Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Socialismus byl pro pracující lidi to nejlepší co tu kdy bylo. Tzv. "demokracie" je pouze pro pár vyvolených a pro mentálně opožděné jedince.
    • No, ale muselo se pracovat a platilo heslo, kdo nepracuje ať nejí.
      • Tak to je tedy od Vás dobrý fór.
        Pokud jsme si za svůj více jak 65.letý život stačil všimnout, tak nejvypasenější ........ pocházeli z různých např. tzv. MNV, ONV, KNV, ..... až po ÚV zločinecké smečky KSČ, včetně např. zaměstnanců tzv. "prognostického ústavu a podobných pavědeckých insitucí.
        Max. tak mezi sebou donášeli jeden na druhého, popř. "pracovali" jako řádní konfidenti STB-cké komoušské mašinerie a přiváděli do neštěstí normální slušné lidi. Že ano práskači zemane.

        M.j.: každý dnes normální člověk, chce-li pracovat, nikdo mu přece v tom nebrání. A že lůza přežívá dík "sociální" podpoře různých pseudohumálních spolků, je otázka druhá.
        Máme tisíce volných pracovních míst, že je skupina která nikdy nepracovala (i za vlády bolševické smečky), nepracuje a nikdy pracovat nebude je bohužel skutečnost která platí v celém světě - i v tom komoušském.
    • No mentálně opožděný evidentně jste pokud dokážete ze sebe vypustit takovéto "moudro".
      Komoušské zrůdy a jejich přisluhovači ukázali co je ten jakýsi "sociálizmus" za zvěrské svinstvo, kam až dovede dovést jak zemi, tak její lid.
      99% obyvatelstva si žije jak pověstné prase v žitě ale protože jsme v česku tak se stále fňuká.
      Vyjimkou, která bez jakýchkoliv podmínek potřebuje pomoc jsou samozřejmě tělesně/zdravotně postižení, apod. Že je na tuto skupinu spoluobčanů nabalena a opečována lůza žijící na hraně přežití je nesporný fakt, který ale nic nezmění na tom, že je v čechách dobře jako nikdy.
      • To jsou pouze propagandistické kecy pravicového hlupáka. Já se dostal na životní úroveň kterou jsem měl za socialismu až po dlouhých 28 letech života v demokracii. A to jen proto, že se nebojím práce a něco umím. A to vše jsem se naučil za socialismu. Dnešní režim člověka ničemu takovému nenaučí.
        • Přesné tu samou zkušenost mám také.Prošel jsem si obdobím jako syn živnostníka a nepodváděl jsem, tak střední a vysoká škola byla pro mě tabu do r.1968,alew nestěžuji si a něco aspoň umím a nejsem odkázán na manipulaci s řemeslníky,kteří mě nepovažuji za bebce a tak mě dávají rozumné cenové nabídky.A navíc můžu posuzovat,kdy bylo lépe.
  • nebojte tak krásná doba se nevrátí, to ty kapitalistické zrůdy u koryt nedopustí a taky nás hlídají teroristi z USA
    • Ano, "kapitalistické zrůdy" u koryt jsou převlečené komunistické zrůdy a teroristi z Putinlandu čekají, aby mám opět mohli poskytnout "bratrskou pomoc". Pokud jde o USA, tak tam si to hlídají a každého ruského teroristu, který se tam dostane, hned pošlou tam kam patří.
  • Kdo se bojí se.e v síni.
  • Konečně bude zase dobře!Tato zrůdná havloidní společnost půjde do, zadele.A opět převlečeme někteří kabáty a budem vykřikovat jak jsme pomýlení.Na to se těším celých skoro 30 let ztraceného života ,zdraví a ostatních nepřístojnostech.Dnes na čro2 v demisi mluvil mediální teoretik z KU.Co to je za funkci ?Vůbec se nedivím,že by byl poslán do výroby,aby dělal něco užitečného než je žvanění.Konečně tady budou zákony pro lidi ,ne proti jako je to dnes.Zloději půjdou budovat nové přechody,metro ,padající mosty,nefunkční dálnice.Demontovat sluneční elektrárny a zemědělci budou vyrábět zdravé potraviny.Prostě socialismus matka pokroku se nezastaví.Budou opět byty pro rodiny s dětmi a staré občany za hubičku.Budou se rušit herny z mateřských školek.Konečně pan Bican napsal něco positivního.Restituce se vrátí do rukou lidu a napraví se křivdy na některých z 90tých let.
  • Žádného socialismu se nebojím,ten nám nehrozí.Bojím se pouze blbosti našich politiků a
    darmožroutů z Bruselu.Když dokáží vymyslet,že pohádka "O ŠÍPKOVÉ RUŽENCE" je sexuální
    harašení,tak nevím komu haraší více? *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
    • Takovou blbost dokáže vymyslet jen darmožrout z Hradu a ten jeho Ali-Babiš a 40 služebníků.
    • ObcanHavel
      tak líbat uplně cizí ženskou v komatu asi neni 100% ok, to musíš uznat *4*
  • Pan Prezident Zeman o5 ukázal svůj výtečný charakter a výjimečný politický rozhled! Napřed vyšetřovat, pak obviňovat, tím udělal ze západních tzv. "politiků" debilní šašky !!!
    A teplouš Semjon Gayínek se z toho zblázní !!!







    YEAH !!!
    • Udělal ze sebe opět mezinárodně uznávaného blba.
      Nikam ho nezvou a všude se mu smějou
      I Ryan striktně odmítl se s někým takovým sejít, i kdyby si měli povídat přes plot. *1*






      ponimáješ tovaryšč idijót?
      • Pokud je vaším soudruhem idiot, chápu, že se prakticky nepotkáváme. A jsem tomu rád.
  • No dlouho jsem tu nebyl, ale koukám, že teplouš Semjon Gayínek to tady má pevně v rukou, inu nadarmo není placeným trotlem z Tischcali !!!








    PCHE !!!
    • Ano dlouho jsi tu nebyl multinicku tiradore, juro, zaprděnýkalousku a ani jeden z tvých nicků tu nesajmonoval.
    • Teplouši Putin a Medvěděv se pohádali - asi o podprdu a odskákal to Skripal a celá jeho rodina. Naštvat fuhrera se nevyplácí.O tom vy zemanoidní trollové víte své.........že ANO?
      • spíš to byl malý Borisek aTerezka se hádají o Malou Británii, o to co z ní zbylo
  • Pavel_Jegl
    Chemické vraždy v Salisbury: Skripal byl jeden z mnoha!
    Skandální divadlo a britská blamáž. Důkazy chybí, žádný novičok patrně neexistuje.
    Pokusy na 20.000 lidech. Je libo LSD, antrax či mor? Jde o zemní plyn.
    A kde vůbec je Skripal a jeho dcera?

    http://www.protiproud.cz/politika/3707-chemicke-vrazdy-v-salisbury-skripal-byl-jeden-z-mnoha-skandalni-divadlo-a-britska-blamaz-dukazy-chybi-zadny-novicok-patrne-neexistuje-pokusy-na-20000-lidech-je-libo-lsd-antrax-ci-mor-jde-o-zemni-plyn-a-kde-vubec-je-skripal-a-jeho-dcera.htm
    ...Ukazuje se, že napadení Skripala v Salisbury není jediným případem tajemných útoků a záhadných úmrtí v tomto městě. Za stejně nevyjasněných okolností tam dříve zemřel jiný a ještě výše postavený přeběhlík z Ruska, Vladimír Pasečnik, bývalý ředitel leningradského Ústavu vysoce čistých biopreparátů. Měl hodnost generálmajora a zabýval se tajným vývojem. Tamtéž z neméně záhadných příčin zahynulo ještě dalších jedenáct (!) britských vědců a specialistů jejichž práce měla souvislost souvislost s vývojem bakteriologických zbraní.
    Stejně jako Skripal, také Pasečnik žil v Salisbury. Proč? Proč ne v útulném Londýně – obvyklém to útočišti všech přeběhlíků a zrádců z Ruska? S největší pravděpodobností proto, že v sousedství na území vojenského výzkumného parku „Porton Down“ je laboratoř vědeckotechnického výzkumu vojenské obrany (DSTL). Vzorky látky, kterou byl otráven Skripal a jeho dcera, byly odeslány odborníkům na analýzu právě do DSTL...
    • ObcanHavel
      to jsou ty slavné fake news? to je tedy slabota, měli byste zamakat soudruzi, tomuhle neuvěří fakt nikdo
    • Bylo jasně prokázáno i ve spolupráci s laboratořemi v ČR, že použitý Novičok přivezla dcera pana Skripala z Ruska, kde ji ten zemanoidní sajrajt nacpali tajně do kufru. Takže si sbal tu svoji trapnou LEŽ a přastaň tady za...at diskuzi. Tu blbost s DSTL, která je pod pravidelnou mezinárodní kontrolou, vyzvraceli ruští trollové, jako jsi ty. *1*
      • ObcanHaveI
        Jo říkala to Němcová, bóže ty si tydýt Sajmone!
  • Náhodou socialismus byl boží, rozhodně lepší, než tenhle paskvil, co je teď.
    • Kumulorigo:,zase kradeš hlupáku z PR ANO!Však ymrd Babiš musí získat důchodce jako voliče aby moh kradnout co se dá.Jo dřív v Čechách dělali dělníci na Slováky aby je dostali z e 100letého opoždění a dneska holt se bude dělat na jednoho čobolskýho komunistickýho oligarchu a ještě mu bude 30% národa tleskat.
    • Jaký socialismus má pisatel na mysli? Ten hnědý Hitlerův nebo rudý Stalinův?
      • ... jo aha, ten pruhovanej zpoza oceánu
    • Ju byl, říkal to i můj děda Křenkovic, býval členem ŮV KSČ
    • Pro komoušské zrůdy a kolaboranty určitě.
  • Sandokan,čarodej,Pinokio a bleší cirkus,toto jsou zjevy Pirátské strany ,takové kočovné divadlo principála Kalouska.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit