Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poradím vám , jděte se oběsit taky a nemusíte tady plkat nesmysly . Ostatně , když běduje komunista jak je vše špatně pak je to neklamná známka toho, že je vše v pořádku .
  • No já nevím. ale četla jsem od jednoho jeho zaměstnance.... jak se k nim chová, co musej a pod. A pro ty co pracují a umí . žádný probléM. Pro t y co choděj jen do zaměstnání - průšvih jistý. No a taky že koupí firmu, to co fungoje a je výdělečné nechá a podpoří či rozvine ... co nefunguje tak zlikviduje.... A tak mne napadá... jak by to taky mohlo dopadnout... máme tu tolik státní úřadů a institucí - jen many beroucích zašívárek vč. některých ministerstev včetně České televize a rozhlasu......MNÓÓ .----... *1* *1* myslím, že by to konečně mohlo k něčemu vést... kdbyby ty zákonné poplatky za dvě poslední jmenované započítal do příjmů státu a ..... bylo by líp.. akorát to má jeden zádrhel...
    V Práglu by se zvýšila nezaměstnanost, nebo by vážení pražané museli začít m,akat jak šroubky.... no líbí se mi zo líbí...ale dovedete si představit na ten rambajs odborářů a mééédiálních pracovníků---- jééééé.
  • To je vidět, sedíš tu o PC non stop, Děsně se tu nadřeš.
  • Pořádek si musíme udělat sami, právě tím, že jim nenecháme volné pole působnosti a budeme si vnucovat plnění toho co slíbili. Když to dokážou ve Švýcarsku pomocí referend a jejich poslanci jsou natolik vychovaní a zodpovědní, že kontrolují při přebírání rekonstruovaného parlamentu kolik to stálo, odkud byly firmy a vše, co se k tomu potřebovalo a šílí, když zjistí, že okna byla z ČR, i když šlo o švýcarskou firmu u nás , tak leccos jde, když se chce a oni si je k tomu vychovali, nikdo nezačne sám od sebe, když nemusí. A dnes , lidi dole mají kontrolu nad sebou v práci kamerově i pomocí supervizorů, zatímco nahoře nemají žádnou zodpovědnost, za nic neodpovídají. Vaše kecy jsou k ničemu a o ničem. Skandinávské státy mají nejmenší korupci a rozkrádání státního majetku. Tak tu neplkejte.
  • Není to žádný picmoch ale skurvyzjeb tečka, jednou mu tu prolhanou držku někdo natrhne od ucha k uchu.
  • Už mě štveš a ještě k tomu lžeš cenzore, to slovo vůbec v textu není.
  • Blbý a neschopný cenzore , žádné slovo neobsahovalo ani jedno zakázané slovo. Vrať peníze , které bereš a jdi na pracovní úřad když neumíš ani číst a vhodnocovat. Nic víc si nezasloužíš.
  • 2 biliony dluh je podle Žižky maličkost, on to zatáhne za republiku sám a s radostí.
  • Na mladou generaci pozvolna dojde, jak se ´bude zvyšovat zadlužení státu a nezaměstnanost. Na západě už je u mladých 60%ní. Oni vystřízliví z těch pravicových ideálů.
  • Komunisté říkali o kapitalismu pravdu.
  • Nekoupil jsem to hlavně proto,že celý život žiji poctivě,takže na kšeftování v miliardách nemám a ani mít nebudu.Přesto jsem v jednom oboru dokázal dost,takže z vlastní prací jsem velice spokojen.A přál bych i jiným slušným lidem,aby mohli prožít tak plodný život jako já.Ještě bych chtěl poznamenat,že sám mám do nějaké socky hodně daleko.A myslím si,že mnohé socky jsou slušnější lidé,než ti co při děravých zákonech nahrabali miliardy.Sám ani o miliardy nestojím.Protože pocházím z rodiny,které komunisté znárodňovali.Takže vím,že člověk může jít spát s tím,že má rodina majetek.Ráno pustí rádio a zjistí,že už tomu tak není.Tato situace se bude velice pravděpodobně pro některé brzo opakovat.
  • To ti někteří studující blbečkové,kteří žijí v komunismu a ze státního se jim platí studia, zatím neumí pochopit.Až by se realizoval kapitalismus skutečně,tak by musel každý studovat za své.Tak to v pořádném kapitalismu chodí.Mladá generace je tím,kdo bude muset starými lumpy nasekané dluhy splácet,pokud neprosadí heslo,že kdo si dluhy nadělal,tak ať si dluhy zaplatí.
  • Ale Jane Žižko, bez vybírání cizích kapes se milionářem ještě nikdo nikdy nestal !!!
  • Ale to není přece Jan Žižka, to mu jenom Pišta zase ukradl jeho nick. Nereagujte na toho blba, nestojí za to !!! Vždyť je to kikán a ukaž mi hnědočecha, který nekrade...
  • Pžece proto, protože už jste jim ukradli všechny peníze...prosťáčku.
  • Dosadí - samé STBáky !!!
  • Ale jdi, ty Olympský kováři, kterému jeho manželka Afrodité zplodila kolem 20 levobočků, nejvíce s Poseidonem - celkem čtyři a s božským zlodějem ( pošťákem a bohem obchodu ) Hermem známého oboupohlavního narcise Hermafrodita. Šanci dáváme každému už 24 let, ale ještě se mezi nimi nikdy nevyskytl někdo, kdo by nekradl jako straka. To budeme dělat na věčné časy ??? Asi ne, protože do těch časů všichni pochcípáme hlady s plnými hypermarkety syntetických smrtících potravin...
  • Plácáš blbosti, pičmundo !!! Lžeš, protože 80% národa vidí dnes, že to je přesně naopak a ty jsi lhář a zloděj a vrah !!! Lidé díky tobě a podobným umírají pod mosty páchají sebevraždy , Za komančů spáchali sbevrařdy pouze dva strudenti - Palach a Zajíc, zblblí pitomcema, jako jsi ty. Za celých 40 let jenom dva. Za 24 let už takto zemřely tisíce lidí ze zoufalství nad beznadějnám životem hlady !!!
  • Nojo ,kolik piv a panaku jsi mel.kdyz jsi tvrdil takovou Blbost?! *1*
  • V novém OZ schází paragraf týkající se lezení do zadku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit