Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty projevy politiků jsou zase jen prázdná slova, ale činy NIKDE.

    Co se musí stát, aby hejbli prdelema?! Myslím, že jedině až se lidi nase..ou, nastanou změny. A pak, bohužel, poteče krev. Věřím, že jestli k tomu dojde, budou ti, kteří měli moc a nic kromě keců nedělali, exemplárně potrestáni.

    Orbán, Salvini, Marine le Pen, Geert Wilders jsou ti správní. Přeju jim ocelové nervy, pevné zdraví a úspěch ve volbách. To je jediná cesta, jak se zbavit islámu a slimáků.

    • Ano, souhlasím, zejména Orbán je státník evropského formátu a demokrat par excellence. 

  • Řezání hlav Francouzů se stává novou zvyklostí, Francie je ztracená země, která se neumí a ani nechce bránit  stupidnímu islámu. Škoda.

    • Každý muslim nemusí být vrahem. Zatím ale každý vrah je muslim. 

      Při všem vzteku a zlosti přemýšlí, jak asi musí být těm "slušným" muslimům.

      Kteří nikdy nikomu neublížili a nevraždili by. Ti to musí nést hrozně špatně. 

      Pro Boha (vlastně pro Proroka) nemlčte, mluvte, řekněte, jak to vidíte Vy. Nikdo to za Vás neudělá. když budete mlčet, tak se stáváte spoluviníky. 

      • Když v jednom městě USA měli problém s velkou zločiností gangu uzákonili že každý člen gangu kdokoliv ho tiše podporuje je zodpovědný za vše co jeho gang provede a každého kdo se hlásí k zločinnému gangu bez milosti zavřou a je jedno že zrovna v době kdy se vražda/loupež stala jsi prokazatelně byl na druhém konci města a nikdy si nic zlého neproved, hlásíš se k zločinnému gangu jsi spoluvinen! Podílíš se na jeho nepravostech! už jen tím že sdílíš jeho ideje

  • No,hoši. Máte to tady. Který z vás bude říkat pravdu o imigrantech. Kdo z vás podá trestní oznámení na bruselské úředníky? Nikdo. Bohužel západní Evropa se pomalu a jistě stává bojištěm. Boj se pomalu přesouvá z Afghanistánu do západní Evropy. Do 20 let budeme prosit Rusy, aby nás chránili před islamem šířeným ze západu k nám, pokud ovšem do té doby nevypukne v západní Evropě občanská válka.

  • V našem zbabělém a poraženeckém právním prostředí není možné jasně artikulovat svůj názor na vrahy. Pan Hamáček by o nás věděl a sledoval nás.

    Osvítím WC francouzskou trikolorou, vezmu se za ruce se švagrem a zapálíme na schodech svíčku. To se islámisté po....... strachy. Erdogan si postěžuje, jak jsme k nim nevlídní. 

    Dokdy si necháme líbit všechno od patologických přivandrovalců? Když vede cesta sem - musí vést i zpátky.

    A všechny kreatury z neziskovek jsou zalezlí jako šneci....Drží hu.y a koulí očima....Jejich miláčci a chráněnci zatím hulákají své zaklínadlo a vraždí. 

    Ještě, že naše všemi kritizovaná vláda v tomhle punktu zatím obstála. 

  • Proimigrační Macronova politika, která navíc vyslovuje velkou podporu afrikanizaci a islamizaci Francie a potažmo celé Evropy, nese hořké plody. A obávám se, že bude ještě hůře. 

  • TheGGG

    ale lifrovat do EU nelegály a poklonkovat islámu nepřestanou... teď bude chvíli klid a zas začnou kolaboranti tlačit kvóty a postihy a mrčet směrem k V4

  • Odsoudit je dojemné.Když poprvé v 2016 mohamedan připravil o život frantíka, ještě ten den vzlétly jejich stihačky.A celou vesničku upekli v napalmu.Ostatně je i na netu.To kluci izraelští zcela zcela vymítili sebevražedné útočníky. Každého tam lze dohledat.A tak jen pár hodin po útoku takového hrdiny, startovaly v Palestině buldozery a srovnaly jeho rodný  dům se zemí. A z vysoka se kašlalo na celosvětové reakce. A tudy vede cesta. Za tím kostelem v Nice, se loni v létě slézaly přivandrovalecké živly. Přímo pod okny hotelu.Přijela městská a rozehnala je. Do půl hodiny byli opět všichni vandráci na svých místech. Jo hoší, pokud si je sami nepoženete svinským krokem, budete jen počítat mrtvé. Ale my všichni okolo vám budeme držet palce. Už nyní začínáme.

  • 😈Strašné a to i u nás se najde nemálo lidí co volí promigrační Piráty a TOP09🤮

  • A to se našli u nás takoví bezmozci co tady chtěli naroubovat 40 bezprizorních chudáčků z gumových člunů. Je jim na řeckém ostrově prý moc, moc zle. Vedla to poslankyně za KDU-ČSL nějaká Šojdra.A pohotově se přidal Kalousek s Piráty.Co bychom tady s vetřelci jako dělali?Komu se chce je živit a šatit za naše? A čekat co se z vetřelce vylíhne? EU není pro každého. A právě pro to tvrdý tradiční lidovec Čunek, vyfičel nyní ve volbách ven.V Česku se nedpouští.Ani nezapomíná.

  • Karel

    Když vraždila ve škole u nás ta pomatená osoba(kterou propustili domů a do pracovního procesu) pomyslel jsem si že ona chce zpět 3x denně jídlo nemusí vstávat do práce, nemusí se starat o oblečení.... kdežto jako volná by možná skončila jako bezdomovec, pod mostem, měla by hlad, bylo by jí zima a vůbec nejhorší představa že by musela pracovat.  

    Když si to spojíte s migranty, je to podobné, navíc když se musí vrátit tam kde platí mnohem tvrdší zákony a někoho možná okradli či zabili, tak tvrdý kriminál v Evropě pokud přežijí  je pro ně procházka rajskou zahradou a klidně si zvyknou i na vepřové.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit