Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • . Modrák Fiala se tváří, jak spasitel lidstva a přitom, je to jen obyčejný mluvka, který by se rád viděl na premiérském křesle, má to ale jeden háček, musel by ho národ zvolit,což ale v žádném případě nehrozí...Zaplať pan Bůh za to.
  • KIMCID

    jégl vy se jich taky koukám nedržíte

  • KIMCID

    a vy nepřepisujte své názvy článku podle své potřeby když už jste je zveřejnil.¨

    pokud jste Jégl o čemž pochybuji

    tak že nepoučuj

  • Pavel.Jegl

    Dodržujte, prosím, pravidla diskusí.

    Viz.

    https://diskuse.tiscali.cz/podminky

    pravidlo 

  • Pavel.Jegl

    Dodržujte, prosím, pravidla diskusí.

    Viz.

    https://diskuse.tiscali.cz/podminky

    pravidlo NEODBOČUJTE

  • KIMCID

    Jako že je najednou kolem toho ticho

  • Syn Karola 4. Žikmund dorazil v takové vánici 25.prosince do Kostnice nakoních asi tisíc jezdců doprovodu faklami z borových loučí si zahřívali tváře a by koncil mohl započnout .

    Současní politici  vyznamu císařů sou moc spohodlnělí každé bitce šarvátce i drancovaní města jednání se vyhnou to Žikmund  začal upokojovat obyvatelstvo města po vydrancování jezdil ulicemi mezi lidma nakoních sostaními .

    To současní nadělají dluhů daným městum jako Obama Medvedev jednání v Praze a ještě měli ochranky povalující se po hotelech  v Apartmánech Hillton,Alcron no prostě dělají jen velké huby ,kdežto za Žikmunda to byli ještě chlapi vládcové co znali několik jazyků zemí Evropy a do rvačky šli tělem vlastním a  sjednaval aby boje nebylo tak taktizoval města se vykupovali dali mu i v FRanciji,Angliji,Benatkách co dostal darů dal do zastaváren a zase měl akdyž neměl tak se mu rozešli Švýcarští žoldneři auž se nemusel o ně starat  a jel si dále posvém to dělá i Donald Trumph rozpustil armadu žoldneřů v Syriji ,když tak učinili všchni tak by začli zase žít normálně  v Syriji,jenže Turka neuspokojí ti mají opět chutě i na Evropu až  vybujují ropu v Syriji .

    Takže nějake názory na spanilou jízdu kozáků do Prahy v roce 1968 byla jen přátelská návštěva která se poněkud zdržela v BRně kozák staršina ve své zbroji fousatý uklidnoval davy že přichází v míru .

    No mladí studenti neznali dějny staré doby středověku,kde takové  jízdy byli normální o Uhersko tedy Madarsko Slovensko měli zájem Italové z Neapole s Karlem Neapolským  již tehdá to asi nečetl Ján  Gučjak  dějny své vlasti tam zabili toho Karla Neapolského taky v přesile spiknutí na Hradě královny .

    Současná doba je velkohubý tlampač a málo oslav pitek hostin to je jako ohnostroje z čínské dějiné doby bez oslav pitek šarvátek na které si v době Žikmunda potrpěli i Husiti oko za oko zub za zub ,za upalení mistrů vysokého učení a nepřijetí požadavku Prahy vzniklo také hnutí ,ale  v současnu jen samí velkohubí po internetu v zpravodajství Moravce pijí jen vodu a diváci nic ani zučastněným nenalejí truňku ani  opečené selata

  • "usa vyhostila 6 kubánských diplomatů,za udajný sonický utok na jejich diplomaty.usa vědci mají jasno můžou za zo cvrčci."

    Tedy sonický útok a použití biologické zbraně. Očekávatelným dalším krokem je humanitární bombardování, aby se předešlo ztrátám na životech amerických diplomatů.

  • Skripal? Tereza Spencerová upozorňuje na nová záhadná fakta

  • Cituji:"Naši předkové Rakousko měli, ale rozbili si ho na základě blábolů slavjanofilských pomatenců."

    Přesně! Zde si dovolím připomenout něco těch slavjanofilských blábolů:

    23. října 1918 byla na italské frontě zahájena ofenzíva italských, francouzských a britských vojsk, které demoralizovaná a zcela vyčerpaná rakouská armáda nedokázala vzdorovat a během několika dní zde přišla o více než 300 tisíc vojáků. 25. října byla po odstoupení třetí vlády Sándora Wekerleho sestavena Uherská národní rada pod předsednictvím hraběte Károlyiho. Karoliy aspiroval na funkci uherského ministerského předsedy s programem demokratické reformy Uher, jejich osamostatnění od svazku s Vídní a usmíření s nemaďarskými národy bez narušení územní celistvosti země.

  • Zatím je to tak, že pan americký president, si může říkat co chce. A tisíce novinářských žvanilů po světě mohou jen spekulovat, co tím bylo myšleno.A přikrmovat se a přiživovat na jeho slovech.Protože když oni něco někde štěknou, tak to absolutně nikoho nezajímá.Pan prezident má své vrtochy ale zatím neopakovatelně a vzorově dává světu na srozuměnou, jak je třeba bojovat s cizokrajnými vyžírkami.Vyžírkami které zaplavují jeho zemi.A to tak, že i na Miami se snáz domluvíš španělsky, než anglicky.Když i manažer marketu na otázku WC, toalet ..... krčí rameny. Na slovo "baňos" - ihned ví.Donalde dobře to tam vedeš, kluku jeden!

  • KIMCID

    usa vyhostila 6 kubánských diplomatů,za udajný sonický utok na jejich diplomaty.usa vědci mají jasno můžou za zo cvrčci.doufám že se usa bude kát

  • Trump ani neví ,že se jeho kometářem týden zabývá česká novinářská stoka...určitě by se nad sebou zamyslel ,kdyby naznal, co si o tom myslí nuly v českých médiích ...
  • KIMCID

    nějaký důkaz či bezduché tlachání?

  • KIMCID

    tak jégl slovo jednou smazal nechal snad :D

  • Putler dobře věděl proč vydal svým kolegům z KGB příkaz, aby zařídili zvolení Trumpa. Copak mají v Mockbě na Trumpa? Nebyl on Trump také konfidentem StB, který dal sice zničit svá hlášení, ale zapomněl, že v Mockbě mají kopie. 😀

  • "Kdybychom neměli Rakousko, musei bychom si ho vytvořit" prohlásil už v 19.století F. Palacký. A jak se ukázalo, měl pravdu. Naši předkové Rakousko měli, ale rozbili si ho na základě blábolů slavjanofilských pomatenců. A tak po 20 letech samostatnosti jsme zažili 6 let hnědého socialismu, na který navázal na bezmála půlstoletí rudý socialismus.

  • KIMCID

    jednou  ? Novinařina nebo věštění z koule?

  • 21. srpen 1968 byl podraz par excellence. 

    Afganistan byl a je zájmová oblast Evropy (dříve V. Britanie, pak Ruska, teď EU jako takové).

    A všichni stama museli vypadnout z hanbou - což se stane i nyní, otázka je kdy... A v roce 1980

    bojkot XXII. OH  v  Moskvě  ze  strany USA a dalších - demokraticky smýšlejících - zemí  právě 

    důsledkem přepadení Afganistanu SSSR a dosazení Babraka Karmala na  presidentský stolec.   

    I v těch zemích, které se k bojkotu nepřipojily, byli sportovci, co (individuálně) do Moskvy nejeli.

  • dzixy
    Za co má platit Bůh, že to přišlo o tolik později, nebo že to vůbec došlo???😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit