Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kolik Vám platí ubohá multikulti muslimská propagando - Tiscali.cz. Hnus!!!!!!

Autor článku by měl táhnout do Pakistánu.
  • BISka a její zprávy začínají být velmi nebezpečné
    • To máš těžký. S čím a s kým naši samozvaní politicí a exekutiva nemanipuluje? Všechny tyto informační sebranky pokrytecký lžou, kradou a likvidují pomocí učitelů vždělanost národa.
  • včera v centru Brna vyhodili z hospody od piva mladého Stropnického i s mistopředsedou Zelených. Se slovy uprchlíci sem nepatří! Pěkně moc pěkně se to čte. Protože takový je náš odůvodněný věcný a racionální postoj! Nic nenechat náhodě!
    • Naprosto souhlasím.Jestliže si zrádce národa,musíš za to nést následky.Četl jsem to také na FB.Kéž by takto bylo čatěji reagováno na tito chcípáky.Ať si jdou stěžovat na horní nádraží,na lampárnu.Každému Čechovi se musí ulevit,když ví,že jsou tu lidé,kterým není lhostejná přítomnost takových hovad.
  • Kravina na entou. Tečka. Za víc mi nestojíte. *16*
  • Kvalitní vepřové maso hledejte v Jičíně

*1* *1* *1*
  • Narodila jsem se v roce 1933. Jsem spokojená stará babka v pamperskách v domově důchodců. Ráda bych se seznámila s finančně zajištěným dědkem.
    Postel už nezahřeju ale plotnu pořád ještě rozpálím.
    • Zapomněla sem se představit, Simonka Křenková.
  • http://www.svobodny-vysilac.cz/?p=7982
  • Sobotka nas vsechny zbavi neoduvodneneho strachu - diky teto zrude muzeme na podzim pristiho roku privitat 3000 islamskych parazitu. Bohous se o teto informaci akorat nejak nehodla podelit s narodem.
  • Ano, já se bojím,protože si myslím,že tento stát nemá nic pod kontrolou a musím se spoléhat sám na sebe a abych ochránil rodinu a i vnoučata.Policie je v rozkladu až na pár poctivých a slušných policajtů.Armádu nemáme, pár lidí v domobraně tzv.záloh a mám obavu,aby se naši potomci nebavili co by,kdyby jako se to děje teď.A co je nejhorší,že se napadají Konvičkové,místo aby se hnal k odpovědnosti ten,který tento stav zavinil.Nebojím se Ruska a ostatních států bývalého SSSR,ale bojím se žvanilů typu 3H Halík,Hermann a na toho třetího si nevzpomenu.
  • Aneb jak se to dělá…

https://www.novinky.cz/zahranicni/blizky-a-stredni-vychod/413684-jednotky-islamskeho-statu-vede-tadzik-vycviceny-americany.html

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit