Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to otřesné. A když si chtějí domácí daňoví poplatníci udělat pořádek sami, tak jde policie proti nim. Chtělo by to nastěhovat cikány, hlavně ty slovenské do měst a čtvrtí, kde bydlí poslanci. To by byl fofr.
  • Řešení by bylo,ale to by zde nesmělo vládnout to stádo prolhaných lumpů,které zde přes jednadvacet roků vládne,ale taková vláda,buď tvrdé levice,nebo fašistů,aby začala dělat pořádek ,v tomto přes dvacet roků budovaném kapitalistickém svinčíku.Chce to dát cikánům práci tak,že se zprovozní soustrojí žentour-převodovka-elektrický generátor.Tam budou cikáni,kteří nemají práci,vyrábět,chozením v žentouru,ekologicky čistou elektrickou energii a tu pak prodávat Němcům.Pak se jim veškeré dávky zastaví a budou se živit z výsledků své práce,sebe a svoje děti.Já jsem se za komunistů připletl k jednání dopraváka ,s řidičem pracůjícím v úkolu,který si stěžoval,že má malou výplatu.Ten dopravák mu řekl:"Pracuješ v úkole.Když chceš větší výplatu,tak musíš více dělat."Tuto rozumnou komunistickou zásadu ,zavést pak i u cikánů.Komunisté naučili cikány pracovat a platit daně.A normálně se říkalo cikán.Ti lumpové ,co se po komunistech prolhali k moci,ve snaze po komunistech vše přeorat,udělali z cikánů,lidské stádo,povalující se na podpoře a přejmenovali je pak na Romy.Na náhradu této zemi způsobených škod,je třeba,straníky všech stran,které zde od údajné revoluci vládli,nahnat makat do pracovních táborů a znárodnit majetek celých jejich rodů.Držet se zásady,že aby každý kdo se podílel na zbídačení celé země,hlavně zbídačil své nejbližší.
  • A navíc kua, tohle už se tady táhne dvacet let a bude to tu dál. Pokud naše generace (je mi 25) nepřistoupí k vedení státu trochu západnějším a zodpovědnějším způsobem (což se asi nestane když vidim jak se v mém okolí do politiky tlačej lidi, co byli blbý a zmrdi už na základkách), tak vidim řešení akorát tak v celostátní defenestraci, zabavení majetku mafiánům a trošce cyklonu B...
    ...je to recese, tak ne že se tady hned někdo rozbrečí, že by mě měli zavřít... *1* *1* *1*
  • Bo to je ta naše pravda a láska zvítězí nad lží a nenavistí. Ale neděláš tak nebudeš žrát platí taky.
  • Mrtvej cigán, dobrej cigán, kdyby dávali za kůži cigána jako za kůži třeba vlka, to byste viděli!!!
  • Pane veliteli policie rada zadarmo: vemte jednoho policajta nebo v závěsu dalšího v civilu ověšeného technikou co jsme vám koupili ,nafilmujte aktéry nadávek a pak je antonem odvezte k soudu za rasistické nadávky. Pak rovnou do Kbel a odlet do Logaru k osídlení naší kolonie
  • Čech (bílý) chodí do práce pokud má to štěstí a dře za minimální mzdu.
    Cikán v noci tancuje, zpívá, krade a zapaluje pneumatiky na ulici. Ve dne krade poptom po "těžké práci" chrápe a dělá haranty aby bylo víc dávek ! Meztiím si jde zadupat na úřad a dostane dávky....veď nemáme čo jeszt !....tak táhni do práce !!! Ale na chlast a kouření mají vždycky !!! Nic by neměli dostat! Ale jak si je stát naučil, tak to má, teď nevědí co s nima. Slovensko by nám mělo platit za pobyt těch, co sem nalezli od nich z východu! *16* *16* *16* Chce to mít už doma zbraň a vlezeš do dvora, nebo na pozemek? jako v Americe....BUM ! *16*
  • Je to neuvěřitelné jak se cigáni u nás v republice roztahují !!! No, nedivme se.Vše si vyřvou na úřadech,peníze,bydlení apod.A co si nevýmužou, to si násilím vynutí. Nejhorší na tom je, že když se přistihnou při krádeži, tak dotyčného zmlátí a okolní přihlížející mají z nich strach, aby taky jednu nedostali.
    • Zkus si jít požádat o dávky ty, nebo já......vyženou nás z úřadu za pomoci MP *10*
  • Jak už jsem několikrát psal - odebrat občanství a vykopat ze státu.Neohlížet se na USA nebo EU.Oni tu ten jejich sociální pobyt neplatí!!!
  • Pane bože-kde to jsme? Cožpak máme policii jen na vybírání pokut a pomáhat a chránit cikány? Tento vývoj mi tak připomíná němčoury před válkou v pohraničí. Cožpak nemáme jedno právo?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit