Přejít na výpis diskuzí
Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?
2.5.2016 | Jaroslav Bican
248 příspěvků
-
Z CITACE POD NADPISEM:
" Textař a bývalý majitel sázkové kanceláře Fortuna Michal Horáček připustil, že by mohl kandidovat na prezidenta republiky. Měl by vůbec nějakou šanci tváří v tváří současné hlavě státu, pokud by Miloš."
Pokud by Miloš CO?.....Nějak Vám tam asi něco uteklo vážená redakce!
*10* -
-
On to opraví na: "... pokud by Miloš... ?"
-
-
Horáček je jenom šašek. To, co předvedl na Aktuálně.cz, se vyrovná úspěšným komediálním vystoupením divadla Ivana Mládka. S jeho IQ to taky asi nebude úplně v pořádku. Je mi ho spíš líto, šaška počmáranýho, *15* *15*
-
-
myslím že panu Horáčkovi a jeho miliardám je u rici to že ho lituje poslední bolševická nula z Horní Dolní
-
Bety Kusnirova & Lenka Plackova for president !!
-
-
Další komediant se dere o penízky. To stádo ostatních komediantů už tady nadělalo škody dost.
-
nyní na konci měsíce se vnucuje u nás naplakátech. Pozval několik regionálních šumařů, mezi ně vložil F. Segrada ...... a už se směje cena vstupenky. 420 kč.To si tady kandidát dělá kozy, ne?Zas takový frajer není. Evidentně docházejí penízky.Jo hochu to musíš na sběr železného šrotu.Asi na akci nebudeš mít narváno.
-
Používat spolupráci s tím budižkničemu vedle na fotce jako propagaci do politiky? To Horáčku prokaučuješ. Havloidní vlastizrádci začíná se na vás vařit voda. *12* *12* *12*
-
-
neboj nejsi ovčan, jsi statečný Novorosijec
-
-
Jako Novorosijec mám štastnou budoucnost , ty jako americkej toaletní papír ne,mindráčku. *15*
-
-
-
bývalí sázkař a kámoš toho kocába to je snad raději lepší ten zeman
-
-
hmm Zemam je bůh, jehož chytrost je nad naše chápání
-
-
přééésně, nahý podle mě vypadá jako diskobolos *3*
-
-
Jak vypadám nahý já, to radši popisovat nebudu. Museli byste nejmíň týden držet dietu. Předvedl sem se Savčenko a vidíte, jak to dopadlo. *5*
-
-
Jak vypadáš zlej BTW trolle?
Jako vyhlášený zloděj nicků a jmen na tiscali a jako klasický komouš homouš. *15* *15*
Simoně tu komolíš jméno. jenže opakovaný vtip přestává být vtipem ruský blbe
-
-
-
-
-
Proč tam rovnou není článek o paní s malým p.... zpěvačce Dusilové, když byla zfetlá, tak
na předávání cen Anděl přečetla z papírku vzkaz, ve kterém kritizovala prezidenta republiky Miloše Zemana. Člověk si říká jestli toho Horáčka nekouří, nebo jestli on jí nelíže.......
vypadá to že jsou zfetlí oba dva, oba dva už jsou ve třetí dimenzi a tam létají růžoví sloni.......................... :-DDDDD *5* *14* *3* -
-
Kdo to je ten spraprezident zeman - to je to ožralecké, lživé, žvástavé, hulvátské, sebestředné, nabobské chvástavé, pupilistické, ..... NIC, co se prezentuje jako vlastizrádné rusofilní individum s uslintanou ovarovou tlamou vraženou v řiti komouš-fašisty putina???
-
no lopato, moc výřečný nejste
-
když zpíval hradní klaun a Zemanův patolízal Ovčáček státní hymnu z papíru kde jste se poflakoval ?
-
zdravím pane lopato, inteligence z Vás přímo stříká, Vy by jste byl vhodný protikandidát
-
-
Pane Boiler, jděte kouřit pygmeje Obamu, nebo můžete nastavit řitní otvor knížeti :-DD
-
-
pane lopato, děkuji za návrh, mám jiné plány a vaše zvrácené představy Vám ani nezávidím
-
-
-
-
Je jedno zda to je textař, zpěvák nebo herec všechno je to z jedné branže. Toto již tady bylo, jako komunistická strana. Pokud provozoval hazardní hry, tak není co dodat. Nic horšího by nás snad nemohlo potkat. Pokud by šel kandidovat, tak to už by mohl naprosto každý i jako nějaký křetan nebo muslimský uprchlík.
Zeman mi nevadí ani ho nemusím, ale pořád lepší zase nějaká hérečka. -
Tento idioot nikdy prezidentem nebude, to je prece kazdemu jasny. Jenom tady prudi nekteri vylizani pravdolaskari.
-
Tečka na Hrad, když do zádele, tak se vší parádou! *15*