Přejít na výpis diskuzí
Buzeranti, zloději a zrádci... Útoky na církev škodí demokracii, říká historik
10.8.2012 | Sebastian Kantor
255 příspěvků
-
Velice přesně to vyjádřil níže nick f.kolman, naprosto s ním souhlasím. Však se také potrefené husy hned ozývají.
-
-
Ty jsi kikáne stejný blbec jako ten f.koloman.
-
-
Každé náboźenství je tmářství,církve zneužívali chudé,zejména katolická,zabírala jim majtky,pole ,a pod. Duka,Vlk a jiné tlusté bachory nás nebudou ožebračovat.Je to sam
homosexuál.Kristus pŕiśel v sandálech a tihle homosexuálové jezděj v Mercedesech,
źehnali zbraním SS a pod. dobré skutky.Pověsit za nohy jako Musoliniho... -
-
Mám jednu otázku. Zakládá propůjčení nárok na vlastnictví?
-
Nejdřív si přečti něco z dějepisu ,ale ne toho,co napsali soudruzi,pak se ti možná v hlavě rozsvítí.
-
Jestli byl Kristus homosexuál a jezdil v Mercedesu, to opravdu nevím. Ale v Kristově době byla homosexualita naprosto normální běžnou věcí, dokonce to patřilo k jistému "bontónu". Kidé tenkrát nebyli homofobně zakomplexovaní a jako jsou mnozí dnes.
-
Opravdu? Pohrdat morálkou, tisíciletou tradicí vzdělanosti, civilizace, kultury a držet se svého živočišného materialismu, to je správné? A kdo hlásá, že člověk je pouze součástí Kosmu, že existuje hranice, za kterou přestává platit naše fysika, naše matematika, naše logika, náš rozum, to je tmářství? Věřit v Boha je tmářství? Přesto že přední universitní profesoři, vědci v něho věří a opírají se přitom o výsledky moderní vědy, kvantové fyziky, informatiky. A i když někteří lidé věří, že fysickou smrtí přestanou zcela existovat, učenci dospěli k jinému závěru.
Trochu skromnosti a pokory.
-
-
Duka,vykrmenej jsi pěkně,a pořád máš málo.Styď se ožebračovat naši zemi ,nemakačenko jedno.
-
Tak se mi zdá, že je tu nějak přelidněno v té Česko-Vatikánské federaci. Jen aby Čechy nedopadly jako Palestina, dýky obrovským nárokům církve s minimem věřících.
-
-
Mimo jiné i praotec Vietnam slíbuje v minulosti budoucnost svému přemnoženému kmenu v kráterní kotlině zemi - padělky, fetem, trávou překypující, bez povinnosti platit daně a na jedno zdravotní pojištění se všichni při nemoci léčící
-
-
Okradli nejen církev, ale všechny schopné a pracovité občany této země. Největší škody způsobili zničením morálky a tím, že ze samostatně myslících občanů udělali tupé stádo, A nyní když se církvi vrací co jí komunisti ukradli, tak by rudí zločinci měli zalézt do kouta a mlčet a být rádi, že neskončili na šibenici kam patří. Ony totiž ty nemovitosti církvi stále patří, jenom je jí bráněno nakládat se svým majetkem a brát z něho výnosy, aby o něj mohla pečovat. Takže jde jen o tom přestat církvi blokovat dispoziční právo. A za ten církevní majetek, který komunisti zničili nebo jinak učinili neschopným vrátit církvi, za to se poskytne finanční náhrada způsobené škody. Tak je to podle práva v celém civilizovaném světě. A církev přestane dostávat finanční podporu od státu a bude sama hospodařit se svým majetkem. Ty škody by ovšem měli zaplatit komunisti, ti současní i ti "bývalí", kteří tu zločineckou rudofašistickou ideologii podporovali.
-
-
Mimo jené by škody měli platit rodiče Topolánka, Langera, Nečase, kandidát na presidenta Dlouhý, atd. - bolševici až na půdu. Věřím, že připíšetze i další, To jenom uvádím váš příspěvek na provou míru.
-
-
Souhlasím, ale připisovat nic nebudu. Nemýlím-li se , měla KSČ na dva miliony členů a ten seznam by se sem nevešel.
-
-
... kde by se vzaly .... 2 miliony vydaných legitimací, ale členů sotva 400 000 tisíc ... vždyť v první řadě do KSČ nalezli posr-aní Sociální demokraté, aby zase první utíkali pod vedením Zemana dirigovaného nějakým Horákem z USA *1* *1* *1*
Těch skalních komunistů je dneska už jen pár *10* *10* *10* a s nimi zbytek slušných, kteří podporovali rozvoj této země až do roku 1989 a pak šli raději předčasně do důchodu, protože věděli co čeká tuto zem ... vy to vidíte, ale nemůžete nic dělat *10* *10* *10* -
-
Hmm, 400 tisíc komunistů okradlo a zotročilo zbývajících 9,5 milionů lidí?
-
-
Teď těchto 9,5 milionů zotročuje jen pár chamtivých dacanů a cirkev, coby supi se slétnou na zbylou mršinu.
-
-
-
-
-
-
DOPORUČUJI"
www.klimes.mysteria.cz/clanky/teologioe/restituce.htm -
Je příznačné jak se tady komouši a materialističtí hlupáci dusí závistí, že se církvi vrátí to co ji komunisti uloupili. Soudruzi, buďte rádi, že ty škody nemusíte církvi platit sami ze svého, jak by tomu bylo v normální civilizované zemi.
A soudruzi věřící na ateismus, jestlipak víte, že v CCCP má církev velmi významné postavení? -
-
Církev tady nic nevlastnila už od dob císaře Josefa II. Církevní zlodějští preláti se chtějí na tomto státě a jeho lidu nezákonně obohatit, podobně jako tuneláři a podobná zlodějská sebranka!
-
-
"Co je císařovo, císaři, co je Boží, Bohu".....Lidé si často přivlastňují to, co jim vlastně vůbec nepatří. Kostely, nemovitosti spojené se službou lidem.....? Ano, to je církevní majetek. Na správu majetku je potřeba financí. Kdo opraví tyto chátrající "pomníky" minulých časů..? A za čí peníze..? Jestliže poslouží peníze na to, aby byly správně využity....a sloužili opět lidem v péči o Duši.....proč ne? Ale nemůže se někde v povzdálí skrývat i menší záměr...."Ty mně....a já Tobě" ? Taková pěkná fara, zámeček, či polnosti a lesy v atraktivní části země získat za smybolickou částku pro pár vyvolených "mocipánů"....? Kam se potom poděla snaha v péči o Duši.....nebo že by přeci jen "peklo" mohlo mít vždycky navrch? *16* "Co je tedy císařovo a co patří Bohu....?"
-
-
jen tak... je to všechno nakřívo... proč se musí starat všichni lidi... ať se starají a skládají si nasvé duchovní pastýře, potřebují li je/ lidi sami... taková mno církevní daň tak ať si ji sami platí věřící. když potřebuji dušezpytce taky si jej musím platit za svého. Proč se u nás bere církev jako součást povinností...Je to koníček jako každý jiný a na záliby mi nikdo nic nedá.
-
-
církev... demokracie???? oni to znaj??? aha začínaj....
-
....tak mne níže podepsaný Brudna požádal, abych mu mým příspěvkem prý nenadával do lidské lůzy, jelikož jsem dobytek!!....takže ne-dobytku od dobytka!!.... věc jsem psal obecně s pohledem, jako to snad jednou bude fungovat na české parcele, až sem třeba zavane ta demokracie z civilizovaného světa...tedy napřed občanská povinnost a pak teprve práva lidské lůzy na úkor druhého, jak se staví a nadává Brunda.....
Zatím však, jak potrefená husa Brudna sama potvrzuje, sama se přihlásila mezi lidskou lůzu a to z vlastní blbosti a vůle..jelikož inteligetní čtenář by poznal, že moje úvaha byla obecného rázu...
Takže Brudno....1. jsi hlupák, že ses vlastní blbostí nachytal na dobytka...že se počítáš mezi lidskou lůzu, je tvůj psycho-problém...jinak věřím, že dobytek je společensky užitečnější, než ta primitivní lidská havěť, za kterou tak nahlas a agresivně kejháš...
2. v historické souvislosti a podle tvé reakce lze dojít k závěru, že jsi právě ten agresivní týpek lidské lůzy, která by např. nebohé židy ukopala k smrti na ulici, nebo kněze mučila v komunistických lágrech... dnes sekta lži a nenávisti táhne proti homosexuálům...
Nuže Husáku Brundo, dej se do sektářské partaje lži a nenávisti, kde určitě ukojíš své nízké pudy lidské lůzy...ty agresívní nedobytku, ale pitomečku...od dobytka, dle jeho názoru...nafackuj kandelábru, až se s ním potkáš... -
-
Jen dokazuješ že jsi opravdu blbeček k pohledání a je mi tě líto, f.kolmane.
-
-
Brunda...to jsi hodný, že tak kvůli mne shovívavý, laskavý a lítostivý... ale stejně si myslím, že kdyby ti dobytek šlápl opět na nohu, tak mu nakopeš řiť, jako každý vzteklý hospodář, který přepokládá, že dobytek má myslet za něho...když už mu strká nohu pod kopyta.....víme Brunda...lidská lůza se definuje jako skupina bez svědomí a zábran, která se vždy cítí ukřivděna...proto vždy jen volá po svých právech a nadává druhým......víme Brunda?...zloděj křičí chyťe zloděje...zatímco člověk s občanskou hrdostí a lidskou důstojností především koná a má na mysli, jak by prospěl druhým...víme Brunda... zatímco my blbečkové se zde budeme zabývat nenávistí, asi gauneři u koryta moci si budou pilně krásti v klidu...proto takové čoromoro kolem restitucí...jakože za neúrodu brambor mohl imperialistický nepřítel a americký brouk...nikoliv však zhovadilost lidské lůzy, která to zavinila, čímž sama okradla národ a vlast...a lidská lůza zaslepená nenávistí, jim na to skočila...víme Brunda?....dle mého názoru...
-
-
Nevím pro kohos to psal, pro nějakého Brundu, kdo to je? Já znám jen bryndu a to je třeba hnusná káva. *3*
-
-
Pleteš si pojmy hlupáku, nepsal jsem abys mi nenadával do lůzy ale v tom smyslu že člověk který používá slova lidská lůza, je sám ubohý blbeček a k této takzvané lůze se řadí.Jaká lůza jsi teda ty, ubožáku.
-
-