Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • se jmenuje zdejší nebezpečí. Socanský poslanecký křivák v barvách muslimských. Když byl dotazován při volbách na víru - tvrdil že je veřící! Nyní vystrčil rohy ...... a ejhle pikolík on je to pořádný muslim.A prej když Sobotka nechce tady muslimy -moc se jej to dotýká! Tak takové vetřelce nám socani nasadili do sněmovny? Hochu ano takové tobě podobné tady extra nemáme rádi. Zákeřné podlé a prolhané. A tak už to tady bude nafurt! Nikdo tě tady nedrží a za všeobecného veselí můžeš vyfičet. Nikdo totiž neví co z tebe za pár měsíců bude. Víš?
  • To v celém Německu nemají nikoho schopnějšího a mladšího ?
    Smutné konstatování.
  • Takže dál Merkelovou, Sobotku a Zemana. Taková negativní odezva na můj příspěvek k tématu. Osobně budu volit změnu. Možná nepochopení. Vy všichni od těchto politických trosek očekáváte mco? Lepší Evropu a svět ? Naše republika je v troskách díky politikům u vesel. Ti jsou vysmátí a dávají to okázale najevo. A co Bureš? Bude volba lidu?
  • Paní Merklová je záchrana naše před chudobou
  • Němci jsou vzdělaní, pracovití a cílevědomí. Také jsme byli takoví, než nám sem Stalinovi nájezdníci zavlekli východostepní manýry. Takže se učme od Němců nebo...
    • Omyl Brežněvovi sovětští....
      • No ono to začalo už před r. 1945, když Beneš prosadil, že jsme spadli do Stalinovy zony.
    • ... nejsem už trapná východostepní Simona?
  • Způsob s jakým opět jedná Německo a zvláště tito "politici" se svými partnery..jen dokazuje, že Německo se nikdy nedokázalo historicky vymanit z nadřazenosti vůči jiným..A je to také jeden z důvodů., proč právě Německo dostalo Evropu, což je až po Ural..vždy do závažných problémů..vyvolání 1sv. nejméně finanční podpora Lenina., vyvolání 2sv. s následkem rozdělení na "západ" a "Ostblok"., nyní zas "běženci" atd..Německo se opět začíná chovat, jako novodobá 4 říše., hlavně co se týká protektorátního vnucování svých zájmů jiným..s obavami, aby to opět jako už mnohokrát v historii nedopadlo špatně pro celou Evropu..
    • Evokuje to 1. září 1939 (také pátek) - kdy oficiálně začala druhá světová válka.
      Málokdo přitom ví, že měla být zahájena už 26. srpna před pátou hodinou ráno! Adolf Hitler útok nakonec odložil, protože Spojené království Velké Britanie 25.srpna dalo Polsku (a Polsko V. Britanii) záruky, podle nichž si mají být obě země podporou v případě německé invaze.
      Sicherheitsdienst válku zahájil už 31.8.1939 provokací u vysílače v hornoslezských Giwitz. Účastníci přepadu vysílače – rodilí Němci + nacisté – oblečení do polských uniforem násilně obsadili vysílač. Aby akci dodali důvěryhodnost, rozhodili po okolí těla postřílených vězňů. Samozřejmě oděných pro změnu do německých uniforem.
      Akci naplánovali rukou společnou a nerozdílnou Reinhard Heydrich (Sicherheitsdienst + RSHA) velitelem gestapa Heinrich Müller - a stala se záminkou k rozpoutání války.
      Stranou nezůstal ani Stalin! Pro toho už 23. srpna 1939 jeho pohůnek Molotoff v Moskvě podepsal s Němci smlouvu, nazývanou Pakt Ribbentrop-Molotoff. Takže už 17. září (tři dny před obsazením Varšavy) od východní hranice do Polska vtrhla Rudá armáda! Neopomněla přitom severněji obsadit i pobaltské republiky (Litvu, Lotyšsko, Estonsko).
      A co ti, na které Polsko spoléhalo nejvíc? Francie i Velká Británie jednaly rychle - 3. září 1939 jejich představitelé vypověděli Německu válku. Pro vzdálenost těchto zemí a zejména pro možnosti tehdejší možnosti logistiky - nepříliš účinně.
      • víme sajmon, molotofffffffffffffffff
      • Pro čsr byl horší pakt Piłsudski-Hitler

        https://cs.wikipedia.org/wiki/N%C4%9Bmecko-polsk%C3%BD_pakt_o_ne%C3%BAto%C4%8Den%C3%AD
        • to vlastně začalo
          • http://www.stoplusjednicka.cz/pocatek-2-svetove-valky-pred-78-lety-vtrhla-nemecka-armada-do-polska?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
  • Brusel končí s nuceným vykrmováním husí na jatýrka
    Násilné vykrmování zvířat představuje jinou formu jejich týrání, shodl se parlament Bruselského regionu. V celé oblasti tak zakázal produkci foie gras, tedy ztučnělých jater, z nichž se mimo jiné vyrábí lahůdková paštika. Důvodem má být to, že játra k tomuto účelu násilně vykrmované domácí drůbeže jsou nepřirozeně příliš velká a zvířata tím trpí.


    Tak to je skvělé. Takže týrání hus vykrmováním na játra eurobyrokrati vyřešili, znásilňování žen a dětí, vraždění a týrání Evropanů skupinami Afričanů a Arabů dovezených za asistence neziskovek oblíbených eurobyrokratů jede dál. To jsme rádi, že blaho hus je Bruselu milejší než blaho původních Evropanů.
  • " "Příliv uprchlíků na kontinent v posledních letech není německý problém, to je problém Evropy,"
    .
    Ne, ne, ne. Problém s pozvanou návštěvou musí mít hostitel a ne sousedé. Hostitel může své sousedy maximálně slušně poprosit, zda by se u něho někteří z mnoha hostů nemohli ubytovat. Ale tento dotaz, tato uctivá žádost by měla být vznesena dříve, než se ta návštěva uskuteční.
    A jeden by si myslel, že slušný člověk výše uvedené chápe a respektuje.
  • ...
  • Politici by si měli pamatovat na přísloví. Prach jsi a v prach se obrátíš. Ale proklet budeš navždycky.
    • :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit