Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jenom aby namísto žaluda nenastoupil šourek.
    V Česku není ani jediná autentická strana - jen Potěmkinova vesnice "standardní" Klauzemanovy prognosťácké vylhané "demokracie", složené ze sulcovitých nesoudržných tlup levorukých žvanilů a zlatokopů s těmi nejpřízemnějšími motivy, stran a straniček vzniklých na troskách KSČ. Nešťastní bývalí „pracující“ se drží zoufale těchto trosek jako trosečníci do sebe zhroucené parodie Titanicu. ODS i ČSSD nepřežijí své podvodné, šarlatánské a falešné "zakladatele" a nebude to žádná škoda. Tuto zdánlivě bezvýchodnou situaci lze výhodně využít pro vznik autentické, občanskoprávní politiky, založené na důsledné osobní odpovědnosti jak voliče, tak zastupitele, na zákonné bázi občanského zákoníku - nikoli na vylhaném "veřejném právu".

    Blíže viz odkaz na konci příspěvku.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.
    Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.
    Nepomůže nic jiného, než úplná, obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :
    „Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • Když dostane padáka pracující občan ČR má nárok max. na 3 měsíční platy(i při nereálnosti oněch průměrných 25 000,-) 75 000,-.Tito nadlidé, kteří pobírají v polostátních podnicích i při miliardových ztrátách 500 000,- měsíčně dostanou od našich politiků( ne od státu, ale politici nastavovali pravidla) 12 milionů. 24 násobek, co tak záslužného dělají tito trubci, že je k nim stát tak štědrý?To je důvod krácení platů, důchodů a škrtání v sociální oblasti.Hromada je stále stejná jen se jinak přerozdělí!!! Tak co ovčané už vám to docvaklo, kdo nás okrádá, jestli krize, nebo politici?
  • No za ty peníze bych to taky vzala .Vždyt čím hůř tím lépe pak to půjde bud do insonvelce nebo bankrotu a koupí to bud rusáci nebo činani a to pak bude sranda na entou,,,,,
  • Aby mohl dříve někdo pracovat na ministerstvu dopravy musel mít požadovanou praxi a odborné vzdělání. Po roce 1989 se ministerstvo dopravy a České dráhy staly největším experimentujícím podnikem v naší zemi. Do řídících funkcí nastoupili zejména bankovní úředníci a další dopravě zejména železnici na hony vzdálení lidé. Tyto "kádry" vůbec nepochopili, že dráhy jako takové jsou v nadsázce organizací s polovojenským řízením, kde každý v provozu musí přesně vědět co má dělat, konat a ne diskutovat.
    Tyto kádry nastolovali jednu reorganizaci za druhou, jeden chaos za druhým. Nejvíce se o to zasloužili dosazení ředitelé jako např. Dopravních podniků vč. bankovního úředníka Žaludy.
    Jediná záchrana Českých drah je pouze v návratu odborníků, kteří problematice rozumí. Neodborníky je potřeba v plém rozsahu nahradit odborníky. Bankéři ať se starají o banky a nemotají se do věcí, kterým nerozumí. Být železničářem byla určitá stavovská hrdost a dědila se z otce na syna. Mělo vlastní odborné školství /učňovské, střední i vysoké/. Co je dnes. Spustlé stanice a nástupiště kde téměř nikdo není. Jestli by to takto pokračovalo, železnice postupně upadne do zapomenutí.
    • Ano, máte naprostou pravdu a netýkalo se to jen ČD. kromě toho mám pocit, že šéf ČD Žaluda si vybíral spolupracovníky do managementu dle jiných kritérií, než odborných.
    • Souhlas a každou Vaší větou...
  • a co ten manažerský plat na dva roky.... tolik milionů.. kdopak to podepsal??????
  • Jancura for prezident,takove pracovite lidi ta lina chaska nepusti k veslu !
  • Vládne nám xindl, a ti co to dokáží chválit, tak patří k nim. Už se vzpamatujte, hlupáci !
    • Ovšem někdo tomu xindlu dává hlas ve volbách. Že jo? Ovčane.
  • Pro ty hrobníky naší země neplatí vůbec nic natož nějaké zákony.Špatný hospodář, znamená velké peníze,nevím jak je to možné..........
  • Prej ten Žalud *12* vině jedna dostane 11 miliónů za to že končí. Kdo z vás to má poté co je vyhozen ? Kdo ? No kdo ?
  • Žauda nejen že byl královsky placen, ale je i královsky zaplaceni jeho odvolání a to pouhými 24 platy!!!
    To vše za částku 12 mil korun! Tj. do nebe volající. Nevím jak může mít tolik odstupných platů? Snad Zákoník práce pro takovou svini neplatí!
    • Zákoník práce platí pro ty co pracujou. Mana-žer je tu od toho, aby požíral manu.... *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit