Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mnoho věcí, které uvádíte jsou pravdivé. Ale nic není absolutně bílé ani černé. Je třeba podívat se do historie a brát v potaz i národní specifika. Rusové jsou národ velmi skromný až pokorný. Proto se Rusko vyvíjelo úplně jinak než středoevropské s západní státy. Neprošlo ani takovým vývojem, který by nutil carskÿ a později komunistický systém k postupným demokratickym ústupkům. Povstání byla většinou spontánní a brzy potlačena. I sv. válka Rusko dostala až na úroveň, kdy obyčejní lidé mohli rebelii jen získat. I smrt byla lepší než dlouhé umírání hladem Toho využila druhá strana konfliktu. Samozřejmě podporovala převrat, který znamenal i konec války. Avšak sakramentsky se spletli, když poznali kam se Rusové vydali! Už 2 roky nato museli vojensky intervenovat. I to mělo vliv na represivní a vojenský charakter nového státního útvaru. Na ekonomiku jakbysmet!
    Měla jsem jako studentka možnost Rusko navštívit. Vesnici. Brigáda! Skutečně jsme viděly dřevěné domky, obchody, v nic se prodávaly krupky, proso, jahly, luštěniny, sušené smradlave ryby. Avšak nemožno zapomenout na jejich ochotu, skromnost a laskavost. Holt chudý člověk má jiný postoj k druhému chudému. A proto nevěřím propagandě o ruském napadení. Jen pošetilý vládce by začal válku.
    Tož tak. Nesudme, abychom nebyli souzeni, praví Písmo.
    • ty smradlavej kolaborante, táhni do toho tvého skromného ráje....

      ruská filcko *11*
      • A ty americkej vymrdanče do prdeléé.. *11*
  • Stejně a ještě hrůznější je dobyvačný kapitalismus ala uSA. Demokracie a svoboda slova v kapitalismu neexistuje. Existuje pouze moc peněz a grázlů s mafií.
    • Co to je "dobyvačný kapitalismus"?
      Ruský chanát se malého moskevského knížectví během několika staletí stal šestinou světa a to jistě ne tím, že by nabízel "panem et circenses" (chléb a hry).
  • To co se dnes v USA děje nemá nic společného s válkou s Ruskem.
    To už je mediální válka elit, které neuznávají základní principy demokracie, ani legitimní hranice politického boje. Tady přece nejde o to bránit se útoku Ruska,ale “pouze” s odkazem na ně, zpochybnit výsledky (prohraných) voleb. A to už je přespříliš. Pokud bude toto eskalovat, to už Putin nemusí dělat, nic, pouze se chechtat a počkat si až se západní elity požerou mezi sebou v zápasu o centralistickou moc pod pokryteckým pláštíkem žvástů o demokracii a rovnosti.
  • Aby si to nemysleli, když jsou od rána do noci masírováni tupým mainstreamem, který nás nutí uvěřit, že nás Rusové chtějí opéct a Číňani sežrat. To jednomu musí vlézt na mozek. No a teď ještě ty bludy o statečné Clintonové a zlém Trumpovi, tak to už jsou z toho někteří úplně tumpachoví. Jak říkal jeden starý Žid: "Všechno je jinak." Kdo si zachoval chladnou hlavu to ví, kdo věří současným médiím, tak panikaří.No a ještě si připočtěte grázly všeho druhu, kteří zjistili, že na strachu a spasení světa všemožným falešným dobráctvím se dá nejvíce vydělat a máte to pod střechou. Buďte v klidu
    http://zpravy.idnes.cz/pruzkum-yougov-treti-svetova-valka-mir-f0j-/zahranicni.aspx?c=A170109_213924_zahranicni_san
  • Největší zrudnost historie je islám a evropské politické zrůdy ho tahají do Evropy
    • Islám by byl islámem, kdyby se tam nesrala parta EUSAnazi, tak nefňukej. Co ste navařili, teď žerte.
  • Jo Veškrna už shnil, za ním šel kokott Šípek a jakýsi prof. kokott Charta. Charta vychcípe a bude líp.

    -------------------------
    Co Amík, to gauner.
    • Už to mají za pár, zbývá fetka Kubišová a pár trosek a bude klid. Ani pes neštěkne.
      • Kubiška byla fajn děvka, dala každýmu. *1*
        • Všichni byli fetky a gauneři, komanč byl měkkej, jinde by skončili pod drnem. Chlastaj a pochcávaj se dodnes, elita... *1*
          • Veškrnovo pochcaná parta. *15* *15* *15*
  • Moskvu na inauguraci prezidenta USA Donalda Trumpa bude zastupovat velvyslanec Ruska v USA Sergej Kisljak, oznámil v pondělí RIA Novosti diplomatický zdroj.

    „Neočekává se žádné odklonění od diplomatického protokolu. Vycházíme z toho, že RF na inauguraci Donalda Trumpa bude zastupovat velvyslanec (Sergej Kisljak), jak je to v USA v průběhu mnoha let na akcích podobné úrovně obvyklé," řekl partner agentury při odpovědi na otázku, kdo bude zastupovat RF 20. ledna na ceremoniálu inaugurace zvoleného prezidenta USA Trumpa.
  • nemám problém s jiným názorem. V životě už jsem potkal mnoho lidí kteří mi sdělili do té doby neznámá fakta odlišná od mých poznatků a přiměli mne změnit úhel pohledu. Ale co mi vadí, když někdo popírá jasné ověřitelné údaje a tvrdí mi do očí že je to naopak. Například že voda je třeba prý suchá a teče do kopce když na vlastní oči vidím jak se věci mají....co s takovým člověkem? Má smysl s ním debatovat a něco mu vysvětlovat? Anebo ho prostě ignorovat??????
    • V neděli běžel film o L.Bárové,který jsem musel vypnout,protože taková destrukce dějin je již na pováženou.ČT 1 je prolhaná žumpa,která nemá obdobyV roce 1946 tady nebyl žádný komunismus,ale až do r.1948 zde vládl emigrant z Anglie Beneš,který se vrátil hrdina z Anglie a výjev ve filmu ,kdy údajný komunista v divadle vyhazuje sestru Bárové na dlažbu.Tato scéna je manipulace jako hrom.K těmto situacím docházelo až po 25.2.1948 ,kdy Beneš "demokraticky přenechal vládu Gottwaldovi".Dříve jsem se díval na německé zprávy a dnes ani to ne.Dnes sei raději zazpívám se Šlágrem,protože to je balzám na tuto dobu a jím podobným nesmyslům jako nám předkládá veřejnoprávní televize za naše peníze.Bohužel tzv.čeký národ je nepoučitelný a stačí k tomu koblich nebo vuřt a prodá i svou matku.
    • dokáže téct do kopce https://www.youtube.com/watch?v=UeEpopa2mYI
      • Do kopce voda neteče, ale vzlíná. To je z fysiky pro vyšší dívčí.
      • anomálií například zde https://www.youtube.com/watch?v=dbBpAoYCYZk u Moravské Třebové je prý něco podobného, na Slovensku Lačnov v Itálii u Říma.....nejsem si jist zda výše uvedený příklad je pravdivý nebo se jedná pouze o optický klam (nebyl jsem tam), i optické klamy existují....svět není černobílý....
  • Jednou se někdo ohlédne a tím co zla napáchala v historii světa USA a budeme se divit, co je to za swině
  • Šapiro, zaměstnavatel teplýho trola Semjona Gayínka je taky teplej!!!








    WOW !!!
    • Teplouš Semjon Gayínek jsi ty sám ruský agente BTW.
      Ty jsi ho vytvořil když si zdejší Simoně zkomolil jméno.
      Uvedla totiž pro tvé rusko nepříjemná fakta což ty starej StBáckéj prde nesneseš,

      Kradeš nicky koloběžce, křenkové,, bijci a jiným. podvádíš tu s bodováním.-
      Ty máš nárok už jen na zplynování ruský teplouši a agente nonstop smrdící na tiscali

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit