Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano mohu jen souhlasit. Vždyť už je vidět jak ten opilec převléká kabát. To není jen pomlouvačná kampaň, to je i velká dávka závisti.
    Řidiči na další pod vlivem alkoholu jsou trestáni ale osoby ovlivňující chod tohoto státu pod jeho vlivem na svém pracovišti vesele působí, rozhodují, hlasují bez trestu, s možností si jej PŘÍMO NA PRACOVIŠTI ZAKOUPIT. To jsou "velice dobrým příkladem" pro ostatní občany tohoto státu. Je jedině dobře, on a podobné osoby už nemají tak dobrý přístup ke "korytu".
    Ať řekne o co se za těch let působení na MF pro obyčejného člověka zlepšilo. Myslím, že zhola nic.
    Ne nadarmo se říká, že umírající kobyla nejvíc kope.
  • tvoje matka byla koza z uvksč a neměl by jsi se za to stydět
  • Teda ses vybarvil. Mluvíš za většinu národa a přitom to tak není. Takže se zdá, že plácáš nesmysly Ty a používáš pseudofakta, jak to dělali komunisté, a vlastně to dělají pořád. A Ty jsi toho důkazem. Kroť své ego.
  • Dá se předpokládat, že za celou pomlouvačnou akcí stojí Kalousek a jeho nohsledi, kteří zůstali na ministerstvu ve funkcích. Za dlouhou dobu na tomto úřadu si Kalousek jistě vytvořil "vnitřní prostředí", které mu sloužilo do roztrhání těla, Babiš by jim měl vzkázat, aby se třesli strachy z toho, že pokud nebudou pracovat jak mají, mohou skončit na dlažbě. Žádný zákon nemůže chránit darebáky, kterým nejde o poctovou práci pro stát, ale jenom o sebe a své teplé židle. Být Babišem, vzkázal bych jim to už teď.
  • a ké je - zůpděj nicků... bl be
  • proč by dělali,když jim je,jen i d i o t se může spolčit s černoprdelníkama
  • ? ? ? ?
  • Moje matka nebyla vaše matka . Moji rodiče si s komunisty NIKDY nezadali .
  • okradl důchodkyni
  • kozomrd korektor alias vpičivočko
  • tvoje mama byla předsedkyní uvksč,tak si nehoň brko ty pračuráku
  • Nebojte, vláda důvěru dostane . Ne , že bych z toho měl radost . Půl roku si bude Babiš honit triko a překypovat aktivitou aby získal popularita a upevnil si pozici . Pak si najde malichernou záminku aby vypověděl smlouvu s ČSSD a buďto vyhrál s přehledem nové volby a nebo uzavře koalici s někým jiným než se socialisty a komunisté to nebudou .
  • No já si myslím, že kdyby krouhnul všem těm úřadům rozpočty ... včetně těch na provoz... mohlo by to mít dobré výsledky... kldyby chtěli slušný plat museli by makat... a stačí se kouknout na staré normy a jak se to říkal efektivitu práce... Vždyť teď... to co zvládlo 10 lidí bez počítačů. s tužkou a pPÍREM, TELEFONEM, DÁLNOPISEM A PSACÍM STROJEM..... STĚŽÍ ZVLÁDNE 30 ÚŘEDNÍKŮ S POČÍTAČI, TISKÁRNAMI A INTERNETEM a to ještě musí mít maxi programy co vylučují nutnost jakéhokoliv myšlení. Co je v PC je svaté... v hlavách co LUFT... hlavně že jsou maxi platy...
  • No šanci promarnil, kldyž vzal lidovce do vlády a taky že zemědělství a školství povolil dát tomu komu to vydíraný Sobotka dal... - nedodržel předvolební slinby . vlastně oba dva je nedodrželi... tož tak už se ukázal... hmm ...Jediné řešení by byloaby tahlůe vláda NEEDOSTALA DŮVĚRU ... SORRY.. ale je to tak...-
  • Proč mám dobrou náladu ? Když jsem byl ráno nakoupit viděl jsem v obchodě bývalou předsedkyni uliční organizace KSČ jak počítá drobné jestli má na rohlíky a nadávala na drahotu . Tak jsem si dal záležet aby to musela slyšet a poručil si dvacet deka šunký od kosti pro kocoura . Sjela mě pohledem a vylepšila náladu na celý den . Člověk musí dělat dobré skutky a vytáčet bolševiky je jeden z těch nejlepších .
  • Jistě aco jsi dneska ukradl, že máš ta dobrou nýladu ??? Nebo jsi potěšil svpou kozu ???
  • Ále , copak by bral někdo bláboly nějakého komunisty vážně . Zase jen komunista a to je ten nejhorší odpad .
  • A není to náhodou protože jim všechny peníze ukradli komunisti oni potom po 89. neměli na to aby si něco koupili a investovali ? To víte makáč z Kolbenky co jezdíl na rekreaci ROH nic neměl a ani mít nesměl .
  • tak bych řekl že státní rozpočet je zadlužený mnohem více jako moje peněženka, pokud mám nějaké dluhy tak pouze takové které mohu splatit a nekupuji si 3,14čoviny jen proto že to říkali v TV Nova a psali v Blesku že to musím mít i když na to nemám a že si mám půjčit. Pokud by se ze zahraničí vozilo do obchodů pouze zboží na které jsme si vydělali vlastní prací, možná by byly regály prázdnější než v 50-tých letech za proklínaných komunistů
  • Jak vidět, klidně tě oblbne i šnek, že mu uvěříš, že překonal světový rekord v běhu. Jak víš, že to psal zrovna zaměstanec Babiše ??? To mohl napsat kdokoli, dneska se tu lže víc, než se tiskne. Nu a pak také stát není Babišova firma.Bude mít proti sobě ansábl ministerských úředníků, nevím kolik, ale málo jich nebude. A jak pozná komu může důvěřovat, když je nezná. Navíc stejný počet je i pomlouvačů, aby dostali přidáno, klidně shodí schopnějšího.. běžný případ. A Babiš tam bude mít koho ??? Takže mu tam akorát leckdo může mazat med kolem huby a pozná to pozdě, nebo vůbec. A Kalousek bude vědět o každém jeho kroku, o tom nepochybuj, on tam za 8 let přece má své lidi, ne ??? A žádný rambajs k lepřímu se konat nebude, Babiš bude vědět o státních financích a využije je ke svému prospěchu, v tom mu jeho podřízení pžece nezabrání a to je tak asi všechno. Má odborníky ve svém podniku, toť jeho věc, ale odborníky pro MF ani náhodou. Myslím, že si dělají lid= jen marné naděje a Babišovi bude tato "exkurze" na MF stačit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit