Přejít na výpis diskuzí
Bývalý kolega Klause prozradil důvody, proč prezident ponižuje Havla
16.2.2013 | red
61 příspěvků
-
Ve vašem peru je vaše svatá pravda pouze prodejnou mrškou.... Co bychom tak pojmenovali po Václavu Klausovi, abychom ukojili tu jeho ješitnost... Třeba Jaderná elektrárna Václava Klause-Temelín ?
-
Pane prezidente, to je fakt nebo zase..... *3*
-
Není žádny pan Klaus.Je zde Narcisek a obecní hlupák z Hradu.Ostuda naší země který byl opakovaně leckde vypískán jindy zesměšněn.Když naposled promluvil v OSN tak delegáti odcházeli že zůstal jen personál.Všechny TV to ukázaly.Ješitovi nastanou těžké časy.Po tlustém Jirkovi převezme post Vajíčkového krále,Jen co vytáhne paty.Arogantní stařík si bude koledovat tak dlouho až někde veřejně a za všeobecného veselí chytne pár facek.Nic osobního.Takové výchovné.A dá pokoj.
-
Pan prizident Klaus má pravdu, ostatně jako vždycky. Pravdoláskařské, Havloidní orgie našich médií už začínají obyčejným občanům vadit.
-
Jak mohl Havel před zvolení jezdit do práce v mercedesu? To mu ho komunisti nesebrali?
Co jeho fešácký kriminál na Borech, kde psal dopisy Olze a kouřil Malbora.? -
Neponižoval ho jen o něm řekl pravdu, byl to spisovatel který nic nenapsal dramatik který žádné drama nevytvořil, nic neznal ale do všeho mluvil, a to je svatá pravda.
-
Nejen my ale i ten kašpar Stránský dělá chytrýho!
-
Hele ty jeden, tady je řeč o Stráském a ne o tom blbečkovi Bártovi. Toho si nech na potom. Von stejně uzraje, neboj už proto,že je to narcis. Jóó, a blb...
-
Tak tohle, tak to snad nééé. Kašpárek,který kdyby držel ústa,tak by udělal lépe. To je jako když jeden mluví s mrtvím. "Hele,jaký to tam je dole? Je tam teplo nebo chlad? Nóó,když si vezmeš svíčku,tak tam i uvidíš".... Prosím a to je vystudovaný člověk,který byl ve vládě?Tak to tam může už být i Pepa Vyskoč.. . Taky kecal a jeden nevěděl co...
-
{i}
-
Věz, že mne hladový chudák, který má v kapse poslední ušmudlanou stokorunu nemůže nikterak iritovat.
Pokud sdělíš kam zaslat, poukážu ti nějaké finanční prostředky, na zimní teplé oblečení a trochu jídla. Nebo mohu využít kontaktů s lidmi, kteří jsou v místní samosprávě, aby ti poskytli přístřeší.
Nezapomeň, pokud používáš nezabezpečenou internetovou síť v některém supermarketu, že si můžeš pěkně zavirovat tem chytrý mobil, co sis neoprávněně přivlastnil. Go to hell. -
Pokračuj, rád nasírám primitivy jako tebe. Na svůj intelekt píšeš docela dlouhá souvětí :)
-
Co to je ten "bachř", balíku? Neumíš ani psát. Jsi neškodný smajlíkový chudák.
-
Pouze 4 pitomci?
-
).(
-
Bachř nejsem a nebyl jsem,ale mám dobré a zasvedcené přátele.Ty určitě jsi v době zvolení
Havla ještě "tahal kačera",a rozhodně mne nemůžeš svým vulgarismem urazit,to může jenom
inteligent a to ty nejsi.Takže až z toho vyrosteš,tak se přihlas. *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16* -
To Korektor
V tvé oblíbené hospodě IV cenové skupiny to nedávali, holt máš smůlu, komu není z hůry dáno v Apotéce nekoupí.
Apropó - způsob písemného projevu napovídá, že tvé chabé vzdělání, není zcela důsledkem lenosti, ovšem je zde patrný převažující vliv demence. Nelze se posléze divit, že v hubě náš hnůj a močku, v hlavě seno. -
Kantor už nevěděl, co by napsal za volovinu, a tak dal dohromady krávovinu s fotografií toho "všeználka" z Blovic.
-
Neříkám tak ani tam,ale na mý slova dojde
-
Stráský řekl : Víte tak abych vám řekl no já vám nepovím ! To je řeč !!!