Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zajímalo by mne kolik se vyplatilo církevním hodnostárům na platechod války
  • Ano, prodej vlastních orgánů ze zoufalství pro finanční záchranu rodiny je dle vás naprosto v pořádku? Co jsem studovala filosofii církve, pochopila jsem, že propagují pouze nezištnou pomoc bližnímu. Zlobte se nebo ne, ale kam jste vy teoretický idiote a vám podobní lidi dohnali.... to je hnus.
  • Komunisté církevní hodnostáře zavírali nebo popravovali.Jejich hnusná propaganda se projevuje dnes.Co bylo ukradeno,musí být vráceno
  • O tom, že tímto se velice chytře aspoň v některých případech prolomí časová hranice a umožní i tyhle podobné věci, naprosto vůbec nepochybuji. Přijdou další..jiné církve.. šlechta a pod.. a řeknou..když oni dostali my chceme taky ! To je jen takové oblbování obyvatelstva, že "prý ne..",ale pak už bude pozdě bycha honit..Tohle všechno jsou jen sliby chyby....a pak tůdle nůdle hloupí lidé co jste uvěřili !
  • Říká se, že proti navrácení majetku a peněz jsou hlavně nevěřící v boha,ale to není pravda ! Oni už jsou proti tomu hodně i lidi co upřímně věří a dokonce toto považují za boží trest za odklon od desatera a víry , která už nemá se zásadami skutečného křesťanství hodně společného a je často víc účelovou a pokryteckou komedii, která má člověka srazit na kolena, aby byl poslušný a dělal co "páni" řeknou a za to mu dává možnost, aby každý týden šel člověk do zpovědnice, kde podá hlášení co kde, jak a kdo s kým... a je mu zase do příští neděle odpuštěno..Pokud se toto stane a začne se vracet majetek, tak lidi ne, že nebudou mít "pánbičkáře" jen neradi od té chvíle je budou často už i nenávidět .Země smrdí korunou kam se jen člověk podívá, peníze pro skutečně potřebné a záslužné nejsou, mimo cikány a různé podvodníky a chytráky... a v této zemi se bude rozdávat, jak v době hojnosti a velkého dostatku.
  • Aby nepřisly Rakušané,že byli vlastníky českých zemí,ty blbci nahoře by to odhlasovaly,samozdřejmě za nějakou úplatu. *12*.Buzny a ůchyláci to jsou jistě.
  • Demokracii poškozuje umaštěnej duka a vládní sebranka. Kdyby byla demokracie je referendum a tam by se vidělo jak mají lidi tuhle bandu teploušů a zlodějů rádi. *16* *16* *16*
  • A co když je to tahle :Vláda se dohodla s církvemi ,že jim vrátí majetky a oni na oplátku odprodají lukrativní majetek firmám které podporují vládnoucí strany . Proto že se tu už nedá nic ukrást na vládních zakázkách , tak že vládnoucí strany budou mít zase sponzory .
    A vrácení peněz církvím co na to říct snad to že vládnoucí strany mají nové sponzory církve
    které nám budou zase kecat do života .
    A mi to zaplatíme .
  • No lidé kteří nevěří v boha jsou proti vrácení majetku , jsou podle vás pokleslí a nechápající to snad nemyslíte vážně .
  • dodatek: jedná se o peněžní záležitost, nemovitosti neřeším, tím ať se zajímá úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových.
  • Na úvod bych se zeptal, jak to vlastně je s tím vlastnictvím. Jeden tábor trvá na tom, že majetek církvím patřil a musí tedy být vrácen a velká část druhého tábora tvrdí, že ten majetek patřil státu a tudíž není co vracet. Kde je pravda?
    Pravda je zde: Současný majetek, kterým májí být vyřízeny církevní restituce patří daňovým poplatníkům, takže na obzoru další krádež. Zlo nejde řešit dalším zlem. Asi tak, jako by vám někdo ukradl auto, půjdete a ukradnete si jiné, ptám se? Jak to vidí právníci a policie? Toto je demokracie, ne toje DÉMONkracie v době, kdy není ne zdravotnictví, školství, tvoření pracovních příležitostí..
  • Chudáku nebohý, přečti si Bibli a najdeš tam " spíše projde velbloud uchem jehly, než-li bohatec do království nebeského". Znamená to, že církev svou chamtivostí nemá zájem o království nebeské?
  • Pokud věřím v Boha nepotřebuji k tomu žádného prostředníka, víra v Boha je správná ale církev není k ničemu !!!!!
  • Poznámka k zmiňovanému plakátu ČSSD.
    Neviděl jsem církevní obřad včetně pohřbů ani veřejnosti volně přístupné "církevní" místo, kde by nebyl pytlíček, "ministrant" s košíčkem či talířkem, nebo pokladnička (třeba i s úklonou děkujícím černouškem). Na co asi? Čili plakát odpovídá skutečnosti.
  • kdyyž jsem sledovala Halíka před chvíl na čtí, a jeho argumentaCi s pakatelem neboli malostí částky co chtějí V POZEMCÍCH...napadlo mne jediné... ta suma je v tržních cenách nebo ve státních. Je precedent, jeden starosta přihrál zeťákovi pozemek za určitou CENU/ státní/ ale prodával jej 3x drÁž v tržní.. no a to by PAK ten Halíkův pakatel dal fleka i Klausovým privatizátorům.... *8*
  • Vážení pisatelé, asi nemá význam tu žádný další příspěvek vkládat. Převážná většina, jak se tu jeví, je nenávistí proti církvím tak obtížena, že pro svou pokleslost stejně rozumný argument nepochopí.
    Jen mě děsí, kam až "moderní" kultura národa dospěla a jaká trnitá cesta nás ještě k vůli takovému náboženskému analfabetismu čeká. Stačí jen, aby si tato skupina lidí zvolila svého "vůdce" a krvavé dějiny se mohou znovu opakovat.
  • jediné řešení je nenadávat na netu a po hospodách, ale vzít karabáč a hnát je bez zastávky až do Vatikánu, s glejtem "NÁVRAT NENÍ ŽÁDOUCÍ" pak teprve bude od nich pokoj. A ještě k nim přibalit celou zlodějsou vládu v čele s Nečasem, Kalouskem a podvodně získaným titulem JUDr. Bendou
  • Moje babička říkávala čím víc svatá, tím víc rohatá! Někdy pozorujte ten spolek křivého spolku který vylézá z vrat kostela v neděli ráno! Je to pokritecká a křivácká banda která pomlouvá jeden druhého.
  • Nařezat jim klackem a poslat na pole pracovat!
  • Tady je nějaká demokracie? Snad jen pro kolibříky a mazánky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit