hlásá "milujte své nepřátele", tak islám hlásá netoleranci, "zabíjejte nevěřící psy."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit