Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Putinovi agenti se tady šíří vlastizrádné kecy proti EU, budoucích USE a zneužívají tak svobody slova. Když se jim tady nelíbí, tak proč sami neodejdou do té země, kde včera znamená teprve zítra?
    • Jasně. Komu se nelíbí politika EU, tak je automaticky Putinovým agentem, podobně jako kdo nesouhlasil s nelegální migrací, tak byl automaticky nenávistný xenofob, rasista, či nácek.

Máte takto jednoduché vidění světa, že? Buď černá nebo bílá.

A proč neodejdou ti, kteří nejsou spokojeni s politikou EU? No asi z podobného důvodu jako neodejdou ti, kterým se nelíbí Zeman a Babiš.

A co Brexit? Britové také kritizovaly EU a posléze si odhlasovali i odchod. To jsou také Putinovi agenti?

Člověče já opravdu nerad používám nadávky, ale vy jste blbej jak tágo!
      • Rusové jsou mentalitou středověcí nájezdníci. Neumějí hospodařit na svém území, jenom dělat loupeživé nájezdy do okolí. A potřebují se opět dostat do Evropy , aby ji mohli vydrancovat a porobit, jako po r. 1945. a k tomu potřebují rozvrátit EU, budoucí USE, protože od starověku platí "divide et impera" (rozděl a panuj), aby její východní a střední část mohli opět ovládnout, zotročit a drancovat. A kdo jim k tomu propagandou pomáhají, jsou buď vědomými či nevědomými (p.tomci) agenty.

A Brexit? Co jsme my oproti GB? Velikostí snad jen jako Londýn se svým nejbližším okolím. A navíc nejsme ostrovní zemí, ale maličkou provincií uprostřed Evropy. Takže operovat jakýmsi "czexitem" může jedině vlastizrádce očekávající pašalíky od Putinových agentů nebo naprostí p.tomec.

Opakuji znovu: kdo touží po velkoruském carství, může se tam odstěhovat.
        • josef.servit.9
          Hmm to máš ze školení CIAVUMLU?NÁJEZDNÍKU! V EÚ je dobře, vadí jen náckům!
        • To by mě zajímalo, jak vnímáte historicky mentalitou Španělsko, Portugalsko, Británii, Francii nebo Německo.
          USE tady nikdy nebudou. To není USA. A také dost pochybuji, že by samotné USA o vznik USE stály. Věřím, že takto jim to vyhovuje víc. Žádná velmoc si logicky nepřeje, aby vznikla další velmoc a to třeba ještě silnější

Operovat s czexitem může každý, komu se politika EU nelíbí.

Samozřejmě, že se každý může odstěhovat. Ale taky nemusí může se snažit prosadit své názory. A pokud s takovými názory bude většina, tak se menšina bude muset přizpůsobit. Nebo se odstěhovat, aby bylo po vašem. Tomu se milý pane říká DEMOKRACIE.
          • Hloupý Jirko - DEMOKRACIE je především o vyjednávání, kompromisu a dohodě.
            • Hloupý neznámý. Vyjednávání, kompromis a dohoda je politika. Demokracie je úplně něco jiného.
  • Dotace jsou skvele zaplatite dane aby se z nich prerozdelili dotace vsak z dotaci se buduje neco porspesneho pro vsechny.... Akorat nevim co maj vsichni z toho ze si nejakej miliardar za dotace postavi jeho ciste soukromej capi hotel....
    • A to myslíš, že nejde jinak, než abys peníze odvedl někam a oni ti pak určili na co je máš použít? Myslíš, že bez dotací se nedá budovat něco prospěšného por všechny, Jak to dělali kdysi v Římské říši. Kdo dotoval ty mosty, viadukty, vodovody, cesty? Myslíš že se to budovalo z nějakých dotací EU?
      Nebo mosty v Praze se budovali z dotací EU nebo od koho? *1*
  • Nekteri porad chvali Rusko a Putina, ale co by nam asi prinesl. Zamyslete se nad tim. Jaky vyrobek mate doma z Ruska ? Kdyby nemeli ropu a plyn, tak by bylo v Rusku minus 50 let.Byl jsemv Rusku, tak vim o co jde. Ekonomicky je neni na tom dobre, priznavaji to komuniste. Jen zbrojeni jim slape.
    • Tak jsem se zamyslel a zjistil jsem,že jsem měl doma televizi Junosť,rádio VEF ,na kterou se dalo chytit západní štvavé vysílání,televizor Rekord cca 30 let,hodinky Raketa zlatý plášť,Barometr,který ukazuje dodnes ,velký zapalovač na benzín v pouzdře tam 14 rublů tady 1500 Kčs,límec,čepice z polární lišky.kožený pásek ,ne gumový na cca 1/2 roku.Gola soupravu,mám jí dodnes,stříkací pistole na lakování,holící strojek na klíček do campu.A benzin a nafta nestála 32 Kč,ale 0,90 hal. a 2,10Kčs benzin a ne 33 Kč.Jo a měl jsem lednici Minsk.Pračku na stůl.Zlatý prsten snubní za hubičku.Asi 350Kčs u nás stál 600 Kčs ,to byla demokracie.
      • Já měl kdysi i žigulíka :-)
    • Mimochodem jaký výrobek máte doma z USA?
      • například já mám z USA motorovou pilu, filtraci do bazénu a auto, z číny mám plachtu kterou to přikreju a z ruska jsem si přivezl svrab a neštovice
        • Jak jste u té pily vyřešil jiné napětí a frekvenci? A auto z USA. S tím mohly být také problémy při registraci, ne?

Z Ruska jste si možná přivezl svrab a neštovice, ale odhaduji, že vám vůbec nevadí, že do své amerického auta tankujete benzín vyrobený s velkou pravděpodobností z ruské ropy a že vás v zimě možná ohřívá teplo vyrobené z ruského plynu.
          Ne, já nejsem žádný příznivec rusáků. Ale jsem odpůrce pokrytců a žvanilů.
          *1*
          • prostě tě soudruhu setřel *15* *15* *15* *15* no tak nebeč *15* *15* *15* *15*
            • Zřejmě jste si s tím setřením spletl vlákno. Nebo mu tu jeho americkou pilu a americké auto věříte? *1*
        • Máš doma motorovou pilu a filtraci z USA ale složenou z dílů z Číny a Thajwanu. Američani skoro nic amerického nevyrábí a když vyrábí, tak je to šmejd anebo jen malé věci. Příkladem jsou jejich osobní automobily které nestojí za nic.
  • Dobrým řešením pro Českou Republiku by bylo vystoupit z EU a NATO a připojit se k Rusku, zase by bylo máslo za 5,.kčs, nájem byl 500,. a benzín za 3 kačky.
    Kdyby měl Miloš Zeman více pravomocí tak by to dokázal.
    Zapoměl jsem na špičkové zdravotnictví zdarma.
    • Jo, jo, a důchod by byl 700 Kč *1* *1* *1*
  • Zdravím místní odpůrce EU.

Milí důchodci

Můžete zde nadávat na EU, pomlouvat EU, modlit se k vystoupení z EU a to je tak asi všechno co můžete dělat, jedné generaci jste svou komunistickou diktaturou životy zničili u téhle už se vám to nepodaří.

Česká Republika zůstane v EU i v NATO, vy budet okupovat bezvýznamné diskuzní servery a hloupě brblat a prskat jedovaté sliny jako ten zapšklý stařík Miloš Zeman a drtivá většina lidí si bude užívat svobody a demokracie a radovat se že naše děti nebudou součástí ruského chudobince.
    • Souhlasím s vámi až na ty důchodce, kteří jsou vesměs nejvíce smíření se současným stavem, neb jde o generaci, která se nikdy neměla lépe.
      Samotný článek mi připadá jako objevení Ameriky. To, že budeme čerpat z fondů EU stále méně, je dané od samého prvopočátku a je to obecně známá informace, ale jak hovoří sám článek "Je nicméně jasné, že Česko bude i v příštích letech dostávat z Bruselu v dotacích částku převyšující její platbu do rozpočtu". Posmíváme se stavu infrastruktury zemí východní Evropy, ale byli by jsme na tom ekonomicky úplně stejně nebýt vstupu do EU se kterou se úspěšně vezeme. Ani já netoužím být na ekonomické a politické úrovni Ruska.
      • omluva za "důchodce"
    • Zdravím apači, velice hezky napsáno, naprostý souhlas.

Zdraví důchodce.
      *4* *4* *4*
      • zdravím
        za ty důchodce se omlouvám, nebylo to myšleno kolektivně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit