Přejít na výpis diskuzí
Brněnský tramvaják promluvil: Bojím se chodit do práce. Vytahují na mě nůž
7.5.2012 | Sebastian Kantor
39 příspěvků
-
Nechodil, nekradeš, ale pravda je, že tě ženské nechtějí, protože nemáš práci atd, víš, jaké jsou ženské.. A také není pravda, že ti nezáleží na ostatních, stačí se zmínit o něčem, a už měníš chování..
-
upřímnost nade vše
-
blbe stále se opakuješ
-
Přátelé, chci se vám omluvit, za ty moje blbé příspěvky. Chodil jsem do pomocné školy a většinou jsem na lidi velmi nepříjemný. Ženské mě nechtějí, chybí mi sex. Kradu a jsem na soc. příspěvcích. Ještě jednou se vám všem omlouvám.
-
Já se zase bojím chodit do obchodu, každý den jsou potraviny dražší a dražší.
-
Milý afe, morálka se mění podle životní úrovně (pokud není zahrnuto něco extra, třeba náboženství). Lidi jsou prostě ovce, a když se jim řekne "mysli si tohle, a jestli náhodou máš jiný názor než my, dělat čističe kanálů, i když máš diplom z medicíny," tak prostě dělají, žijí si svoje prázdné životy. Dneska si každý může dělat co chce, pokud ho to uživí, jet kam chce, hlásat skoro co chce. Proto úpadek morálky. Dál na tom má svůj podíl příšerná, ale příšerná úroveň školství v ČR. Kromě pár soukromých škol a možná pár vybraných státních to jsou všechno jen takové instituce, že tam jak děcka, tak vyučující chodí jen protože musí. Za rudých hajzlů bylo školství v podstatě nové, nezemněné a nudné (samozřejmě kromě nucených hodin marxismu-leninismu, ruštiny a pod.) - jenže oni taky do školství moc nešťourali zastávajíce tradiční sovětský názor "když to funguje, nech to být".
-
nekokoktej, chudáku :)))))
-
Za komunistů byla morálka "buržoasním přežitkem", dokonce sprosté slovo, kterému se dělnická třída vyhýbá.
-
jen aby to nebyly Brněnské rubly *3*
-
Do p r d e l í bychom měli nakopat sami sebe, protože máme takovou vládu jací jsme my, jakou si zasloužíme a jakou jsme si zvolili. Musíme nejdřív začít sami u sebe. Nesvádějme to na vládu: Nečas určitě nejezdí do Brynclu demolovat šaliny.
-
No jo, v Brynclu asi platijó českéma korunama, ale už chystajó brněnské koruny. Špicové štat nemože platit tema korunama jako v Práglu.
Ale horší je, že ten kema píše o tramvajích. V Brynclu jezdijó ŠALINY. -
rika se Pragocentrista, ne Pragocentralista, kde jsi chodil do skoly?
-
táhni kázat o morálce do Šluknova ke svým a neotravuj...
-
Kde asi toto stvoření žilo? nejspíš v psychiatrické léčebně, odkud ho pustil na amnestii Venca H.
-
ale ty, ty trotle se uděláš sám.
-
pokud je nezletilý, odpovědnost nechť nesou rodiče, pokud jsou tzv. nemajetní, odebrat jim dávky *15* *1*
-
Nadáváte všichni na komunisty,ale v tramvajových vozech Tatra jezdíte už pŕes 40let.Zaměstnanci DP se chovají jako tak co čekáte.V Ostravě jsem vyšel z vlaku,byla nějaká výluka tramvají,jeden pán se ptal proč to aspoň nenapsali kam co teď jezdí.
DISPEČINK mu říká -to máš jedno,sedej na to co jede.Chlap zanadával a říká-to je teda doprava!A dispečinkze škodovky říká-to máš jedno,doprava-doleva a smál se smíchem přiblblýho Ostraváka,kterej podle způsobu vyjadřování to dotáh akorát tak na řidiće tramvaje a asi po zdravotním vyřazení sedí v dispećerským voze.Byl jsem svědek když revizor kontroloval jízdenky a rómům,kteŕí byli k nepŕehlednutí a s kočárem se vyhnul a radéji vystoupil.V nočních hodinách pŕijede tramvaj č 7 od Poruby,ale na Zábřeh k lesu musíte s kufrem pěśky proto,že 3 min.pŕed ní jede prázdná tramvaj č.11 na smyčku.DP má ve městech monopol a podle toho se chová i k svým zaměstnancům.Proto na hrubý pytel hrubá záplata. -
Jsi parazitické poleno.Pragocentralisto.počkej příjde na tebe řada.
-
Myslím že za každého puberťáka má někdo zodpovědnost.Proto je nutné hnát k zodpovědnosti odpovědné.Když bude muset fotr za maldého uklidit ten svinčík tak jsem si jist že to doma neskončí jenom pohovorem.
-
pokud bude každej nezletilej smrad kterej krade, čmárá po zdi nebo fetuje beztrestnej protože je mladistvej nic se nezmění, pardon, změní, k horšímu.. *16* *16*