Přejít na výpis diskuzí
Bohatý textař jako Zemanův sok: Je Horáček 'psychopat s velkým egem'?
2.5.2016 | Jaroslav Bican
248 příspěvků
-
Na takovou NANOPIČU jsme čekali.Zloděj,horlivý svazák,syn bolševiků a aparátčiků jenž se přes komunistický TKM (televizní klub mladých) dostal přes vekslování s valutama,bonama,masem,vlnou a bůh ví čím ještě k majetku...to je možný jen a pouze tady v tom zkurvystátě..Bezpáteřní,prospěchářská kreatůra,která bohatla i na lichvě a sázkách chce dělt prezidenta...to je hnus nejhnusovatější... *11* *11* *11* *11*
-
-
To chce klid, nemá šanci a do voleb daleko... *3*
-
-
souhlas, do té doby ta hradní troska zdechne
-
-
-
neskutečné štěstí pro naši zem je zvolený pan prezident zeman,přeju mu ještě jedno vol.období,má jistý můj hlas,jakýkoliv horáček,pažout,kocáb a jiné havloidní sfině by tuto zemi dovedli do záhuby
-
Zítra jedu přivítat Noční vlky do Brna, juchuchůůů!! *2* *15* *14*
-
No mě to připomnělo sice vtip o "Macháčkovi" ale můžeme klidně použít "Horáček".
Tak tedy,když začali volby v USA tak si Obama pročítá jména kandidátů a najednou narazí nějakej "Macháček"!? Tak si říká toho neznám a že má takovou odvahu nějakej neznámej čech.
Pozve ho do Ameriky a ptá se ho jestli vůbec něco ví o USA třeba o kultuře a tak,že zajdou do hollywoodu.Jen vejdou vidí je Tom Cruise a volá:Macháčku co tady děláš? Že zajdem na pivo! Vemem sebou i Leonarda DiCaprio bude veselo!Obama kroutí hlavou a protože měl zrovna pozvánku do Vatikánu tak říká:Macháčku zaletíme k papeži co na tebe řekne on.Jdou po Náměstí Svatého Petra papež na balkoně a najednou Obama vidí jak vedle papeže stojí "Macháček!" S Obamou to seklo a když ho odvezla záchranka a v nemocnici ho našel Macháček a ptá se co se stalo tak Obama povídá:Že jsem tě viděl najednou vedle papeže to jsem ještě vydržel ale když se mě zeptal vedle nějakej japonec ,že kdo to stojí na balkoně vedle Macháčka no tak to už se mnu seklo !!!
Takže Macháček nebo Horáček ?! -
Skupina motorkářů z ruského klubu Noční vlci přes odpor polských pohraničníků pronikla do EU, nachází se na Slovensku. V úterý zamíří do Brna.
Hned jsem klidnější, když vidím ty odporující polské pohraničníky a jejich úspěchy
*4* -
-
Pšonek byl vždycky jak korouhvička. Náš klub se přídáva po cestě k jízdě Osvobození.
-
-
Už sis Simon vypral to poblitý triko? *11*
-
Kdo bude příštím naším prezidentem je nad slunce jasný a přespříštím bude Kim Čong-Obama, jeho portréty budou všude:
https://theconservativetreehouse.files.wordpress.com/2014/03/kim-jong-obama.jpg
YEAH !!! -
Horáčku ty KU....DO jedna vyjebaná, ty si myslíš že seš v dětským pořadu kde můžeš lízat k..du Barbie??? Ty s....ině jedna z.kurvená já jsem četl před týdnem ten článek na novinkách na Seznamu a ty p...čo jedna, ty si myslíš na prezidenstké křeslo???? Zapomeň na to ty potrate z opičí k..dy fantazie a radši běž vykouřit a polknout s...meno celý pražský kavárny ty z.mrde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
o k..dách zatím mele jen to ožralý hradní prase kumda sem kumda tam
-
ahoj lopato, ty hezky mluvíš, nechceš mi nařezat ty můj malej gestapáku ? *14*
-
-
Spolužáci Horáček a Pažout se špatně učí a jsou nepolepšitelní darebáci!!!
-
-
no nekecej *8*
-
-
Hodně slabej kandidát, silnější by byl Pažout nebo pes Jonatán!!!! *8* *9* *1*